Şimdi Ara

Vestel venus e3 tavsiye edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genel olarak whatsapp a girerim spotify falan
    Fazla fotograf meraklisi degilim ama fena da olmasa iyi olur ,
    şebeke çekim gucu kuvvetli midir ?
    Bataryası gunu çıkarır mı ?
    Isınma sorunu var mı
    Kullanıcıları bu telefonu tavsiye eder mi 700 tl max limitim var zaten burs paramla alıcam üniversite öğrencisiyim 2 sene götürmeli beni hic yoktan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba,
    2.telefon olarak ucuz olduğundan tercih ettim. beyaz rengi gayet şık, ele oturuyor. android 7 işletim sistemiyle geliyor. hafıza kartı desteği var ve telefon bu hafıza kartını sadece fotoğraflar için ya da foto+program kurulumu için kullanabiliyor. yani 16 gb yetersiz hafıza problemi, hafıza kartı ile yaşanmıyor.

    ram 2 gb. ram konusunda önyargılı olmama rağmen sistem iyi optimize edilmiş ve ram bana yeterli geldi ? ancak işlemci güçsüz ve internette dahi bir linke tıkladığınızda 2-3 saniye bekletebiliyor, işlemci biraz güçsüz ve yavaş. iphone 6s ile kıyasladığımdan muhakkak haksızlık ediyorumdur. ekran gün ışığında tam okunamıyor. ısınma şarjda bariz ancak kullanımda o kadar fazla değil ya da bana normal geldi ? batarya günü çıkarır ancak şarja çok vakit harcıyor yani şarj bir hayli uzun sürüyor. kamera vasat, odaklanma yavaş, çekilen fotoğraflara erişimin yavaş olması da cabası.

    tüm bunlara rağmen alınır ve kullanılır, neticede 600.tl lik telefon. lakin şebeke çekimi iyi değil !! ve çekim problemi yaşamadığım evimde vestel venus e3 ile yaptığım konuşmalar bazen yarım kaldı, bazen veri bağlantısı olmuyor vb. işte bu 4.5g internetin ve şebekenin gidip gidip gelmesi beni çileden çıkartıyor !!

    2.telefon olarak tercih edilebilir, günü de çıkarır, iş de görür. fiyat-performansı gayet iyi. ancak telefon ve internet çekim gücü olarak vasat. Ayrıca 2 sene götürmez !

    mümkünse samsung, huawei, xiaomi gibi markalardan (bir telefon için olmaması gereken !) bu çekim problemlerinin yaşanmadığı bir model tercih etmenizi öneririm.

    Syg.




  • Hocam ayrıntılı bi sekilde acikladiginiz icin tesekkur ederim. Sebeke cekim gucunun azlıgı sony xa kullanirken beni cileden cikarmis ve illallah ettirmisti ayni deneyimi bi daha yasamak istemiyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem sıfır hem de 2. El olarak önerebileceğiniz cihazlar neler dir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi 4a bulamam da 5a da dolar artisindan sonra zamlandi ya 1200 falan oldu heralde , hem de malatyadayim 2. El mi satan yere pek denk gelmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kac yere daha bakinirim şebeke problemi kronik degilse e3 ü alacagim heralde

    Bu fiyata bi de moto e4 dual var ama onunla ilgili de pek şikayet eden var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ahize sesi yüksek ve net arayüz sade ve hızlı animasyonları kapatırsanız daha da hızlanıyor ısınma makul seviyede ancak oyun ya da video da bariz ısınıyor tasarım şık ancak malzeme kalitesi kötü ekran ya da hoparlör filmini batarya yuvasının altından açıktan geçirmişler ezilirse sıkıntı çıkarması olası ekran parlaklığı sınıfta kalıyor dokunmatik kararlı çalışıyor işlemci bir çok uygulama için yeterli ağır uygulamalar da ise anlık takılmalar oluyor cihazın çekim gücünden bende şikayetçiyim ancak çokta abartılacak bir durum değil yerine göre iyi çekiyor cihazın pil kullanımında sürekli mobil radyo etkin kısmı yüksek yüzdeye sahip çünkü cihaz sürekli ağ arıyor mtk işlemcilerin güç optimizasyonu vasat olduğundan pil yüzdesi çabuk düşüyor ortalama 5.30-6 saat arası ekran süresi veriyor yinede fiyatına göre iyi bir değer kutudan çıkar çıkmaz iki adet güncelleme alıyor uygulama kurmadan önce bunların yapılması yerinde bir karar olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 18 Eylül 2018; 16:54:3 >




  • Bütçen az ise but telefon iş görecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anneme e3 aldım kadın sağa kaydırıp açacak ama telefon kendini kafasına göre uçak moduna alıyor . akşam şarj edip uçak modu kapalı mı diye kontrol edip telefonu masaya koyup çıkıyorum arıyorum ulaşılmıyor. akşam geliyorum uçak modu açılmış. kadın yemin ediyor elimi sürmedim diye..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 24 Ekim 2018; 10:9:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.