Şimdi Ara

Vestel Venüs Z30 tanıtıldı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
9.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Eleştiriler konusunda haklısınız baya olayı abartanlar var. Herşeyin ölçüsü olması gerekmekte. Fiyat durumunu düzgün ayarlarsa bir sonraki telefonum vestel olabilir.general mobile'in zamanında diskavri ile yaptığı gibi uygun fiyatlı başarılı bir cihaz yapsalar hazır ortam müsaitken iyi satış yapabilirler.benim aklıma gelen koca firmada birinin aklına gelir umarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli diyorsan o telefon 1000 lirayi gecemez kardess

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Donanım olarak kötü olsalar da, tasarım ve yazılım konusunda iyi olduklarını düşünüyorum.

    Şu an Zte nubia z17 kullanıyorum 835 li işlemci var ne yaptıysam, Kelimelik oyunundan bildirim gelmesini sağlayamadım oysaki 100 ₺ etmeyecek Vestel tabletimde hiçbir ayarlama yapmadığım halde bildirim geliyor.



    Ve bildirim rengi de ayarlanabiliyormuş doğruysa. İnşallah uygun fiyatlı çıkartırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talsuv61

    Tamam kardeş gavur malı..

    peki yabancı ortak % 51 den fazlasına sahip mi?

    Sen olayın neresinde sin? Adam 51 sahibi olsa daha vizyonlu daha gerçekçi bir yapılanma yapar.

    Kalkıp gitsek nazif zorluyu tutsak aniden ceplerine baksak mutlaka iPhone telefon çıkar. Bir cebinde de bir Kerr açıp kapadığı sadece gösteriş olsun diye taşıdigi vestel Venüs Çıkar.

    Vestel kenan İmirzalıoğlu na para verip reklam yaptırmasa hayatında vestel Venüs alır mıydı?
    Şimdi gidelim bakalım vestel telefon kullanıyor mu?

    Bırak telefonu evinde vestel marka alet var mi?

    Madem bu Venüs super cihaz. Nafiz bey neden tayyip erdoğan a bırakın iPhone alin milli cihaz diyemiyor?


    Ülkede ünlülerin cebine vestel girmiyor ise bana kimse maval okumasin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 5 Eylül 2018; 21:26:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Telefonun iyi olup olmama ölçütü ünlülerin alıp cebine koyma ya da tercih edip etmemesine mi bağlı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Bildirim rengi gibi şeyler çok ciddi şeyler değil kendi görüşüm.düzgün çalışsın yeter. Bir önceki mesajımda da yazdım fiyat adam gibi olursa herkes alır. Ama daha önce çıkan cihazlar gibi garip garip fiyatlar çekerlerse satışları düşük olucaktır. Ülkenin yarısının alım gücü 1604₺ , para verdiğinde değsin istiyor insanlar.Keşke maaşlarımız avrupada ki gibi olsa o zaman destek olmak için ikinci cihaz diye bile alırız ama durum ortada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Size katılmakla birlikte o 1604 tl ile geçinmesi beklenen kesimin iphone düşkünlüğünü anlamak için metrobüse, otobüse binmek ve gözlemlemek yeterli. Banka kredisine girerek, araba alır gibi, bazen de operatör kampanyalarıyla zaten maaşlarının 3-4 misli olan telefonlara çok daha fazla ödeyerek tarifeye ek olarak sahip olabiliyorlar.

    Dileyen dilediği cihazı alır kullanır bir şey diyemeyiz. Fakat iphone'a gelince ister 3 ister 5 ya da 7 lira olsun kredi vs her nasılsa çıkarıp ateşleyen ve bir an dahi sorgulamayan insanlar çıkıp da vestelin 1500-2000'lik telefonlarının bu parayı edip etmeyeceğini sorguluyor. Önce soyulmayı bırak sonra konuş diyesi geliyor insanın. Tabi buna soygun denemez ne de olsa soyulanın rızası var :)

    Yerli diye 1000 lira olması lazımmış. Yüzde yüz yerli olmadıkça yerli olmazmış. Donanımı kötüymüş vs vs bir dünya tantana.

