Şimdi Ara

Valve, CS: GO'nun ücretsiz sürümünü yayınladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • oyundan banlasdığı adama nasıl göz yummuş oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fhrstw

    Valve hile şirketlerine göz yumuyor. Çünkü hileden ban yiyen tekrar gidip oyunu alıyor zaten adam hileye 400 500 dolar vermiş 10 doları mı veremeyecek? Bir kişiye oyunu 10 kez satıyor böylelikle. Yani valve bir yerde müsade ediyor. Sonra işin oyun içi satın alımı var. Envanteri baştan dizmek zorunda vs. Mesela dotadan örnek vereyim dotada hile oranı acayip düşük hiç karşılaşmıyorsunuz diye bişey yok ama o kadar az ki Cs goya lanet ettiriyor.
    Dota'da hilenin az olmasının sebebi, oyunun yapısından kaynaklı. Moba oyunlarında hile sınırları bellidir. Hile ile haritanda gözükmeyen bir düşmanı göremezsin. Sadece yeteneklerden(düşman skilleri) otomatik olarak kaçabilir, düşman yeteneklerin alanını(range) hilenin özelliği ile çizerek daha kolay bir oynayış sunmak, rakibin totem koyduğu yere sayaç eklemek, orman canavarlarının ne zaman doğacağını görmek gibi(oyunda böyle bir özellik olsa bile mesela haritaya sayaç ekler) oyunu 'kolaylaştıran' şeyler yapar. Arada güzel özellikler çıkar ancak bunlar yakalanma oranını arttırır. O yüzden moba oyunlarında genel olarak dediğim özellikte hileler vardır.

    CS:GO ise FPS oyunu. Yani oyunun yapısı gereği tüm oyuncuların koordinatları, canı vs RAM'dedir. Yani hilenin burada yaptığı şey oyuncunun koordinatına kutu çizerek onu göstermek(wallhack). Veya oyuncunun koordinatları ile kendi koordinatları arasındaki farkı bulup matematiksel bir fonksiyon ile mouse x ve y koordinatlarını düşmanın kafasına getirir. Aimbot bu. Fps oyunları her zaman diğer oyunlara oranla daha fazla hile barındırır. Pc'nin kaçınılmazı bence bu.




  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Ram bizim ramimiz ama içindeki bilgilere bakmak hile oluyor.CS GO da ban yedim.Şu an iki hesabım daha var, sen bu işlerden anlayan bir abimize benziyorsun yok mu şöyle VAC a yakalanmayan ücretiz bir program.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selAmın AersiyondAleyküm beyler bu versiyondA skin sAtın Alınıyormu AAAAA

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.