Şimdi Ara

VOLVO V40 Cross Country Ana Konu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
11
Favori
99.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eskitzi kullanıcısına yanıt
    Forumumuza hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun. vaktiniz olursa sizden aşağıdaki gibi bir kullanacı incelemesi yapmanızı rica ediyorum, özellikle D2 + Powershift konusu çok merak edilen bir konu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskitzi

    Merhaba arkadaşlar,

    Aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım. Yaklaşık 1 aydır volvo v40 crosscountry sahibiyim, 2.000 km. de şu an için araç ve araçtan çok memnunum diyebilirim.
    aracım d2 powershift advance paket, üzerinde ekstradan 18" jant, çift renk deri koltuk ve bakır konsol kaplama bulunmaktadır.
    Merak ettiğiniz noktaları elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.


    aracınız hayırlı olsun.fiyat bilgisi verirseniz sevinirim.ne kadar indirim yapıyorlar liste fiyatı üzerinden?çift renkten kastınız ne.siyah beyaz mı?içeriden birkaç fotoğraf yükleyebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskitzi

    Merhaba arkadaşlar,

    Aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım. Yaklaşık 1 aydır volvo v40 crosscountry sahibiyim, 2.000 km. de şu an için araç ve araçtan çok memnunum diyebilirim.
    aracım d2 powershift advance paket, üzerinde ekstradan 18" jant, çift renk deri koltuk ve bakır konsol kaplama bulunmaktadır.
    Merak ettiğiniz noktaları elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.


    aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileklerimle,

    merak ettiğim dizel powershift in performansı nasıl hız olarak, çabuk hızlanma gaza tepkisi bunları merak ediyorum.
  • hknbjk kullanıcısına yanıt
    benimde 1 haftayı geçti V40 R-Design D2 powershift aracım yollarda , çok hızlı bir araç beklememek lazım neticede ford ve peugeottan tanıdığımız klasik 1.6 115 hp motor ama powershiftin vites geçişlerş gerçekten mükemmel, araçta normal ve sport mod olmak üzere iki mod var vites kolu normal konumdayken normal, sola çekince sport moda geçiyor bir saniye sonra aracın devri artıyor ve gerçekten hissedilir derecede performans artıyor. Performans bekleyen biri için her 1.6 dizel gibi gecelektir ama sıradan bir kullanıcı ya da benim gibi motordan güçten ziyade tasarruf bekleyen bir kullanıcı için yeterli ve mantıklı bir tercih :) yakıt tüketimi olarak direk lt bazında vermek istemiyorum çünkü kullanım tarzım ve kullandığım yollardan dolayı eski aracım fiestada bile kimsenin göremediği yüksek değerleri görüyordum ama 600 km lik deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki 1.4 tdcı fiesta'dan 1 lt fazla yakıyor o da 1500 kg ağırlığa, boyuta ve otomatik şanzımana göre gayet iyi bir değer bence




  • Golf almaya karar vermişken bayilerin tutumu nedeniyle vazgeçtim ve V40 crosscountry D2 advance almaya karar verdim.Advance donanımda ki zenon farlarda viraj takibi var mı? Yani mercek viraja göre dönüyor mu? Bir de navigasyonlu alan var mı bu aracı,tavsiye eder misiniz? Advance da orta ekran renkli oluyor galiba navigasyon ekletince ekran boyutu felan değişmiyorsa gerek yok.Bulunduğum şehirde volvo satıcısı yok mecburen 300-400 km gidip araca bakmamız gerekecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Link234

    quote:

    Orijinalden alıntı: imagoodman

    Sn.Link234
    Aynı paraya bir sürü seçenek var demişsiniz ya ne onlar mesela?

    Merhaba,

    Düzelteyim öyleyse bu para alınacak değil, hatta daha uyguna alınacak rakipler:

    Yeni Audi A3 65.000 TL
    BMV 1 63.000 TL
    Mercedes A series 66.000 TL

    Yada yüksek araç isterseniz (cross country'e alternatif):

    Subaru XV 4x4 63,900 TL

    (bu markaların dişına çıkmayı arzu ederseniz liste uzar)

    Bunların hepsiV40 dan daha uygun fiyatları var. Volvo'nun aynı segmentte özellikle ilk 3 markayla rekabet etmesinin zor olduğunu düşünüyorum. Ki zaten bu ülkede o 3 markada volvo'dan daha büyük pazar payına sahip.

    Pedestrian airbag varmış, vites topuzu ışıklıymış falan bunlarla fiyat normal diyebilirsiniz. Fakat sen önce basic versiyonu bu markalarla rekabet edecek şekilde fiyatlandır. Ondan sonra istersen savarovzky kaplı vites topuzu da yap ve 250.000 TL ye sat. Kaldı ki donanım olarak yukarıdakilerin de boş olmadığını biliyoruz. Bu arada volvo donanım versiyonları açıklamadı ama yurtdışı muadiller ortada.


    bu fiyatlarda a3 vs nerede buldun ? dizel otomatik a3 bi halt yok ustelik aracta en son 86000 diyorlar . v40 cc pahalı diyorsunuz fiyatını kacliraya buldunuz ve ne kadar fiyatta olması lazım ki pahalı diyorsunuz ?

    haır babamın malı degil volvo da işkembeden fiyat yazmayalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozix -- 3 Kasım 2013; 0:33:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu düzenlendi. Ana konu formatına getirildi...
  • Araç değiştirmek üzereyim ve V40 C C , kafamı çok karıştıran bir araç..