    Biz bu işi yapıyoruz arkadaş. İşte bunu görüp kabul etmek lazım. 4 sene önce çıkardıkları telefon bir şeye benzemiyordu bile. Yazılım desen rezildi. 4 yıl içinde müthiş bir gelişim gösterdi Vestel. Bakın senelerdir Sony'yi eleştirip duruyoruz tasarımlarından dolayı, Vestel daha 4.senesinde bu işin amatörüyken çağa ayak uydurdu ve çentikli telefon üretti. Üstelik bunu kendisi tasarladı. Endüstri mühendisi mesai yaptı, işçi mesai yaptı, endüstriyel tasarımcı mesai yaptı. Paketleyen adam mesai yaptı, kamyona yükleyen mesai yaptı. Kaç kişi ekmek yedi. Gidip de ithal telefon aldığın zaman bunların hangisi mesai yaptı ekmek yedi, evine ekmek götürdü. Ben söyleyeyim elin amerikalısı götürdü, korelisi götürdü bir de burda distribütör babalar götürdü. İstihdam nerde? Cari açık nerde?

    Yerlilik oranı olarak yüzde 50 eşiği şu an geçilmiş durumda, bu paranın yüzde 50'si memlekette kalıyor demek. Adam telefonda kullandığı pili dahi kendisi üretiyor. Telefonun tasarımı, pcb'nin baskısı dizgisi tamamen bizim insanlarımız tarafından yapılıyor. Endüstriyel anlamda ne kadar büyük bir iş olduğunu ancak bu işin içinde olanlar ya da eğitimini alanlar araştıranlar bilir.

    Velhasıl kelam, Türkiye telefon üretiyor. Apple ne kadar Amerikan ürünüyse, Vestel de o kadar Türk ürünüdür.

    Yıllık 30-40 milyar doları yurtdışına gönderip sonra da cari açık diye ağlayanlar, Vestel'in yerli üretimine çamur atıp duruyor. Biz bu parayı dışarı çıkarmazsak, ve üstüne bu ürettiğimiz ürünleri, Türki ülke pazarlarına, Arap ülke pazarlarına ve hatta Avrupa pazarına ihraç edebilirsek bizim cari açığımız kapanabilir. Hayal de değil zor da değil. Elin Fransız Alcatel'i gelip bu pazara girebiliyorsa, biz de Fransız pazarına girebiliriz. Ve Venus telefonlar kesinlikle Alcatel'den falan çok daha iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKE58 kullanıcısına yanıt
    1604₺ ipon alan samsung s10 alan insan için birşey diyemem tamamen kendi seçimleridir. Hayat onların hayatları :)

    Vestelin 4-5 yılda yaptığı gerçekten taktire şayan, ilk çıkan modellerle şu ankiler arasında dağlar kadar fark haklısınız. Benim beklediğim adam gibi giriş seviyesi bir model yapıp 600-700₺ den satması-satabilmesi. Daha önceki mesajlarımda yazdım. E3 modeline 1000₺ fiyat vurdular ilk çıktığında şimdi 500-600₺ satılıyor.o fiyat ilk başta olsaydı Xioami redmi 5a yerine e3 alırdım.İkiside giriş seviyesi telefon.

    İnsanlara iş gücü sağlıyor evet ülkede doviz sokuyor evet ama benim için önemli olan ülke vatandaşını düşünüp bunları yapabilmesi. Dolar dalgalanması yüzünden çalıştığım yerde işler durma noktasına geldi.Geçen hafta "bir süreliğine" işten ayrıldım.işler düzelirse geri dönücem ama piyasa ortada malesef zor görünüyor. Ben kendi parama hesabima bakarım illa yerliye destek olayım diye gidip vestel almam,fiyatı uygunsa diğerleri ile yarışıyorsa alırım o kadar. Bu koca firmalar beni düşünmüyor,yarın gel başlada demicekler bana. Yapsınlar uygun fiyata güzel cihazlar alalım aldıralım herkese.



    Yüzde 50 yerli yüzde 66 yerli vs eleştirenler konusunda haklısınız herşey bir anda olmaz. Ama vestel büyürken vatandaşı düşünecekki daha hızlı büyüsün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EKE58

    Telefonun iyi olup olmama ölçütü ünlülerin alıp cebine koyma ya da tercih edip etmemesine mi bağlı?
    ıphone her ünlünün cebinde. Dünya da bu böyle. Sen hangi dünya yıldızında iphone dan başka telefon gördün. Rihanna beyonce vs haa.

