Şimdi Ara

Vodafone ev interneti kullanan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
91.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tabiiyaa

    Sağolun hocam. Alt yapı dediğiniz gibi Türk Telekomdanmış. Dün ben evde yokken Türk Telekomdan ekip gelmiş. Annemin anlattığına göre; apartman girişindeki internet kutusundaki bir kablonun ucuna isim-soyisim yazıp gitmişler. Gerisine karışmıyoruz, devamını Vodafone'dan gelip halledecekler demişler.

    Sıkıntı yaşamadığınıza sevindim. İki sene Ttnet fiber internet kullanmıştım sürekli sorun çıkıyordu. Verdiğimiz parayı haketmiyordu

    Hocam biz de yeni baglattik.Şuan memmunum.8mbps ilk 6 ay 30 tl 12 ay 60 tl modem kurulum dahil.sizce pahali mi yoksa fiber paket mi alcaksiniz kardesim fiber sormamiş direk bunu almiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı paketi bağlatmışız sanırım. Benim fiber değil ama memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tabiiyaa

    Hocam aynı paketi bağlatmışız sanırım. Benim fiber değil ama memnunum.

    Bende memmunum ama hız 3 e düşerse ne yapariz duşünemiyorum 10 tl farkla 16 mbps veriolar deger mi bilmiyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1.5 yıldır yalın 16 mbps adsl kullanıyorum çok memnunum bir sorunum olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tqyatmn

    Ben 1.5 yıldır yalın 16 mbps adsl kullanıyorum çok memnunum bir sorunum olmadı.

    [Kac tl veriyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    52 TL ödüyorum aylık .24 ay taahhüt .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tqyatmn

    52 TL ödüyorum aylık .24 ay taahhüt .

    Hocam ayni fiyata 8mpbs verdiler 15 gün once.16 mbps icin 10 tl ek istiyorlar.deger mi sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceazr27


    quote:

    Orijinalden alıntı: tqyatmn

    52 TL ödüyorum aylık .24 ay taahhüt .

    Hocam ayni fiyata 8mpbs verdiler 15 gün once.16 mbps icin 10 tl ek istiyorlar.deger mi sizce ?

    Bence değer. 8 Mbps verirler ama sen 5-6 mbps arası alırsın mesela bende 16 mbps paket ama 14 alıyorum. bide akk geldiginde iyice düşer hiç çekilmez. 16 al en ideali bence. Yine de sen bilirsin :)
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama,VodofoneNettden fiber bağlatmak istiyorum.

    Yakın zamanda bağlatanlar önerisi olanlar yazabilir mi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Vodafone RED kullanıyorum mobil tarafında, evde internet için ise bugün mesaj atmış Vodafone 39.99x24 ay diye. Bu paketin içeriğini bilen var mı? Aramadan fikir sahibi olayım.
  • ttnet şimdi ki yeni adıyla türk telekom ev interneti olsun, millenicom olsun bir çoğunu kullandım şuan vodafone net kullanıyorum memnunum bir sorun yok fakat daha profesyonel superonline interneti kullanmayı tercih ederdim altyapı olsaydı
  • Vodafone ev interneti kullanan var mı?

    Bende 100 MBS Paketi kullanıyorum 3senedir vodafone iş ortagım paketi 74,99tlden başka fiyat vermiyorum memnunum hiçte kesilmedi
  • 26.12.2018 tarihinde saat 21:20 de 0850 542 05 42 olan Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak 16mb yalın internet paketimi 50 mb 250 gb kota 2 yıl taahhüt verip sesli onay sisteminde onayladım. Sözlü olarak sözleşme imzaladım. Daha sonra tekrar arayarak hafta içi mesai saatlerinde çalıştığımı beyan ederek ekiplerin 18:00 ile 19:00 arası gelmesini istediğimi not olarak düşürdüm. Tarih 09.01.2019 olması ve yasal bağlama süresi geçilmesine rağmen tekrar aynı numarayı arayıp bilgi almaya çalıştığımda Canan isimli çalışan bana ısrarla böyle bir kayıt görüntülenemediğini benim için bir şikayet bırakacağını söyledi.Yaklaşık 20 dk süren konuşmanın sonunda ısrarlı olmamdan dolayı görüntülenemeyen kayıt birden görüntülenmeye başladı.İşleminiz için acil koduyla not bırakıyorum en kısa sürede bana  dönüş yapacaklarını söyledi ve kapattı.Bugün tarih 14.01.2019  yaklaşık 19 gün oldu ve gelen giden yok hatta arayan bile olmadığı için aynı numarayı tekrar aradım konuştuğum arkadaş bana böyle bir kaydın mevcut olduğunu ama işleme alınmadığını söyledi.Bir önce ki canan hanım ile olan konuşmamdan bahsettiğimde bana müşteri hizmetlerinde çalışan arkadaş bana  "Açıkça söylemek gerekirse diğer arkadaş sizi geçiştirmiş böyle bir kayıt var ama ama işlem başlatılmamış o arkadaş için adınıza bir şikayet bırakacağım ve ayın 26 sında olan ses kaydınız dinlenecek size 48 saat içinde dönüş yapılacak" dedi.Bu konuyla ilgili şikayette bulunacağımı söylediğimde istediğim işlemi yapabileceğim bana söylendi.Ve hala internetimin şikayet sonuçlanamadan bağlanamayacağı söyleniyor inanılmaz mağdur durumdayım.




