Şimdi Ara

Vaillant kombi arızaları cevaplanır (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
20
Favori
120.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Evet ustam, ntc değişimi işe yaramadı anakart değişimi yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbotec kombide emniyet ventilinden az da olsa su sızdırıyordu,içini açıp üstteki mandalı sola çevirip sıkıştırdım,damlaması iyice azaldı ama halen çok az da olsa su sızdırıyor.tamamen kesmek için sızıntıyı ne yapmak lazım.

     Vaillant kombi arızaları cevaplanır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giantballs -- 3 Ocak 2019; 14:44:43 >
  • Merhaba bende vaillant 246 modeli var vrt 35 oda termostati ile birlikte kullanıyorum

    Benim sorum bu ver 35 iptal edip direk kombide ısı ayarını yapmam bana tasarruf sağlar mi

    Izmirde yalitimsiz 90 m2 bir evde günlük 9m3 yakıyorum 22 derecede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb lar yeni vailant tam yoğuşmalı kombi aldım kombi 2 güne bir basınç düştüğü için kapanıyor tekrar su verip kombi bi 2 gün daha çalışıyor su kaybı olduğunda tekrar kapanıyor.
    2 ay oldu yaklaşık servisi aradım servis kombi de değil su kaçağı var diyor 2 ayrı tesisatçı getirdim adamlar kaçak yok diyor sorun kombide diyor ne yapmam lazım bu nasıl iştir anlamadım
  • ahmet35. A kullanıcısına yanıt
    246 modeli kombin yarı yoğuşmalı olduğundan, kalorifer suyu sıcaklık derecesini (daha yüksek ise) maksimum 55 derece ve altına ayarlarsan ayarlaman tasarruflu olur

    oda termostadı iptali ile tasarruf sağlayamazsın, konforun bozulur anca. yani şunu demek istiyorum kombiyi üzerinden yeterince ısıtmazsın, sen de evde yeterince ısınamazsın, o şekilde bir tasarruf sağlarsın, konforun gider..
  • iyigun kullanıcısına yanıt
    Cihazıma bu şekilde yoğuşturma yaptırabilir miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet35. A kullanıcısına yanıt
    Hocam,
    öyle böyle her sıcaklıkta cihaz yoğuşma yapacaktır ama en verimli çalışacağı sıcaklık 50-55 derece altındaki tesisat suyu sıcaklıklardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palsak P kullanıcısına yanıt
    2 günde bir su bitiyorsa kombiden olması cok zor ihtimal ve birde kombi de olsa alttan biyerden su çıkmak zorunda o kadar su nereye gitsin ..petek bağlantıları ve boruları kombi çalışmıyorken tesisat soguk iken kontrol edin ..sıcakken damlama vs kuruyor göremiyor olabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi geceler. Vailant marka kombin var. 2 gündür kış konumunda calisirken ıslık sesine benzer bi ses çıkarıyor. Nedeni ne olabilir. Servis çağırmam gerekir mi. Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba vaillant turbotec plus kombim petekleri hiç ısıtmıyor. Sıcak su açınca kombi çalışıyor ve musluktan sıcak su geliyor fakat peketlerin ısısını açtığımda hiç birşey olmuyor cihazı sfh yapınca çalışıyor petekler ısınıyor. video
  • ozkank. O kullanıcısına yanıt
    sesin geldiği yer bilinmeli biçok parçadan buna benzer ses çıkabilir.
  • Merhaba kombim bugün akşam eve geldiğimde peteklerin ısınamdığını gördüm her şey normal görünüyor. Basınç normal, arıza kodu yok ama ekrandaki sıcaklık 21 derece üzerine çıkmıyor. İlk ateşleme sorun var sanırım can çekişiyor ateşleme esnasında. Ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vck kombi 3 yollu tamiri için usta tavsiyesi olan var mı ? İstanbul / Güngören
  • Giantballs kullanıcısına yanıt
    Merhaba @Giantballs Emniyet ventilini sökerek içini temizleyip tekrar takınız sorun devam ederse yeni emniyet ventili ile değiştirmeniz gerekiyor.
  • palsak P kullanıcısına yanıt
    Merhaba @palsak Su kaçağınız yüzde doksan tesisattan olup tesisat zemin altından gidiyorsa tespiti zor duvardan gidiyorsa biraz daha basittir bunun anlaşılması için en uygun işlem tesisat bağlantılarının seri olarak birbirine bağlanarak manometre yardımı ile sisteme su basılması ve sistemin bir gün kapalı kalarak tesisattaki su basıncının manometreden takibi ile yapılabilir.
  • Özelden numara paylasırsanız iletişim kurmak isterim. TElefon numarası kaydında problem yaşadığım için dm gönderemiyorum.
  • İzmir'de 4. katta oturmama rağmen dairemizin İZSU dan gelen şebeke suyu basıncı düşük. Vaillant kombi montaj yapıldıktan sonra , Banyoda iken sıcak suyu açtığımızda 7-8 dk sıcak su geliyor sonra çok sıcak olduğundan soğuk su ile ılıştırma yaptığımızda sıcak su tamamen soğuk akıyor. Ayrıca bu esnada birde çamaşır makinası ve diğer musluklar açık olursa hiç sıcak su akmıyor.
    Soru: Acaba Dairenin su girişine (hava boşluğunda)  Vaillant kombi arızaları cevaplanırhttps://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/hidrofor-pompa-5-1-lt-12v-60psi-harika-basinc-ucretsiz-kargo-417601849?rcp_action=rcpProductClicked
    taktığımda sorun çözülür mü caba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 10 Mart 2019; 20:54:27 >




  • laruz kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, linkteki ürünün amacı farklı. Su deposu olmalı ve hidroforun da depodan beslenmesi gerekli stabil bir su akışı için.

    4. kata su çıkmaması biraz ilginç. İzsu 2 bar bile su gönderse 4. katta sorun olmamalı. Tesisatınıza bir baktırın derim, tıkanma, vs. olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 11 Mart 2019; 14:3:26 >
  •  Vaillant kombi arızaları cevaplanır

    Arkadaşlar merhaba, resimdeki kombi petekleri açınca çok güzel çalışıyor, fakat musluktan sıcak su açınca, ancak musluğu sonuna kadar açarsam kombi alev alıyor, az bişey kısınca musluğu kombi kapanıyor. Tamirci geldi, 3 yollu vana yı tamir etti ama pek birşey değişmedi. Ne yapmam lazım bu konu hakkında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    kronik sorun çözüm 3 yollu vana deyişimi kopmle
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.