Şimdi Ara

Vero - Son dönemlerin en popüler uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sosyal medyayı kasıp kavuran ve bir anda beklenmedik bir ilgiyle karşılaşan Vero hakkında bilmeniz gerekenleri derledik.

    Öncelikle “Vero nedir?” sorusunu cevaplayalım. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde ayrıntılarına değindik ancak Vero en basit tabirle bir sosyal medya uygulaması. Mobil cihazınıza indirdiğiniz uygulama Instagram’la Facebook arası bir deneyim sunuyor ancak ikisini de karşılamıyor. Arkadaşlarınızı ekleyip takipçi edinebileceğiniz uygulamada kişileri yakın arkadaş, arkadaş ve tanıdık olmak üzere 3 farklı gruba ekleyebiliyorsunuz. Paylaşımlarınızı yaparken hangi grupları dahil edeceğiniz de yine sizin kontrolünüzde. Veri madenciliği yapmadığı söylenen uygulama ilk 1 milyon abone için ücretsiz olduğunu duyurmuştu. Daha sonra platformu reklamsız tutmak için diğer abonelerden yıllık cuzi bir ücret talep edileceği söyleniyor.


    Neden bu kadar popüler oldu?

    2015’ten bu yana var olan Vero, son günlerde gördüğü büyük ilgiyle beraber “Neden bu kadar popüler?” sorusunu da akıllara getirdi. Bunun en önemli sebeplerinden biri Instagram ve Facebook’ta baskın şekilde hissettiğimiz algoritma tabanlı bir haber akışı sunmaması. Yani en son paylaşılan haber en üstte kalıyor. Instagram’ın güzel zamanlarında olduğu gibi.. Bir diğeri ise insanların farklı bir sosyal medya arayışına girmiş olmaları. Uygulamanın etkileyici ve kolay arayüzü kullanıcılara yardımcı olmuş gibi görünüyor. En önemli bir diğer etmense platformda reklam olmaması. Reklamsız bir sosyal medya kulağa bu günlerde garip geliyor. Ancak uygulama bunu kullanıcılarına en azından şimdilik sağlıyor. Devam ettirmek için de 1 milyon üye kontenjanı dolunca uygulamayı kalan üyeler için ücretli yapmayı planlıyordu. Kısacası uygulama, sosyal medya severlere bir “kaçış” sunuyor. Aynı zamanda “İlk 1 milyon üyeye ömür boyu ücretsiz” cümlesi de kullanıcıların uygulamaya akın etme sebepleri arasında yer alıyor. Uygulama yaptığı son açıklamada ise “ücretsizlik” özelliğinin kapsamının genişletildiğini açıkladı. Şimdilik sayı ise verilmedi. Abonelik ücreti üzerine de çalışmaların devam edildiği belirtiliyor. Ücretsiz kayıttan yararlanmak için bir süre daha kullanıcı akını devam edecek gibi görünüyor.



    Vero yu herkese tavsiye ederim. Mükemmel bir arayüzü var. Facebook Twitter Instagram dan kaçmak isteyenler özellikle tercih etmeli


    Vero - Son dönemlerin en popüler uygulaması


    Vero - Son dönemlerin en popüler uygulaması


    Vero - Son dönemlerin en popüler uygulaması


    Vero - Son dönemlerin en popüler uygulaması


    Vero - Son dönemlerin en popüler uygulaması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 28 Kasım 2018; 21:12:20 >



  • Vero - Son dönemlerin en popüler uygulaması
  • Vero - Son dönemlerin en popüler uygulaması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 30 Kasım 2018; 21:43:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.