  • bende başvurdum geçen hafta salı günü. pazartesi günü teknofix ekibi kuruluma gelmek için aradılar. sonra adresimin yanlış girildiğini fark ettik adres değişikliği kaydı oluşturdular sonraki gün tt ekibi kontrolleri sağlayıp vodefone bildirmiş filan derken bugün cumartesi hala tt'un gelip eve portu açmasını bekliyoruz. hem vodefone hem teknofix hem ben tt'un kurum sürecini yaşatmasından dolayı hiçbir şey yapamıyoruz.dün vodefonu aradım ve tt için aciliyet mesajı oluşturdular. acaba cumarteside tt çalışıyor mu bugün gelirler mi. normalde ilk kurulum zamanında mesaj gelmişti süreci takip edebilmem için adres değişikliğinden sonra oda gelmedi. bide tt müsteri hizmetlerine ulaşamadım. hep sanal asistan var.
  • Yxtr Y kullanıcısına yanıt
    Cumartesi günü tt gelip portu açtı tek modem kurulumu kaldı ama sorun şu Vodafone aradım bana dediler ki sadece modem kurulumu kaldı kurulum ekibi sizi randevu için arayacak dedi kurulum ekibi olan teknofixi aradım bana dedi ki nakil aşamasında Yani hala Vodafone onay vermemiş olarak gözüküyor anlamadım yani bu çok karışık ve kaç gündür bekliyorum Bu ikinci haftam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme. teknofixteki nakil bekleniyor hala şuanki adresimin değişmediğini ifade ediyormuş. 1 hatayı geçti hemde 2 gün hala adresi değiştirip modemi kumadılar. bugün vodefone bayisine gittim ve durumu anlattım. orada bana interneti satan kişi teknisyeni arayacağını ve BUGÜN KESİN olarak geri döneceğini söyledi hala bekliyorum. ümidim tükendi.
  • bugün tekrar aradım vodefone aktivasyon işlemi var dedi ve 2 ile 14 gün içinde tamamlanır dedi. teknofix aradım. oradaki kadın bana adres güncellenmiş kurulum ekibine haber veriyorum bugün sizi arıyacaklar dedi
  • Hocam ne oldu son durum?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan tavsiye eden var mı? Superonline ile vodafone arasında kaldım da... 8 mbit adsl için soruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trection -- 12 Aralık 2020; 21:19:0 >
  • vardı ama olmaz olsaydı, bu kadar rezalet bir firma görmedim. 0005412662 numaralı müşterileriydim, internetim 2 ay kesik kaldı sorunu çözmediler, bu iki ayında parasını istediler utanmadan, baktım bunların sorunu çözeceklweri yok farklı bir operatöre geçtim utanmadan bu yüzden 700 tl cayma bedeli faturası kestiler. aradım itiraz ettim, biz telefona itiraz almıyoruz yargıya başvurabiirsiniz gibi küstah bir cevap verdiler. bu kadar utanmaz bir firma görmedim ben. şuan hakem heyetine başvuru da bulundum sonucu bekliyorum.


    sonuç olarak vodafone net pişmanlıktır uzak durun. şahsen ben birdaha hiçbir hizmetinden! yararlanmayacağım.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.