Şimdi Ara

UZAK MASAÜSTÜ BAĞLANTISI NASIL YAPILIR...? (RESİMLİ ANLATIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
7
Favori
663.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • peki karşıda bağlanacağımız bilgisayarda bu ayarları yapmış mı olmalı??
  • bunlarla hiç uğraşmayın.direk logmein.com a girin.üye olun bedava.sonra free bölümünü seçip kontrol etmek istediğiniz bilgisayarı hesabınıza ekleyin ve net olan dilediğiniz bi yerden diğer bilgisayara net üzerinden erişin.harika bi sistem yapmış adamlar.
  • yav ben uzak masaüstü için portları açtım hatta 3390 portunuda açtım. benim modem zoom x5, Virtual Server kısmından port açılabiliyor.Suan için evde olduğumdan bilgisayara basit ipsi ile erişiyorum, modeme dışardan erişerek uzak masaüstü yapmak istiyorum örneğin bilgisayar kısmına 45.15.67.78:3390 gibi bir ip yazarak bağlanmak istiyorum. yani dışarıdan bağlanmak istiyorum.modemde yapmam gereken başka bir güvenlik ayarı varmıdır.
     UZAK MASAÜSTÜ BAĞLANTISI NASIL YAPILIR...? (RESİMLİ ANLATIM)

    bağlanamıyorumda




  • özellikle anlatım gereken bir konud eğiL bence=)

    admin e şifre ver
    whatismyip.com dan ipni ören
    uzak masaüstü bağlantısının tikini işaretle bukadar.. BAsit..=)
  • arkadaşlar benim burda gösterdiği bütün ayarlar yapılı 1 hafta önce bağlanıyordum ama şimdi bağlanamıyorum lütfen yardım edin isterseniz resimlerini koyabilirim eklerseniz sevinirim daha ayrıntılı konuşuruz hem lütfen yardım edin mail adresim sempatik_child@hotmail.com yaerdım edin lütfen
  • Tigris07 dmz açman gerekebilir. Bazı modemler portu yönlendirirken dmz den süzerek geçiriyor. o yüzden dmz ayarlarını yapman gerekiyor olabilir.


    Bu gerçekten çok işe yarayan birşey .Gerçi msn de uzaktan yardım da var o da neredeyse bu işi yapıyor denebilir. Yine de eline sağlık


    Bu konu arama yapılırsa işe yarayabilir. Tarihi eski bir konu ama sürekli kullanılabilecek türden bir bilgi. Eline sağlık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bixici

    Arkadaşlar çoğu kişinin sıkıntı yaşadığı uzak masaüstü için bütün cevapları vereceğim.

    ÖNEMLİ: Windows XP’ nin uzak masaüstü programını kullanmak istiyorsak mutlaka bilgisayarımızdaki kullanıcıda şifre olmak zorundadır. Bunun için Başlat>Ayarlar>Denetim Masası>Kullanıcı hesapları yolunu izleyerek kullanmış olduğunuz user’ a parola verebilirsiniz. Bilgisayarımızı yeniden başlattıktan sonra aşağıdaki işlemleri yapmaya başlayabiliriz. Bu işlemleri bağlanmak istediğiniz bilgisayar üzerinde yapacaksınız.

    1. Resimde de gördüğünüz gibi Bilgisayarım>sağ tuş>özellikler’ e tıklayıp “Kullanıcıların bu bilgisayara bağlanmasına izin ver” seçeneği işaretleyip tamam’ a tıklayarak çıkın.

     UZAK MASAÜSTÜ BAĞLANTISI NASIL YAPILIR...? (RESİMLİ ANLATIM)


    2. Bundan sonraki en karışık durum ise ADSL modemden port yönlendirmesi yapmak. Bunu ADSL modeminizin IP’ si aracılığı ile web arayüzüne girip genelde NAT’ ın altındadır. Resimdeki gördüğünüz ayarları yapın ve modemin hafızasına almasını sağlayın.

     UZAK MASAÜSTÜ BAĞLANTISI NASIL YAPILIR...? (RESİMLİ ANLATIM)


    3. Modem ayarlarımızı da bitirdikten sonra bağlanmak istediğimizin bilgisayarın İP sini öğreniyoruz.www.ipadresimne.com’ dan öğrenebilirsiniz. Daha sonra Başlat>programlar>donatılar>iletişim>uzak masaüstü bağlantısına tıklıyoruz.

     UZAK MASAÜSTÜ BAĞLANTISI NASIL YAPILIR...? (RESİMLİ ANLATIM)


     UZAK MASAÜSTÜ BAĞLANTISI NASIL YAPILIR...? (RESİMLİ ANLATIM)


    Bağlantınız hayırlı olsun. Başarıyla uzak masaüstü bağlantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kolay gelsin.





    ustam bende resim bu şekilde çıkmıyor.
    http://img528.imageshack.us/img528/1876/adszem7.jpg




  • eline sağlık. çok güzel bi anlatım olmuş.
  • Bixici eline sağlık paylaşım için saol
  • tessekurler
  • anlatım güzel olmuş gerçi yaklaşık 1 yıl falan olmuş ama:)

    birde remote administratör'ü de kullanabilirsiniz bu işlem için. güzel bir program sadece her iki tarafada o programın yüklü olması gerekiyor o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinglion -- 26 Temmuz 2007; 10:04:52 >
  • harika olmus. sagol
  • saol paylaşım için
  • xp home edition kullanıyorum bende kullanıcıların bu bilgisayara uzaktan bağlanması için izin ver seçeneği yok. kablosuz ağ kullanıyorum laptop ile masaüstü arasında yardım edecek olan var mı acaba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ¥

    xp home edition kullanıyorum bende kullanıcıların bu bilgisayara uzaktan bağlanması için izin ver seçeneği yok. kablosuz ağ kullanıyorum laptop ile masaüstü arasında yardım edecek olan var mı acaba


    Home editionda uzak masaüstü hizmeti yok..Xp pro da var..
  • arkadaşlar laptopa format atılmadan önce süper bir şekilde uzak masaüstü bağlantısı yapabiliyordum (bilgisayarları ethernetten bağlayarak) velhasıl laptopa format atıldı ama bir türlü bağlanamıyorum farklı hatalar veriyor her sefer neden olabilir ? bütün ayarlar tam ve iki makine de xp pro
  • Ellerine sağlık çok iyi bir çalışma
  • cok süpery yaw yarın sabah denıyecem
  • Arkadaşlar eve gidince kuşkusuz ayaraları kontrol edeceğim ancak sormak istediğim şu evde zoom adsl x5 ile bağlı olan xppro yüklü bilgisayrımı işyerişnde kablosuz modem ile kurulu bir ağdan kontrol etmek için nelere yapmalıyım.
    yapılacak işler;
    Evdeki bilgisayara usb ile bağlı pvr (kaydedcili uydu cihazı) daki bilgileri bilgisayrıma aktarmak.
    Freedownloadmanageri ile inen rar ve zip dosyalarını açıp arşivdeki yerlerine koymak.
  • Kesinlikle Öyle katılıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.