Şimdi Ara

Vodafone Fibermax Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bugün evime Vodafone Fibermax 100 mbps internet kurulumu yapıldı. Modem olarak Huawei HG255S verildi. Kurulumun ilk saatlerinde bilgisayarımdan 40 mbps download görmekteyken aradan geçen birkaç saatten sonra şu anda en fazla 5 mbps download görebilmekteyim. Telefonum ile aynı modeme aynı uzaklıktan hız testi yaptığımda ise aktif olarak 80 mbps civarında download alabiliyorum. Bilgisayardan yaptığım hız testlerinde 5G veya 2.4 Ghz bağlantı farketmeksizin 5 mbps değerini aşamıyorum.

    Sizce sorunun çözümü için modem değişimi mi talep etmeliyim yoksa modem üzerinden ayarlamam gereken parametreler var mı?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

    Not: Kullanmış olduğum bilgisayar Dell 7567 modeli ve üzerinde Intel AC-3165 Wireless bulunmakta.



  • Kardeşim merhabalar ben de bugün başvuru yaptım yarın sabah 9buçukta ekipler gelip 100mbit bağlayacaklar. Ama benim unuttuğum bir şey vardı. Hem başvurduğum yere , hem de ekipler gelmek için arayınca ben Airties 5750 modem talebini söylemeyi unuttum. Ben bana verecekleri modeme göre bekleme yapacağım , senin gibi düşük hız alırsam veya sinyalden falan rahatsız olursam müşteri hizmetlerini arayıp modem değişimi talep edeceğim. Verdikleri modemler arasında en iyisi 5750 olarak gözüküyor şimdilik. Bence sen de birkaç gün daha test et ve modem değişimi talep et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.