Şimdi Ara

Vodafone Hat Şarjı Sömürüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
1
Favori
15.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Ayni yerde yani kişi ilk çarşısı daha.



    Zamanla belli olur daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26/10/2018 tarihinde sırf turkcell fiyat politikasına kızdıgımdan dolayu vodafona geçmek zorunda kaldım.ama geçtiğime geçeceğime bin pişman oldun şarjım %30 daha hızlı tükenmeye başladı.yorumlarınızdan yola çıkarak son kez 4G deneyeceğim yine olmassa en kısa zamanda turkcelle yeniden geçiş yapacağım.

    benim gibi düşünüpte vodafona geçmek isteyen arkadaşlara söylüyorum SAKIN HA................
  • abzeq A kullanıcısına yanıt
    4g de daha az sarj harcadigini soyluyorlar forumdaki arkadaslar vodafone 3g gercekten sarji emiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafon burdan sana sesleniyorum...ben bir daha vodafona geçmek istersem sizden rica ediyorum almayın beni....

    arkadaşlar test ettim onayladım.kaç yıldır turkcell kullanıyordum sarjla ilgili sorun yasamadım.geçen hafta vodafona geçtim şarjım hızlı bitmeye başladı.2 gün önce tekrar turkcelle döndüm.

    şimdi gayet memnunum.vodafon istediği kadar inkar etsin ama resmen şarjı sömürüyor..bundan sonra bir daha tovbeler olsunnnnnn..
  • Doğrudur. Vodafone’un bulamadığı baz istasyonları için daha fazla enerji harcamasından mütevellit böyle bir problemin olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone ve Turkcell frekans ağı aynı, Türk Telekomun bu operatörden farklı, atıyorum Türk Telekom 200mt de bir baz istasyonu kurması gerekiyor, Turkcell ve Vodafone 400mt bir kursa yetiyor, yine Türk Telekomun baz istasyonuna aynı anda 300 kişi bağlanabilirken, Türkcell ve Vodafonenun baz istasyonuna 150 kişi bağlanabiliyor, burda ki sorun Vodafonenun baz istasyonu sayısı az olduğu için, yakınınizda ki baz istasyonu yoğunsa uzaktaki istasyondan hizmet alıyorsunuz, işte şarjı Vodafoneda çabuk bitiren sorun bu, eğer çokça bulunduğunuz yerde (ev ve iş) yakın ve yoğun olmayan istasyon varsa bu sorun olmuyor, fakat tam tersini yaşayanlar şarjdan şikayet ediyorlar, Turkcellin vodafonedan üstün olduğu bir yanı daha var, buda şöyle bir uygulama örneğin bir üniversitede etkinlik var, mezuniyet gibi orada yoğunluk olacağı için etkinlikten önce araba üstünde bulunan mobil baz istasyonunu oraya yolluyor, bu sayede şarj ve çekim sorununu en aza indiriyor, pahalı olmasının da sebebi birazda bu organizasyonlar ve ciddi çalışma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fasson kullanıcısına yanıt
    Tespinitiniz kısmen doğru kısmen yanlış, suan 3G ve 4g de hemen hepsi ayni frekansları kullanıyor sizin tespit 2g için geçerli, ayrıca tt nin baz sayısı da Turkcell’e göre az gibi onda niye şarj düzgün gidiyor, çeşme de yazlıkta kışın hic kimse yokken her yer terk edilmişken üç operatörün bazı gözle görülürken yine vodafone da şarj su gibi gidiyor, Vodafone da baska bir mallik var ama ne tam
    Bende anlamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 18 Ocak 2019; 20:3:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Baz istasyonlarındaki akıllı çekimden olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Adı akıllı olan birsey müşteri yararı sağlar, bu zarar veriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone pişmanlıktır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2. telefonumda 2 gündür Vodafone hat takılı. Bugün saat 18:00'da %100'ken şarjdan çıkarttım. Toplasan 3-5 dakika kullandım ve inanılmaz sekilde şarj şuan %80.

    Bildiğin 4.5G'de durduğu yerde şarjı sömürüyor.

    Turkcell hattımın takılı olduğu telefonumu %92 iken elime aldım şu saate kadar beIN'de dizi izliyorum ve %54.

    Bu nasıl bir saçmalıktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trkcell den geçtiğim 2. gün fark ettim. ucuz etin yahnisi oldu benim için vodof;
    yolcu abbas bağlasan durmaz, sonuçta kampanya ile gelen kampanya ile gider!
  • Bu şarj olayı bukadar kötü mü Vodafone da ya?
  • efesb kullanıcısına yanıt
    bu sarj olayi bu kadar kotu maalesef hocam.

    2012 de 30 gunluk vodafone maceram oldu.