    Bagajı biraz küçük gibi ama diğer özellikleri çok iyi.. Üstelik Volvo..

    Bakalım haftaya kararım bu mu olur ?
  • yeni insignia mı, volvo s60 mı diye düşünürken şimdi birde v40 cc çıktı başıma. kafam hepten karıştı. insignia süper ama dizeli yok benzin tüketimi fazla, s60 ın arka tasarımı bence kötü, 2-3 gündür v40 cc ye bakıyorum tasarım ve yakıt tüketimi çok iyi, özellikle arka tasarımı süper, volvonun genel anlamda yedek parça fiyatlarının yüksek olduğu söyleniyor. alırsam şirket üzerine alacağım kdv tutarı kadar indirim oluyor yani yıl sonuna kadar almam lazım ama hangisi karar vermek zor.
  • Mayıs 2013 ten beridir v40cc t4 ps sahibiyim.
    Sehir ici 9 Ltd ortalama ya sahip. Ankara'nın ciddi trafiğinin oldugu bir kullanım rotamız var.
    Cok fazla özen göstermeden Ankara bodrum 6,4 lt, 110 U geçmeden ve sıkıştırmadan bir sürüş ile Ankara bodrum 5,4 lt. Klima kapalı.
    Yol tutuş cok Guzel. 17 inch cantlarin da faydası var.
    Yağmur sensörü bazen abartiyor ama genelde is görüyor.
    Start stop sistemi insanı deli eder. Ben turbolu bir aracın motorunun sık sık durup çalısmasından memnun değilim o nedenle hep kapalı.
    Powershift vitesler düzgün ama son zamanlarda kalkışlarda az gaz verirseniz ve yolda hafif rampa ise, 2. Viteste aracın altından ilginç sesler geliyor. Yani sanırım devir 2. Vites icin az geliyor ama 1. Vitese de geçmiyor ve biraz hızlarına sesler kesiliyor.
    Kliması mükemmel.
    Bozuk yollarda kapı iclerindenmidir, yoksa emniyet kemerinin direklerde kaplama altında kalan bolumlerindenmidir bilmiyorum tık tık sesler geliyor.
    Direksiyon cok iyi ancak park manevralarda alt taraflarda direksiyonu çevirirsen bazı gerilme sesleri vb geliyor. Sıkı bir altyapı veya uygun bir mafsal sistemi yok gibi konforsuz.
    123 vitesler spor olmayan modda bile seri ancak 180 beygirlik bir araç, gaza bastığında 5 ten 4 e geçince insan ani bir ivme bekliyor ama olmuyor. Önce nazik bir vites düşürme, sonrasında turbonun devreye girme süresi bekleniyor, sonrasında da ivmelenme başlıyor.
    Rampalar acı vermiyor nekadar uzun olursa olsun.
    Frenler bence mükemmel. 2 kez acil frenlere yapmak zorunda kaldım ama satabilirsiniz bozmadan sağolsun bana gereken yardımı yaptı. Diğer araçlarımın frenlerinin sıktığı yerde defalarca denedim en ufak bir şişme veya vibrasyon yok.
    Kesinlikle uzun yollarda sizi yormuyor.
    Muzk sistemi ve telefon bağlantısı iyi is görüyor. Tek eksiği bir üst versiyon sistemi seçmeliymisim.
    Yokuşlarda kalkarken biraz seri kalkayım derseniz hemen patikama düşüyor.
    Kesinlikle 4 kişilik bir araç. Bagajı malesef ufak.
    Merak ettiklerinizi cevaplamaktan memnun olurum.
    Sevgiler....




  • Aşkın0345 A kullanıcısına yanıt
    Hocam inceleme için teşekkürler benim iki sorum vardı. Araçta stepne var mı (s60ta bile yoktu ama bi ihtimal) , birde arka görüş nasıl sürücü koltuğundan ( arka koltuk kafalıkları tavana değecek gibi sanki ). Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burakm23 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Araçta stepte var ama küçük boy. Run on flat lastiklilerde tamir kiti var.
    Arka koltuklarda tavan biraz düşük ama ben oturduğum zaman ki boyum 1.82, kafam ile tavan arasında mesafe kalıyor .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burakm23 kullanıcısına yanıt
    Ve belirttiğin gibi arka kafalılar nedeniyle görüş acısı biraz engelleniyor. Ancak aracın tavanı arka tarafa dogru incelediği icin dimız aynaları ile arka tekerlerin üstünde kalan bölümlerden rahatça kontrol sağlanabiliyor. Kamerası sistem en güzeli tabii.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşkın0345 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için s60 ta da arka tarafı görüş biraz sıkıntılı gelmişti bana ama kimse pek değinmemiş bu konuya , biz çok uzun yola gittiğimiz için lastik patlama hatta lastik yarılması başımıza gelmişti. Babamda stepnesiz araçlara sıcak bakmıyor s60 tek istediğimiz arabaydı ama üzülerek vazgeçtik. Ilginiz için teşekkür eder kazasız sürüşler dilerim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaslar,

