Şimdi Ara

V-Rally 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yılların oyunu, eskiden de simülasyon iddiası yoktu, şimdi de yok. Benim beklentim eski oyunlardan kacincisinds vardı tam hatırlamıyorum ama muhakkak etap editörü olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci oyundaki gibi harita yapma varsa düşünebilirim
  • Drima kullanıcısına yanıt
    Ana menüde göremedim hocam harita yapmayı :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki güncelleme vs ayağına gelebilir. Bi umut bakalım
  • Kardeş devam ediyor musun oyuna

    Fikirlerini almak isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouz1806 kullanıcısına yanıt
    Hocam çıkış tarihi çok yanlış oldu bu oyunun. Spiderman yüzünden fazla bakamadım. Spiderman arkasına Tomb Raider aldık. Ama özellikle merak ettiğin bir konu varsa cevaplarım. :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım yoğunsun ;)

    Oyun mekaniği nasıl grafik ne kadar kötü

    Birde kaç adet rally yolu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouz1806 kullanıcısına yanıt
    Mekanikler genel olarak çok zorlamıyor. Yalnız yarıştan önce Yapay zekanın levelini %80 den yukarı cekersen ilk 4 e zor giriyorsun. Belki de Gamepad'la oynadığım içindir. Direksiyon olsa daha iyi süreler yapabilirdim. Dirt Rally kadar ölümcül bir zorluğu yok keyifle oynanıyor. Grafiklere gelince araba detayları fena değil yalnız uzak mesafe görüntüsü berbat bildiğin tırtık oluşuyor. Tozlu yollarda arabanın kirlenmesi baya güzel olmuş. Lakin su detayları PS3 gibi duruyor. Fazla pist yok şuan için. İlerde desteklenir mi bilmiyorum. :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılların yarış oyunu hastası olarak sonunda gözümü karartıp 259 liraya pazar günü oyunu indirdim... Öncelikle benim için en önemli olan araç fiziği olmuş kesinlikle... Dirt rally kadar ağır sim değil ama dirt 4 kadar da salakça bi fiziğide yok... Sürüş yardımları kapalı bir şekilde gazı kontrollü kullanarak rahat oynanır... Fizik konusu tamam... Etaplar ve pistler çok zevkli oda tamam... Araç modellemeleri ve grafik olarak günümüze yakışmıyor o konuda PS4 te oynadığım en kötü grafikli yarış oyunu... Su efektleri filan zayıf kısaca... Araç sesleri de güzel fena değil ama rallycross modunda çarpışınca çıkan sesler olmamış... Kariyer modu daha önce görmediğim şekilde aktvitiler gelip gidiyor ama kazandığınız paralar mekanikerlere modifiyelere vs çok gittiğinden elime doğru dürüst para geçip yeni araba hemen alınamıyor... Missal buggy yarışlarınıda araç alamadığımdan daha yapamadım ama mevcut araçlarım full modifiyeli... Sizin için sürüş fiziği önemli gerisi mühim değilse alın derim... Ben fizik konusunda memnun kaldım Dirt 4 ten sonra ilaç gibi geldi.... Dirt Rally 2.0 gelicek şubat ayında o zamana kadar ralli oyunu açlığımı giderir... Pist içinde Gran Turismo işimi görüyor zaten ee tamam... Sorusu olan varsa cevaplayabilirim... Oynayan arkadaşlarda fikirlerini belirtirse sevinirim... Türkçe incelemesi bile yok oyunun malesef ülkemizde oyun kanalları ralli oyunlarını görmezden geldiği için...




  • DOĞRU DÜZGÜN RALLİ OYUNU YAPILMIYOR ONDAN OLABİLİR
  • Oyunu pcde oynuyorum. Asfaltta klavyeye çok ani tepkiler verdiği için asfaltta araç sürmek işkence.

    Toprak yolda araç tutuşu ve tepkileri çok iyi. araç sürüş dinamikleri biraz garip. Belki yarış başlangıcındaki ayar ekranından yola göre ince ayar yapmak gerekiyordur bilemiyorum. Toprak tepkilerini sevdim, rally cross zevkli. pikes peak doğru aracı alırsanız ve biraz sabırlı oynarsanız güzel sayılır. Ama asfaltta araba sürmek eziyet. Oyun klavye tuşlarına x3 tepkiler veriyor sanki. Hani 1 saniye sağa bassanız sanki 3 saniye basmışsınız gibi bir ani dönüş oluyor. Rally cross pistindeki toprak kısımlardaysa böyle bir sorun yok. Çok zevki bir yol tutuşu sunuyor toprakta. Grafik maalesef zayıf. Özellikle oyunun bazı kesimlerinin grafiği bazı kesimlerle uyuşmuyor. Japonya pisti harika tasarlanmış. başka oyunlarda aynı pisti aradım ama bulamadım. Hatta pistin gerçek halini aradım yine bulamadım. Keşke şöyle dirt serisine bu pist gelsede gözümüz şenlense.

    Bahsettiğim japonya pisti şu:




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.