    ozellikle kisin twlefonu hem video izlemek icin hemde ellerimi isitmak icin kullandigimi bilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat ve paket içeriği cazibesinden dolayı birkaç gündür Vodafone u düşünüyor ve araştırıyorum ama bu konular beni resmen uyarıyor. Eyer en temel konular bukadar kötüyse, Vodafone yalan olur.
  • Eğer 4G çekmeyen yerdeyseniz şarjınızın çabuk bitmesi normaldir. Ben Turkcell’den geçtim herhangi bir fark hissetmedim şarj konusunda ama Turkcell her yerde 4G çekiyor. Vodafone nadiren 3G ye düştüğü oluyor. İstanbul için konuşuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı durumlar genellenebilir bazı durumlar genellenemez. Mesela bir arkadaş derki ben Turk Telekom kullanıyorum,Turkcell de kullandım ama Turk Telekomun interneti daha hızlı. Bu örneğe bakarak Turk Telekom Turkcellden iyi çeker diyebilirmiyiz;diyemeyiz.
    Zira yıllardır forumda mobil konuda yazılanlara bakarsak Turkcell'in Turk Telekom'dan iyi çektiği artık genellenebilir ve tartışmasız kabul edilebilir.
    Biri ben vodafone kullanıyorum internet hızı Turk Telekomdan iyi diyebilir,ama forumu yıllardır takip edenler bilirler ki,bu istisnadır,Turk Telekom'un internet hızında artık Vodafoneden iyi olduğu genellenebilir. Bazı konularda genelleme yapabilecek veriler gözümüzün önünde bu forumda. İstisnalar kaideyi bozmaz yani.

    Ben de İstanbul'da Cem Uzan Telsim zamanından beri uygun fiyatından dolayı Telsim (Vodafone) kesintisiz kullanırım. Hatta Trcell ile 2006'da fatura yüzünden davalık olunca bir daha Trcell kullanmadım yıllardır,taki 2 ay önceye kadar. 2006'dan beri 2 hat aktif olarak Vodafone ve Turk Telekom kullandım. Hattıma tanımlı ücretsiz youtube ve vodafone TV paketleri olmasına rağmen Vodafone'nin her alanda her yıl kötüye gitmesi sonucu Vodafone'deki hatlarımı yıllardır hiç bir kampanyası ve tanıtımına bakmadığım sevmediğim Turkcell'e taşımak zorunda kaldım. İnanın Vodafone çok kötü olmasa vodafonedeki 2 hattı mı Turkcell'e taşımazdım. Müşteri hizmetleri bazında da,4.5G hizmeti konusunda da dibe gidiyor. Gerekli bütçe ayrılmıyor,yatırım yok. Vodafone,Türkiye'de yatarak,masraf yapmadan,sadece Avrasya Maratonu'na sponsor olarak para kazanmaya çalışıyor. Tek yaptığı gerçeği yansıtmayan reklamları. Türk insanına değer verip Türkiye'ye yatırım yapmamaları kabullenebileceğim bir durum değil. Turkcell'i kişisel davamdan dolayı sevmeyebilirim ama,Malatya'da,Diyarbakır'da müşteri hizmetleri merkezi açtım 100 kişi işe başladı deyince ülkem için seviniyorum. Yatırım yaparak 100 kişi işe alan Turkcell ile,projelerimizi erteledik diyerek 100 kişinin işine son veren Vodafone benim için aynı değerde olamaz. Tekrar yazıyorum: Vodafone,Türkiye'de yatırım yapmadan,Ar-Ge olmazsa Nokia gibi dibe vurulacak bir sektörde hizmetlerini geliştirmeden hazırcılıkla yatarak para kazanmaya çalışıyor. Daha ne kadar aboneyi oyalayabilecekler göreceğiz. Müşteri firmanın en iyi reklamcısıdır. Ben 2 yıl önceye kadar Vodafone tavsiye ederken artık etmiyorum mesela. Hatta uzak durun diyorum. Sadece Vodafone kullanmış olanların,Turk Telekom ve Turkcell'i 3 aydan fazla kullanmamış kişilerin Vodafone'nin kötü durumunu farkedemediklerini düşünüyorum.

    Genelleme konusuna geri dönersek,Vodafone'nin diğer 2 operatöre göre fazla sarj harcadığını genelleyebiliriz,doğru yani.
    Bunun sebepleri de yine yatırım yapmaması,gelişime ayak uydurmaması ile alakalı. Bu konuda da teknik bilgileri aktarmak uzun bir yazı gerektirir.
    Ben herşeye rağmen 25 TL ve altı 2 GB yada 3GB gibi tarife arayanlara Vodafone tarifeleri tavsiye etmeye,bilgi vermeye devam ediyorum. 2 GB internet kullanan için fazla önemli değil bence.
    Ben çok internet kullanırım,ayda 10 GB mutlaka harcarım,sosyal medyada resim yüklerim video izlerim diyen birine Vodafone tavsiye etmem. Diğer 2 operatoru uzun süre kullanmış olanlar,Vodafone'ye geçtiklerinde farkı hissederler ve bir an önce Vodafone'den çıkmak isterler zaten. İstisnai örnekler hariç.
    @efesb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 28 Nisan 2019; 5:5:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Detaylı, açıklayıcı bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler. Sanıyorum forumda okuduklarım sonucu bir genellemeye gittiğimde hat taşıma işini TT tarafında kullanacağım.
    45₺ ye 10Gb + kotadan yemeyen muud dahil.
    Turkcell tarafında ise 59.9₺ ye 5+5 GNC paket + 12ay boyunca 1GB hediye teklif ettiler. Birde 51₺ ye 6GB teklif verdiler.
    Sizce hangisi mantıklı?
    Turkcell de aklımda kalan en önemli özellik ise WOWIFI öcelliği olacak. Umarım TT da en kısa zamanda gelir artık bu özellik.
  • Bu olaya insanları inandırana kadar canım çıkıyordu konusunun açılıp detaylıca konuşulmuş olmasına sevindim. 2 farklı telefonda başıma geldi bu. Ne zaman operatör değiştirdim telefonlar kendilerine geldi.
  • © kullanıcısına yanıt
    Doğru şuan Turk Telekomda faturasız Selfy paketlerine geçebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.