Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR/ASUS REZİLLİĞİ(ÇÖZÜLDÜ)-SİLİNEBİLİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar,
    06/10/2018 tarihinde Vatan Bilgisayar Ankara NataVega şubesinden ASUS UX310UQ model notebook aldım. Uzun süreli arayış sırasında vatan bilgisayar personeli bana bu bilgisayarı gösterdi ve ellerinde teşhir ürünü kaldığı için bunu teklif etti. Açıkçası özelliklerinden dolayı ailemin de bütçesini zorlayarak bunu almak istedim ve teşhir ürün olduğu için sadece 300 tl indirim uyguladılar (teşhir aldığım için bedavaya almışım gibi muamelede bulundu bazı servis çalışanları). Aradan 5 gün bile geçmeden günlük kullanımda yaklaşık 40 dk kullanınca bilgisayar ekranında parlayıp sönmeler oluşuyordu ve bu defalarca tekrarladı. Aynı zamanda wifi bağlantı problemi de vardı. Aynı modeme aynı anda başka cihazlardan bağlanabilirken bilgisayardan bağlanamıyordum ve yapılandırma, yazılım güncelleme gibi şeylerle de denedim ve düzelmedi.

    Bunun üzerine mağazaya gittiğimizde bizi Ankara Asus Teleservice ' e yönlendirdiler. Orada da bilgisayar incelemeye alındı. Teleserviste bize servis işlemlerini takip edebileceğimiz bir Asus web sayfası söylendi. O sisteme giriş yaptığım zaman bilgisayarın seri numarasını aratmamla birlikte bu bigisayarın 7 Mart 2018 tarihinde yine onarım görmüş olduğunu gördüm. (Aşağıya fotoğrafını ekliyorum). Ertesi gün teleservise teslim almak üzere ailem gittiğinde önceki tamir işlemlerine dair belgeyi gösterdiler ve teleservis çalışanı bunu Asus' a bildirmemiz gerektiğini ve bunu Vatan bilgisayar ile görüşmemiz gerektiğini söylemiş.
    Bu bilgisayarı garantisi çok daha önce başlamış ve satın alırken çalışan bize garantiyi yeni başlatacaklarını söylemişti. Vatan bilgisayarda da tekrar bilgisayarı incelemeye aldılar ve bugün itibariyle değişim/iade talebini kabul etmediklerini, bilgisayarı gidip mağazadan almamız gerektiğini söylediler. Aynı şekilde Asus firmasına bildirdiğimiz zaman da teşhir ürünü aldık diye çalışanı yardımcı olamayacağını söyledi. Aynı cihaza iki kere garanti başlatılmış ve her defasında cihaz arıza vermiş. Donanımsal bir arızası olduğu çok belli. Buna rağmen firma da kendi ürününe sahip çıkmıyor. Aynı cihaza iki kere garanti başlatan Vatan Bilgisayara bir şey söylemiyor. Bunun üzerine tüketici mahkemesine de başvurdum.

    Teşhir ürünü olsun yada olmasın bana ayıplı ve hatta önceden servise gitmiş ürün sattılar. Kanunen para iadesi talebimi geri çeviremezler.

    Bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve ödevimi teslim edemedim. Yakında vizelerim var. Mağdur ediliyorum. Gerçekten çok zor durumdayım. En azından sesimi duyumama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Hatta ekşi sözlükte de hesabı olan birisi bana yardımcı olabilirse çok iyi olur.
    Daha fazla beni bekletmelerini istemiyorum. İşin çözümlenmesini istiyorum.
    Maalesef bu tür şeylerde insanları mağdur ediyorlar. Sosyal medyadan tepki olursa çözüme kavuşturuyorlar. Sesini duyuramayanlara da ellerindeki ayıplı malı satıp kar etmiş oluyorlar.
    VATAN BİLGİSAYARDAN ÜRÜN ALMAYIN, ALDIRTMAYIN!!!
    Lütfen üste çıkarın herkes görsün!
    SSi ekliyorum
    VATAN BİLGİSAYAR/ASUS REZİLLİĞİ(ÇÖZÜLDÜ)-SİLİNEBİLİR
    edit: Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Mağaza müdürü ve çalışanlar yardımcı oldular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMzz -- 27 Ekim 2018; 12:53:51 >



  • UP!!!
  • SEMzz S kullanıcısına yanıt
    Doa raporu ve thh yolu gözuktü .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef, ancak süreç uzun sürerse ne yaparım bilmiyorum. Dediğim gibi ödevler veriliyor.
  • UP UP
  • Doa raporu sart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Zaten rapor talep ederek servise teslim etmiştik cihazı. Fakat servis rapor vermedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.