Şimdi Ara

VR uyumlu Tetris Effect oyunu PS4 için satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyun dünyasının klasiği haline gelen Tetris, Japon geliştirici Enhance Games’in ellerinde yeniden hayat buluyor. PS4 konsolu için indirmeye sunulan Tetris Effect oyunu PS VR uyumu ile de rakiplerinden ayrılıyor.


     


    Tetris Effect neler sunuyor?


     


    3 boyutlu görsel efektleri ile klasik Tetris oyunundan çok daha ayrı bir yere taşınan Tetris Effect, oyun modları açısından da zengin. Journey Mode en kolaydan başlayarak yavaş yavaş ilerlediğiniz ve zorlanmaya başladığınız bir mod. Effect modu ise oyuncunun ruh haline ve oynayışına göre şekillenen farklı zorluktaki seviyelerden oluşuyor.


     


    Ayrıca Bkz.Linux on DeX beta programı başlıyor

    Weekend Rituels ile oyuncular her hafta sonu yapılacak farklı etkinliklere katılarak ortak hedeflere ulaşmak zorunda. Hedefler gerçekleştiğinde oyun içi bir avatar hediye ediliyor. Geliştiricinin önceki yapımlarından hatırladığımız oynanışa uyum sağlayan müzikler de öne çıkan diğer bir özellik.


     


    VR uyumu sayesinde kask kullanıcıları daha yoğun bir Tetris tecrübesi yaşayabiliyor. İlk incelemeler blokların hemen önünüze düştüğü ve bu şekilde bölümleri geçtiğiniz yönünde. Ayrıca 4K ve HD çözünürlük seçenekleri de mevcut. Tetris Effect oyunu 179TL fiyat etiketi ile indirmeye sunuldu.


     


     


     



     







  • 179TL... şaka gibi geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okadar para vericem ps4 pro alıcam + vr kask alıcam + psn alıcam (oyunu indirmek icin) + konrolcu alıcam + oyunu alıcam sonra kalkıp tetris oynıcam. :P

    yapılan is yeni nesil xeon islemcili, 512 GB DDR4 ramli, raid nvme ssdli, bilgisayara ozellestırılmıs sıvı sogutmalı cift 2080ti ekran kartı takıp " pacman " oynamaya benzer.

  • ben cok sevsemde gelısebilecek bır platform olarak gorsemde simdilik VR olu dogan bır teknolojıdır.
    dah islemci ekran kartları ramler gelısecek ucuza alınıp yaygınlasacak yazılımlarda ona gore cıkacakta sonra bır atılım yapacak. En azından ulkemız ıcın bugunku sartlardan bakılırsa daha 10 sene var gıbı duruyor tabı bu 10 sen ıcınde bız VRlarımıza yenı kavusmus bır cocuk gıbı sevınırken dunya artık nelerın pesınde olur bılemeyız

  • Tetrise 179 lira.. Trajikomik..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.