Şimdi Ara

Uydunet Telefon Hizmetini Başlatıyor. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
6.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de numarayı taşımak istiyorum fakat biraz sıkıntılı olacak sanırım. Ev telefonu anneme kayıtlı, Türksat aboneliği bana. Sanırım daha önce ev telefonu aboneliğini devralmam gerekecek.
  • geçiş yaptığımız zaman şehir içi arama yaparken 7 haneli numarayı başına kod girmeden direk çeviriyoruz değil mi? şehir içinde ev telefonunu arayanlar da direk 7 haneli numarayı girerek ev telefonuna ulaşabilecekler mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koalaxy

    Ben de numarayı taşımak istiyorum fakat biraz sıkıntılı olacak sanırım. Ev telefonu anneme kayıtlı, Türksat aboneliği bana. Sanırım daha önce ev telefonu aboneliğini devralmam gerekecek.

    aynı problem bende de var. önce telekom müdürlüğüne gidip devir yaptırmanız gerekiyor.Ayrıca taahhütlü kampanyanız varsa cezası ile beraber ödeyip öyle nakil işlemini yapıyorlar.
  • Sıkıntısız bir şekilde Türk Telekom hattımı Uydunet e taşıdım ve sorunsuz kullanıyorum. 12 ay bedavaya Sabit telefon hizmeti ile boşu boşuna her ay 30 küsür lira ödemiş olduğum faturadan kurtuldum.
  • Turksata abonelik esnasında avantajlı paketlerden bahsedilerek yönlendirme güzel, bu sayede konuşturan maksimum keyifli kampanya ile turksat abonesi oldum. Bu kampanya kapsamında internet ve tv hizmetine ek olarak aylık her yöne 100 dk konuşma bedava olarak sunuluyor. İnternet özelinde durum tatmin edici. 50 mbit 75gb AKN kullanıyorum speedtest sitesinde değerler 49 mbit'in üzerinde çıkıyor ufakta olsa hız kaybı var ama kayda değer miktarda değil. AKN dolduktan sonra hızın 3 mbit seviyesine düşeceği belirtilmiş ancak o kadar düşürmüyorlar 5-6 mbit seviyesine düşürüyorlar bu da güzel.
    Bilgilerinize sunulur.

    Edit : Telefon kullanımıyla ilgili hatalı bilgilendirme içeren kısım çıkarılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Luther King -- 28 Eylül 2016; 23:34:51 >
  • Bu bilgi yanlış. Ben uydunet telefon hizmetini 10tl lik dandik eski telefonumla kullanıyorum. Verdikleri Modemde bu özellik ve telefon çıkışı hazır zaten ,sadece telefonunuza bağlıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 14 Ağustos 2016; 10:46:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ip telefon gerekmemekte normal bildiğiniz sip bilgileri olan voip hizmeti değil bu. üstünde telefon çıkışı olan voip özellikli uydunet modemlere klasik analog telefon bağlayarak kullanabiliyorsuuz.
  • 54,99 tl Konuşturan Maksimum Keyifli Kampanyasını düşünüyorum. her yöne 100dk paketi varmış. bunu aştığımızda ekstra fatura mı yansıyor nasıl oluyor?
  • Kampanyahttp://www.kablonet.net/kampanya/konusturan-maksimum-keyifli adresinde detaylara ulaşabilirsiniz. Konuşmada 100 dk yı aştıktan sonra saniye bazında ücretlendirme oluyor.
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    çok avantajlı bir kampanya kaçırma bence. ben 26 temmuzda abone oldum 5 gün geç abone olsam yani 1 ağustosta müracaat etsem 144 tl az ödeyecektim zira modem ayda 2 tl'den 48 lira, receiver ayda 1 tl'den 24 tl oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sakarya9

    çok avantajlı bir kampanya kaçırma bence. ben 26 temmuzda abone oldum 5 gün geç abone olsam yani 1 ağustosta müracaat etsem 144 tl az ödeyecektim zira modem ayda 2 tl'den 48 lira, receiver ayda 1 tl'den 24 tl oldu.

