Şimdi Ara

VODAFONE NET SORUMSUZLUĞU, İLGİSİZLİĞİ VE MAĞDURİYETİ. SATIŞ YAPILIRKEN SÖYLENMEYEN ŞEYLER BURADA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Daha önceden de konu açmıştım bugün tamamen ilişkimi kesip ceza bedelini ödedim.

    Önceki konu: "https://forum.donanimhaber.com/vodafone-net-cozulmeyen-wifi-sorunu--135474448#135474687 "

    Bugün sizlere yaşadığım mağduriyet ve ilgisizliği anlatacağım ve satış esnasında size söylenmeyen birkaç gerçeği de belirtmek istiyorum.

    Öncelikle 5-6 sene Superonline fiber internet kullanıyordum ve kablolu/kablosuz hiçbir sorun yaşamadım(İzmir/Buca/Atatürk Mahallesi) ve inanın bu 5-6 senede 5 kez aramamışımdır müşteri hizmetlerini. Vodafone'yi yazmıyorum bile. Fakat VodafoneNet saha satış temsilcisi bana fiyat sunduğunda fiyat ve hızın çok makul olduğunu düşündüm ama müşterinin arkasında durup durmadıklarını samimi şekilde sorup tereddütlerimi anlattım ve hiçbir sorun yaşanmayacak. (Standart saha satış elemanı cevabı) Ama tereddütlerimi arka plana atan şey "Kardeşim beğenmezsen zaten 3 ay içinde iptal ettirebiliyorsun ve 1 kuruş cayma bedeli ödemiyorsun." 1 ay var Superonline ile sözleşmemin bitmesine ona da "Kardeşim sen faturayı bize yolla biz karşılıyoruz" Buraya kadar her şey normal. Kafamda nasıl olsa iptal ettiririm var. Neyse 100 Mbps fiber sözleşme tamam. Güvendik ettik(Bu arada VEKRON firması. Hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum.) İlk günden itibaren sorun yaşadım kopmalar, wifi'de yavaşlık(1.5, 5, 8, 11 suları) Modemler değişiyor sorun devam ediyor çevresel deyip kapatıyorlar çağrıyı. Sms geliyor sorununuz çözülmüştür diye halbuki değiştiren eleman hız testi yapıyor yine aynı. İnsanı aptal yerine koyuyorlar. En son dayanamadım 1-2-3 hep aynı bağırma çağırma en son geldiler bizzat kutudan test yaptılar yine aynı. Sonra Vekron'a gittim müdürüyle konuştum sana bizim bilgi işlemden modem verelim çözülürse kal dediler, tamam dedim yeter ki sorun olmasın. Ses seda yok tabi söyledim hani ne oldu diye. Sonra iptal ettirmek istedim bir baktım cayma bedeli çıkartıyorlar 400 TL. Gittim Vekron'a bu neyin nesi dedim. Sana yanlış tanım yapmış arkadaş bu pakette 3 ay cayma hakkın yok. Ayrıca olsa bile sen Superonline cayma bedelini Vodafone'ye yollamışsın bundan dolayı öyle hakkın kalmıyor dedi.

    Arkadaşlar bakın caymayı karşılıyoruz 3 ay cayma bedeli yok diyorlarsa dikkat edin. Sadece ikisinden birini kullanma hakkınız var. Bunu söylemiyorlar.

    Neyse müdür cayma bedelsiz iptal gerçekleşecek dilekçeyi yaz dedi. İnternet hızı problemlerinden dolayı cayma bedeli ödemeyeceğimi dilekçeye yazıp faksladım. Sonrasında sadece ne için iptal ettirmek istiyorsunuz diye arayan ikna ekibi dışında arama gerçekleşmedi ve iptal edildi. Sonra faturada çıktı. Aradım şikayette bulundum kaydınızı aldım 2 güne sonuçlanır dediler. 6 gün geçti ben aradım dediler ki biz sizi aradık ama ulaşamamışız. Çok eminim telefonum çekiyordu ve o gün kesinlikle aranmadım. Şikayetime cevap olarak yetkili firma aransın yazmışlar. Orası neresi dediğimde Superonline'yi arayacaksınız dediler. Onu da aradım ve biz sadece alt yapıda sorun varsa ilgileniriz diğer türlü kesinlikle çok yanlış yönlendirmişler dedi müşteri temsilcisi. Emeği geçen kim varsa hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum. Tüketici mahkemesine gidecek, uğraşacak vaktim yok. Ben bu kadar ilgisiz, sorumsuz bir firma görmedim.

    Kısacası Vodafone Net fiber bağlatacak kişilerin soruları varsa cevaplandırabilirim ve bağlatmadan önce bir kez daha düşünmelerini tavsiye ederim.







  • Ee hocam zaten senin yaptığında işin çakallığına kaçıyor biraz madem başka firmanın cayma bedelini ödettiriyon adam seni bırakır mı kolay kolay? Ha bak kendin ödersen o firmaya sonra vodafone'a geçersen ayrı. Ben 3ay içerisinde sorun yaşarsam sıkıntı olmadan çıkayım diye gidip de SOL'da cayma bedelini cebimden ödedim yoksa safmıyız biz
  • Size satış için gelen firmanın ilgisizliği bu. Bize gelen eleman üstüne basa basa söylemişti 3 aylık deneme kampanyasından yararlanamayacağımızı ...
    Satışı yapmak için resmen yalan atmış. Hem öbür firmanın cayma bedelini karşılayacak, hem de kendisi bedelsiz iptal gerçekleştirecek ... Bir kere istismara çok açık bir uygulama olur.
  • muslumgurses kullanıcısına yanıt
    Satan kişinin vaatleri sonrası benim ne gibi çakallığım olabilir. Fatura dahil 125 Lira cayma ödedim zaten SOL'e. Bana satarken bu ikisinden birisini kullanacaksın dedi de ben mi yanlış yaptım. Ki olayın şu tarafı da var, sen faturayı yolla biz ödüyoruz denildi bana. Sonra sordum ettim sen ödüyorsun biz faturandan düşüyoruz dediler. Satan kişiye ulaştım bana "Nasıl ya olur mu öyle şey" dedi. Hatta bu cayma bedeli sorununda da aradığımda bana dünyanın en beceriksiz satış elemanı olduğunu şu cümleyle ifade etti. "Kardeşim televizyonda bile 3 ay cayma bedeli yok diyorlar" Banane televizyondan ben televizyona bakarak mı aldım sanki bunu.
  • Hiçbir zaman çözüm ortağı bayi kapıya gelen satış elemanı vs lafına güvenmem,bu da ona güzel örnek oldu.

    Aynıları Superonline ve Millenicom'da da çok oldu.Bayiler kendileri satış yapabilmek için olmayacak tarifeler olmayacak kampanyalar çok uyduruyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatherGascoigne

    Hiçbir zaman çözüm ortağı bayi kapıya gelen satış elemanı vs lafına güvenmem,bu da ona güzel örnek oldu.

    Aynıları Superonline ve Millenicom'da da çok oldu.Bayiler kendileri satış yapabilmek için olmayacak tarifeler olmayacak kampanyalar çok uyduruyorlar.
    Kesinlikle öyle hocam. Müşteri hizmetleri ses kaydı alınan bir şirket değil zaten dedi Vekron için. Hayır olsa da zaten işime yaramıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.