    Bizim ünlülerin de hepsinde iphone var neden diye sordun mu hiç kendine? RTE niye iphone almış sordun mu hiç sorguladın mı?

    Neden samsung kullanmıyor ?
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Sizin de düştüğünüz hata aynı. Manisa da vestel city de şu an satalın venüslerin parçaları üretilmiyor.

    Eğer ki üretilse günlerce reklam reklam göstermezler mi? katalog seçimi cihazlar çinde adı sanı duyulmamış cihaz üreticilerine siparişi veriyorlar getiriyorlar.

    Bu cihazın da bir eşi muhakkak vardır ki geri mesajlar da bir görsel paylaşılmıştı.


    Vestel in başarısı katalogtan daha göze hoş gelen ürün seçmesi. Bu firma israil den markasız elektrikli ani su ısıtıcısı getirtip taşeron atölyelerde sergafi makinesin de vestel logosu bastırarak satıyor.

    15 dk mesafede bosch fabrikası var beyni denilen ana devre kartı hariç beyaz eşyaların hepsi ülkemizde üretiliyor. Ozaman bosch daha yerli.

    Monster laptoplar da aynı mesela . Çin de tayvan da donanımı seçilerek getiriliyor ya burada birleştirme yada hazır monster logosu yapılıp satılıyor.

    şimdi diyeceksiniz iphone da öyle evet . Ama adamlar işlemcisini kendi tasarlıyor dış kasayı kendi tasarlıyor donanımı belirliyor işletim sistemini yapıyor. Bir de Amerika da yerli ve milliyiz demiyor

    Ne diyor dünya da en kalitelisiyiz diyor. Satış sonrası ek hizmetler de güncelleme gibi cihaza verdiği destek ile ünleniyor.

    Sen kalkacaksın yerli milli deyip halka elin adamının ithal getirdiği daha yüksek donanımlı cihaza eş fiyata satacaksın sonra bunu alanlar da vatan sever olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 6 Eylül 2018; 0:39:55 >
  • Yalnız bu telefona 3300 lük batarya hiç olmamış. 6,2 inçlik telefonda 4000 lik batarya olmalıydı.

    İşlemcisi de tasarruflu işlemci değilmiş.

    Büyük bataryayı sonraki modele saklamışlar heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Benim için ünlünün iphone kullanması bir ölçüt değildir. Popüler kültürün kölesi değilim.



    Ve yanlış bilgilendirme yapmaya devam ediyorsunuz maalesef. Vestel katalogtan telefon seçmiyor. Onu yapan firmalar casper, reeder, general mobile. Vestel telefonlarının tasarımı, planlaması tümüyle kendisi tarafından yapılıyor. Hakkı Alkan'ın Vestel fabrikasındaki telefon üretim videosunu izlemenizi tavsiye ederim. Ciddi manada yanılgılarınız var. Adam şu an bataryasını üretiyor, batarya üretmek kolay iş mi? Yarın panel üretimine başlar, kamera modülü üretir vs vs. Bunlar destekledikçe olur. Dünyada hiçbir telefon üreticisi tüm parçalarını kendisi üretmez. Sony dediğimiz marka da bataryasını başka yerden alır, işlemcisini toplu olarak kim üretiyorsa ondan satın alır. Apple da böyle, LG de böyle.