    3 hafta falan oldu kampanyadan yararlanıyorum şuan. Modem ve receiver vardı zaten. Bir tek hızım 30 40mbit arası oynuyor o da wifi üzerinden. Bir sürü ayar yaptım tam hızı alamadım bir türlü
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    En çok kayıp kablo bağlantılarında kullanılan splitterlerden kaynaklanıyor. Gerçi benim bağlantımda 2 tane splitter kullanılmasına rağmen hız 47'nin üzerinde çıkıyordu. Bir de tv kanal geçişleri uydu anteni bağlantılı receiverlarda daha hızlıydı. bunda ise milisaniyelerle ifade edilebilecek hızda daha yavaş ve görüntü donmalı şekilde kanal değişikliği söz konusu. kanal listesini ise favori kanal listesi yapmak suretiyle halletmekten başka çare yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Luther King -- 29 Eylül 2016; 0:04:25 >
  • Merhabalar

    Günde 1 tl kampanyası ile Uydunet aboneliği aldım. İçerisinde yeni telefon hattı da geldi. Türk Telekom numaram ile Uydunet numaramı tek sabit telefonum üzerinden nasıl kullanabilirim? Mümkün olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tenes

    Merhabalar

    Günde 1 tl kampanyası ile Uydunet aboneliği aldım. İçerisinde yeni telefon hattı da geldi. Türk Telekom numaram ile Uydunet numaramı tek sabit telefonum üzerinden nasıl kullanabilirim? Mümkün olabilir mi?

    mumkun olamaz. cift simli cep telefonlari gibi cift girisli sabit telefonlar varsa bilmiyorum olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calisma prensipleri nasil bilmiyorum ama, cift hatli sabit teller de varmis http://www.hepsiburada.com/telmax-ci2055-masaustu-telefon-beyaz-cift-hatli-pm-telmasatelci2055

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba iki yıllık uydunet teledünya aboneliğim bitti yenilemek için tarifelere baktım kullandığım tarife 25 mbit hızda 75 gb idi tarifeyi uzatmak için baktığımda telefon hizmetinin ücretsiz olduğu tarife gördüm size sormak istediklerim var

    Evimizin salonunda biri telsiz diğeri normal olmak üzere iki telefon paralel bağlı fakat modem odamda olduğu için telefonu odamın duvarında bulunan hatta taktığımda çevir sesi gelmiyor. Uydu telefona geçersem kabloyu sadece modemin arkasına mı takıyoruz duvardaki hatta takmamız gerekecek mi

    Diğer sorum arama yapmamız için modem sürekli açık olmalı peki karşıdan birisi bizi ararken yine açık olmalı mı ben işte olduğumdan annem modemi çalıştıramayabilir öyleyse 24 saat açık bırakalım

    Son olarakta modemin tel1 girişine telsiz telefonu bağlarsam tel2 girişine normal telefonu bağladığımda ikisi de çalışır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesil_dev

    Sıkıntısız bir şekilde Türk Telekom hattımı Uydunet e taşıdım ve sorunsuz kullanıyorum. 12 ay bedavaya Sabit telefon hizmeti ile boşu boşuna her ay 30 küsür lira ödemiş olduğum faturadan kurtuldum.

    Taşıma işlemi nasıl oluyor hocam ? Türk telekom ile mi iletişime geçmeli yoksa Uydunet gerekli her şeyi yapıyor mu ?

    İyi geceler.
  • Uydunet ile hallediyorsun dostum.
  • 28 yıllık Türk Telekom daki ev telefon numaramı, Türksat Kabloses e taşıdım. 10 yılı aşkın Kablo TV ve Kablonet abonesiyim. Telefonuda, Kabloses taşıyarak durumu üçlemiş olduk. 



    33 TL ödüyordum her ay Telekom a hiç konuşmadığım halde. Bu parayı ödemekten kurtuldum ya en çok ona seviniyorum.



    Kabloses e 3 günde taşındı numaram. Şuan telefonu kullanıyorum, hiçbir sorun yok. Emeği geçen Türksat Kablo çalışanlarına teşekkürler.



    Numarasını Kabloses e taşımak isteyenlere tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-evde sabir telefon yok. kablo müşterisiyım.yaklaşık 10 yıl oldu.
    1-kablodan telefon alsak tesıs ıcretı oluyor mu aylık ne öduyoruz.
    2-bu telefondan fax gönderip alabiliyırmuyuz. sadece fax için almak istiyorum bu sabit telefonu o da ucuzsa.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.