Şimdi Ara

Venom gişedeki yolculuğuna rekor ile başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Açıkçası hoş akıcı bir film di renkler ve zevkler tartışılmaz anime izle diyorsun berserk daha ortada yok Tokyo ghol dersen daha hala beklemedeyiz ne kaldı Naruto dersen shipundenden sonra batırdı artık ilginç gelmiyor güzelim Naruto yu yediler venom en azından bir çekiciliği var

  • Periah kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için çok teşekkür ederim. Akşamları izlemeye başlarım artık, inşallah hitap eder bana hoş avatar ve legends of korra bunları izlediğime göre önerilerin hoşuma gider. Öneri için mesaj atabilirim size.
  • SuskunDemokraT kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle diyorsunda şu Dc Marvel evreninde bir İtachi karizmasında veya ona yaklaşabilecek kaç adam var : ) Ayrıca Naruto bitti zaten Shippuden'i Naruto'nun sonu kabul etmek lazım zaten mangakasıda değişti.

    Onun dışında siz biraz ana akım animeleri seviyorsunuz sanırım Tokyo Ghoul, Naruto, Berserk vb bilmiyorum izlediniz mi ama kıyıda köşede o kadar mükemmel animeler var ki örneğin daha önce önerdiğim 3 Gatsu No Lion hiç duydunuz mu veya izlediniz mi ? Hiçbir anormallik içermez tamamen gündelik yaşama odaklanan bir animedir ama bittiğinde suratınıza bir yumruk yemiş gibi olursunuz çok kaliteli bence yeni animeler arasında en iyilerinden biriydi. Onun dışında neler neler var : )
  • Coco.Jambo kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi sizin kafanızda anime olarak Avatar oturmuşsa şimdi GFantz'a bakınca baya bir kültür şoku geçirebilirsiniz : ) Baya bir yetişkin animesidir. Onun dışında genel olarak önerdiğim her seri birbirinden epeyce farklı yani birini beğenip diğerini beğenmeme gibi olaylar yaşayabilirsiniz. Genel olarak animenin çeşitli renklerinden bir seçme yapmaya çalıştım.

    Gantz ile 3 Gatsu No Lion birbirinden o kadar ayrıdır ki ikisine mutlaka ayrı ayrı bakmanız gerekir. Ama hepside güzeldir hepside baya sevilen animelerdir ve hepsinide çok beğeniceğinize emiim.

    Zaten Death Note animenin dünyada yayılmasına yol açan bir seri her yeni başlayana Death Note önerilir gelenek gibi birşey : ) Hatta Netflix filmini çekip inanılmaz derecede batırmıştır bir film nasıl çekilmez ders 1 niteliğinde okunması gereken bir filmdir. Zaten animelerin filmleri yüzde 99.9 berbat olduğu için şaşırtmadı. Üzüldüğüm nokta insanlar o filme bakıp Death Note gibi berbat birşeyin nasıl bu kadar başarılı olduğunu anlayamayacaklar ama aslolan animesiydi filmi değil.

    Bu arada dediğim gibi daha neler neler var eğer animeyi severseniz önünüzde yeni bir dünya açılacak hatta çoğu insan gibi film ve dizilerden pek zevk almayabilirsiniz artık... Eğer bu serileri beğenirseniz daha önerebileceğim bir sürü muhteşem seri var istediğiniz zaman yazabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Ekim 2018; 11:34:9 >




  • Periah kullanıcısına yanıt
    Persona serisini tavsiye ederim özellikle de persona 5

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Persona'yı çok duydum gerçekten. Animeleri kötü deniyor ama oyunlar çok iyiymiş. Bende Vita var eğer zaman bulabilirsem orada Persona 4'ü oynamayı düşünüyorum hocam.
  • Hoppalaaa!! En son gömüyorlardı bu filmi. Demek gidelim de biz de gömelim diye diye rekor kırmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde tüm cinemaximumlarda geçerli, 2 kişilik VENOM 3D IMAX’ de kullanabileceğiniz kod var. PM den ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir film çizgi romandan uyarlama süper kahraman filmi ise zaten +3 önde başlıyor, ayrıca filmde Tom Hardy olunca ,millet gitmiş, ortalama bir süper kahraman filmi. Çerezlik izle unut. Ben bu hafta sonu gittim, filmdeki esas kötü karakterin adı bile aklımda kalmamış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Nerede ise genel popüler animlerin çoğunu izledim dediğinize katılıyorum dediğinizide bir ara bakarım neyin nesi imiş en sevdiklerim bleach Naruto falan oldu ama film de al beni si var en azından adam orda birşey olduğunu biliyor film izleyeceğim izlenecek film bulamıyorum .Ha diyeceksiniz ki hep klasik tantana ama işte .... Türk sineması dersen yüzde 90 küfür bel altı mizağ la dolmuş hayırlısı diyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin zaten yüksek gişe yapacağı analistler tarafından aylardır bekleniyordu. Hatta taa Ağustos'ta filmin eleştirileri ne olursa olsun çok yüksek açılış yapacak demişlerdi. Neye dayanarak dediler bilmiyorum ama dedikleri çıktı.

    Yani bu yüksek gişe eleştirmenlerin yanıldığı ve filmin fena olmadığını göstermiyor. Film LEŞ ÖTESİ. Çıkmış en leş süper kahraman filmlerinden biri. Gayet de Elektra ve Daredevil (2005) ayarında.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Persona animelerine kötü diyenler bişiyden anlamıyorlar persona 5 toplam 98 saat de bitirdim oyunu ps4 efsane oyun animeside efsanedir hemen hsmen tüm serinin kesnlikle denemeni öneririm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumları okuyunca adeta kanım dondu. Bir taraf anime diyor bir taraf yine anime diyor. Koskoca Tom Hardy çizgi filmler ile karşılaştırılıyor. Üzüldüm onun adına. Taş gibi film ve hayvan gibi eğlendim. Çizgi filmlere devam etmeli beğenmeyen kitle.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coco.Jambo

    Hocam hayatımda 2 kere avatar'ı izledim o da anime sayılırsa :) Var mı önerin, dizilerden bıktım artık.
    Avatarı 3 defa bitirmiş birisi olarak ''attack on titan'' izlemeni kesinlikle öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin -- 12 Ekim 2018; 12:24:58 >
  • Adam ana sayfadaki haberin simgesine Maserati'nin amblemini koymuş, bayılıyorum bu editör abilere..
  • Süper kahramanlı filmlerin hepsinin konusu Dünyayı kurtarmak.Bunu evdeki TV den de izlerim.Torrentten indiririm izlerim.Bir de para mı vereceğim ? Bilet olmuş 18 tl oha
  • 21Temmuz kullanıcısına yanıt
    Aynen malum ortamlara düşünce izleriz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anime izleyen film eleştiriyor :D

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.