Şimdi Ara

Vestel Venüs Z30 tanıtıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
9.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş yerli diyip montaj telefonu gözümüze sokmaktan vazgeçin. Ben şahsen vestel telefon ve 4k tv aldım. Tercih sebebimde uygun fiyat, parça bulma sorunu olmasın diye. Bir de Vestel fabrikasında çalışan akrabam var, iş kapısı olsun diye.

    Her kes yerli milli edebiyatı yapıyor, ama telefonlarına bakınca apple, samsung, araçlar mercedes , bmv olan tipitopoş milletvekili vaya bakanların da benim gibi asgari ücret fiyatına çalışan biri kadar önemsemesi gerekmiyordu. Balığın başı ayrı, kıçı oynarsa biz daha çook montajı yerli zanneden avaneler ile boşa tartışıp dururuz.

    Daha F16 kriptosunu çözen yerli mühendislerimizin intihar mı, suikast mi neden öldüklerini bile bulamamışken, boş A4 kağıdı, TL 'den 2 kat daha fazla değer kazanmaya devam eder.

    İşe bak arkadaş, TL basmak için bile dolar gerekiyor. Ne kadar acınası haldeyiz.

  • işlemcisini 710 yapsaymış her türlü gideri olurdu

  • %100 Türk malı olduğu için bu mükemmel telefon ülkemizinde içinde bulunduğu ekonomik başarılara itafen 500 TL 'den satılırsa çok satar.😚
  • 500 lira ateşleyeyim vestele uyarsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon tasarımı gayet güzel vestel bu konuda kendini geliştirdi. Donanım olarak evet tartışabiliriz ancak şirket seçimini bu yönde kullanmış.
    Ucuz fiyat beklemeyin telefon fiyatlarının 5-6-7-8 bin gezdiği bir ülkede 2 bin TL'ye telefon beklemeniz sadece hayal.
    Telefon içerisinde parçalar dışarıdan ithal olarak geldiği için benim tahminim bu telefonun fiyatı 2,5-3 bin TL bandında olacaktır.

    Değer mi orası tartışılır.
  • Mediatek olunca ne oluyormuş?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok Canım Ne 500'ü 100tl Yeterli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aha çıktı Vestel sever tayfa.

  • almanyada 500 tl Trde 2000tl derlerse şaşırma....

    benzin mısıra 1.28tl kendi vatandaşına 4.5tl idi bir zamanlar... unutma / unutturma...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 30 Ağustos 2018; 23:48:55 >
  • sosisvesalam S kullanıcısına yanıt
    Türk malı algın çok garip. Seni kandırmak çok kolay herhalde... Toplama bilgisayarlarıda Türk malı zannediyorsundur. En sonunda dolar neden çıkıyor sonra anlayamıyorsun. veya 2019a kadar 200milyar dolar ödenecek bakalım nasıl ödenecek... Bu nasıl bir algıdır eğitim şart... beyinde güven %90larda dolaşıyor... yani %90 kafaya girilebilir. halbuki medicine-med/medium balance... denge den gelir Şüphe %50 güven %50 olmalı. İnancına dikkat et ne girerse oradan girecek... Ayrıca pozitif yorumun diğer inançlılarıda kandırabilir.. ortaya public konuşurken dikkat et... sosisvesalam diye nick koyan adamdan daha ne bekliyorum ki yani...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 30 Ağustos 2018; 23:56:40 >
  • Helio p60 veya x30 ile iyi olur millet mediatek i kotulemiş ama oyun oynamayan günlük kullanımda herşeye yeter

  • çöp
  • z20'si daha iyiydi biraz istikrar be arkadaş.
  • Bir Snapdragonun en son modelini kullanamadı. Kullanınca Amerikan malı diyorlar diye mi koymadı ne yaptı bilmiyorum. Korkma demeyiz. Sen de %100 yerli deme. Madem Amerika'ya ambargo koydun, almak istermiyorsun. Kafan da mı basmıyor be arkadaş? Git Huawei Kirin var, git Samsung Exynos var. Anlaşma yap tak cihazına bu kadar mı zor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir ürünü alıp deneyimlemeden kötü yorumda bulunmak hiç bir mantığa sığmaz. Kağıt üzerindeki verilerden yola çıkarak değerlendirme yapılmamalıdır. Bugün Vestel z20 çıtasındaki ithal rakipler giderek zamlanırken z20 1750 liraya satılıyor. Bizim olana sahip çıkmak gerek işini hakkıyla yapıyorsa ben Vestel’in iyi yönde sürekli ilerlediğini düşünüyorum. Eksileri artıları kullanıcı değerlendirir kendisi için yeterli görürse satın alır. Ben Vestel’i özellikle tasarım açısından tebrik ediyorum umarım gelişmeye devam ederler. Bugün Apple’ın ekran, kamera vs bir çok bileşeni dışardan tedarik ettiğini unutmamak lazım ayrıca saygılar iyi forumlar ??

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kankixx123

    Bir Snapdragonun en son modelini kullanamadı. Kullanınca Amerikan malı diyorlar diye mi koymadı ne yaptı bilmiyorum. Korkma demeyiz. Sen de %100 yerli deme. Madem Amerika'ya ambargo koydun, almak istermiyorsun. Kafan da mı basmıyor be arkadaş? Git Huawei Kirin var, git Samsung Exynos var. Anlaşma yap tak cihazına bu kadar mı zor.

    O dediğin işlemcileri almak isteyince samsung filan fiyatı abartıyor sonra kek çok kabarıyor . uygun fiyata vermiyor . bu seferde fiyatta baş edemiyor firmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaller 1.000 TL civarı , gerçekler 3.000 TL.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cngzmls C kullanıcısına yanıt
    Hocam 1000 liraya hadi 1500 liraya satarlarsa tamam kabul edilebilir ama adım gibi eminim 2000 üstü fiyata satacaklar.



    Böyle bir parayı ben mediatek'e vermem.



    Optimizasyon sorunlu yazılım güncellemesi sıkıntılı radyasyonu bol modemli bir soc platformu bu parayı hakemez. Keşke Snapdragon 636 veya 660'li olsaydı. Daha verimli sorunsuz bir platform Qualcomm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sosisvesalam

    gayet iyi özellikler ve Türk malı alınmaması için bir sebep yok tebrikler Vestel.
    Gayet iyi mi ? Mediatek islemciyle mi ? Rekabetçi bir fiyat sunabilecekler mi veya ne zaman sundular ? Yerli malı diye reklam yapiyorlar ancak fiyat bir turlu dusmuyor.yazik sizin gibilere ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.