Şimdi Ara

Vodafon net Nakil işlemleri ve yüksek nakil ücreti yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba. Vodafon net ile 3. Yılım.
    İlk sorum; Nakil süresi 7 ile 12 iş günü olmasına rağmen bugün 13. gün ve hâlâ internetim bağlanmış değil. Sözleşmeyi baştan sona okudum nakil ile ilgili hiç birşey yazılmamış. 7-12 iş günü müşteri hizmetlerinin aktardığı bilgi. Bu konuda ne yapabilirim yasalar haklarim nelerdir. Taahhüt iptal ettirebilir miyim. 2 yıllık sözleşme yaptım ve Eylül'de 1. Yılım dolacak.
    İkinci sorum; Daha önceleri yılda bir defa ücretsiz nakil yapan firma Mart 2018 den itibaren btk kararıyla 100 TL ücret alınacağını söylüyor. Tabi bunun ucu açık her firma ücreti kendisi belirliyormus. Vodafone biz en ucuz taşıyoruz diyor ama TTNet 29 TL'ye nakil yapıyor. Bir de savunma olarak efendim daha önce siz internet baglatirken bir elektrikçi çağırıp modeme kablo cektiriyordunuz şimdi o işlemi biz yapıyoruz. Türk telekomun binadaki kutusundan modeminize kadar kablo çekiyoruz bina içi kablolama bize ait diyor. Dedim daha önce kurulu modem vardı burda kablo çekmeye gerek yok modem zaten tak çalıştır modem diyorum. Efendim sinyali kontrol ediyoruz sorun varsa kabloyu degistiriyoruz diyorlar. Biraz sıkıştırdım müşteri hizmetlerini kabloya ihtiyaç yok daha önce internet vardı bu evde türk Telekom portu bağlayınca internet gelecek zaten modem kurulu diyorum. Efendim yapacak bişey yok bu vodafon insiyatifinde o parayı tahsil etmek zorundayız dedi. Ben anlamadım bu işi. Kurulu modemin neresini kuracak bu arkadaşlar. Bir de sözleşmede şöyle bir madde var. " Vodafone sözleşme yılı içerisinde fiyat ve kampanya degisikliklerini yürürlüğe girmeden aboneye bilgi vermekle yükümlüdür" diyor. Bunun bilgisi bize verilmedi. Nakil yapacağım zaman söylendi. Ayrıca diğer firmalar daha uygun fiyat belirlerken en yüksek fiyatı vodafon belirlemiş. Btk kararına göre serbestlik varmış herkes istediği fiyatı belirleyebiliyormuş. 1000 TL dese odicez mecburen yani.

    Son olarak aşağıda ki 2014 te onaylanan kanuna göre 1 yıl sonrasında taahhüt bozulabiliyormus. Bunu yapanlar oldumu. Bilgi verebilirsiniz sevinirim

    Madde 52
    (4) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.