    Vestel özgün telefonlar tasarlıyor. İyi ya da kötü. Ama gitgide ilerliyor. Sürekli bahsediyorum ama anlaşılması için bir kez daha söyleyeceğim, Meta nikel kobalt diye bir fabrika kuruldu. Pil fabrikası. Bunu Vestel kurdu. Pilleri burada üretiyor. Fabrikanın esas kurulum amacı elektrikli otomobil pilleri üretmek. Bakın bu öyle güzel bir adım ki. Çünkü burası sipariş de alacaktır. Mesela İtalyan bir teknoloji firması telefon ya da elektrikli otomobil üretmek için yola çıktığında eğer pil üretecek tecrübesi ve yatırımı yoksa kimden alacak bu işi profesyonel olarak yapandan alacak. Mesela bizden. İşte üretim budur, yatırım budur. Biz arkasında duracağız, markamızı büyüteceğiz. Bakın amerikalılara, markalarının arkasında durdular büyüttüler, Güney koreliler samsung kullandı destekledi, Japonlar Sony aldı destekledi. Önce biz kullanacağız, sonra herkes kullanacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel mobile müdürü GM den geçme. Adam honkong, çin nerede ucuz üretim yapan,oemçi, fasoncu hepsini biliyor.Kopyalanan model buhttps://www.phonearena.com/reviews/BLU-Vivo-XI-Review_id4557 veyahttp://www.umidigi.com/ one modeli çünkü donanim,saf android arayüzü, bant , anakart tasarımı aynı. GM IN eski montaj fabrikası shenzen de idi. Adam buraları yutmuş devletten teşvik alıp 1500tl den satabilirler ama en az 2000-2500tl arası olur.
  • koreli41 kullanıcısına yanıt
    Mobile müdürü ne demek? Bahsettiğiniz departman adını, 'müdür' adını ve GM'den Vestel'e geçtiğine dair bilgi/belgeyi açıklayabilir misiniz?



    Ayrıca gönderdiğiniz telefonların z30 ile alakası yok. Tasarım ve dizaynı özgün bir model. Karalama kampanyasının anlamı yok. Çentik artık her yeni modelde var. Üstünde bir tane çentik var diye hiçbir telefonun klonu denemez. Öyle olsaydı piyasadaki tüm çentikli cihazlar ipx klonu denebilirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koreli41 kullanıcısına yanıt
    Boşuna demiyorum katalog secimi diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu modeli poco f1 e benzetiyorum. Tam ekran telefonların birbirine aşırı benzemesi olağan.

    Yada diye im gerçekten katalog model bunlar.

    Çinli markalar da zamanında aynı şeyi yapmadılar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Boşuna söylüyorsunuz. Vestel telefonlarının kutusunda designed by vestel yazar. Katalogtan seçilip fason üreticiden alınmış ve logo basılmış telefonlar DEĞİLDİR. Ezberlemişsiniz katalog katalog sürekli aynı şeyi karalama maksatlı söylüyorsunuz. Doğruyu manipüle etmeyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EKE58

    Boşuna söylüyorsunuz. Vestel telefonlarının kutusunda designed by vestel yazar. Katalogtan seçilip fason üreticiden alınmış ve logo basılmış telefonlar DEĞİLDİR. Ezberlemişsiniz katalog katalog sürekli aynı şeyi karalama maksatlı söylüyorsunuz. Doğruyu manipüle etmeyin.
    Adam göstermiş birebir ayni neyin dizaynı yapmış. Körü körüne sırf reisiniz dedi diye herşeyi kabul edin herşeye balıklama atlayin.



    Niye sadece vestel yerli ve milli arçelik beko telefon yapmıyor diye mi laf edilmiyor?



    Neyse körü körüne inanmaya devam. Vestel dizayn falan yapıyor diye kendinizi avutun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Hayır birebir aynu olmadığınu göremiyorsanız körlük sizde var demektir. Doktora görünün :) Her şeyi de siyasete çekmeyin yerli düşmanları sizi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z20 ilk çıktığında almıştım Sedef Mavi rengi lansman paketi ile. Memnun olmadığım şey ses kalitesi iyi değildi stereo hoparlör kullanılabilirdi. Bunun dışında gayet akıcı ve hızlıydı. 2.ayında ghost screen hatası aldım ilk kez garantiye gönderdim sorun bulunamadı diye geri gönderildi. İkinci gönderimde not yazdım arızayı nasıl tespit edileceğini belirttim. Kısa sürede dönüş yaptılar değişime karar verdiler. Değişimi de kabul etmedim, iade istedim ve iadem kabul edildi. Garanti süreci çok hoşuma gitti telefonun arkasında durdular. Şimdi eğer Z30'da işlemci ve ram özelliklerinde değişikliği giderlerse mavi renginden tekrar alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.