    Yaklasik 3 haftadir V40 CrossCountry V40 kullanicisiyim.
    1000 Km yi devirdim ve aractan oldukca memnunum.
    Aldigim aracda BASE + PREMIUM + ADVANCE + COMFORT + 18" Mefitis Jant var.
    Yol tutusu ve performansi gayet iyi. Iceriye ses almama konusunda gayet basarili.
    Burdan siz sordukca bilgi vermeye calisacagim. Simdilik az bir bilgi de olsa ilk yuz kilometre yakit tuketim bilgisini paylasayim.


     VOLVO V40 Cross Country Ana Konu




  • V40 D2 modelinin 3 aydır kullanıcısı olarak yorumlarımı yazıyorum. Arabaya bindiginizde gerçekten kaliteli iç mekan ve şu herkesin eleştirdiği eskimiş görünen orta konsolun çok kullanışlı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Araba sürüş esnasında gercekten ses yalıtımı bakımından sessiz. Power shift vitesli aracimda ilk kalkışta biraz nazlansada S modunda hiç bir sıkıntı olmuyor. Nazlanmayida araç ekonomisi için yaptıklarını düşünüyorum. Araç ankara da genel kullanım sırasında 100 km de 5.8 Lt. yakıyor. Bu değer gerçekten etkileyici bir değer. Aracin bence tek eksik yanı yağmurlu günlerde içeriye kaportaya çarpan su seslerini rahatlıkla duyabilirisiniz. Bu olay hızınız arttığında ise iyice jet motoru olan uçak sesine dönüyor. Benim düşüncelerim bunlar.
     VOLVO V40 Cross Country Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhabalar,
    opel insignia manuel şanzuman araç kullanıyorum.(1.4 140 benzinli)
    araçtan memnunum ancak düz vites bayıyor.
    volvo v40 cc düşünüyorum.yorumlarınızı alabilir miyim?
    bagaj ve genişlik biraz düşündürüyor açıkçası..
  • şubat sonunda 2014 modellerin galerilere gelmesiyle, test edip beğenirsem alacağım araç.
  • yeni fiyatlar :

    V40 Cross Country D2 Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 81.110
    V40 Cross Country D2 Premium Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 84.650
    V40 Cross Country D2 Advance Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 92.610

    mart ta %10 daha zam gelecek diyorlar...

    aracımı değiştirmeyi düşünüyorum ama fiyatlar yerinde durmuyor .. zamlardan sonra Premium model 90 bin e alınır mı beklemek mi gerek?
  • 2014 fiyat listesi geldi......

    http://www.dosya.tc/server24/3cYj3G/Volvo2014FiyatListesi.pdf.html

    V40 Cross Country T4 Benzin 1.596 cc. 180 hp Powershift 86.690
    V40 Cross Country T4 Premium Benzin 1.596 cc. 180 hp Powershift 90.480
    V40 Cross Country T4 Advance Benzin 1.596 cc. 180 hp Powershift 98.990
    V40 Cross Country T5 AWD Premium Benzin 1.984 cc. 213 hp Geartronic 133.310
    V40 Cross Country T5 AWD Advance Benzin 1.984 cc. 213 hp Geartronic 144.450
    V40 Cross Country D2 Dizel 1.560 cc. 115 hp Düz 49.186 71.320 85.000
    V40 Cross Country D2 Premium Dizel 1.560 cc. 115 hp Düz 88.820
    V40 Cross Country D2 Advance Dizel 1.560 cc. 115 hp Düz 97.420
    V40 Cross Country D2 Dizel 1.560 cc. 115 hp Powershift 87.530
    V40 Cross Country D2 Premium Dizel 1.560 cc. 115 hp Powershift 91.360
    V40 Cross Country D2 Advance Dizel 1.560 cc. 115 hp Powershift 99.950


    karşılaştırma için aşağıda 2013 listesini de yazıyorum...

    V40 Cross Country T4 Benzin 1596 cc 180 hp Powershift 80.330
    V40 Cross Country T4 Premium Benzin 1596 cc 180 hp Powershift 83.840
    V40 Cross Country T4 Advance Benzin 1596 cc 180 hp Powershift 91.720
    V40 Cross Country T5 AWD Premium Benzin 1984 cc 213 hp Geartronic 123.550
    V40 Cross Country T5 AWD Advance Benzin 1984 cc 213 hp Geartronic 133.870
    V40 Cross Country D2 Dizel 1560 cc 115 hp Düz 78.760
    V40 Cross Country D2 Premium Dizel 1560 cc 115 hp Düz 82.310
    V40 Cross Country D2 Advance Dizel 1560 cc 115 hp Düz 90.260
    V40 Cross Country D2 Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 81.110
    V40 Cross Country D2 Premium Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 84.650
    V40 Cross Country D2 Advance Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 92.610



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 19 Şubat 2014; 15:03:14 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.