Şimdi Ara

vw caddy 1.6 kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
59.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 100 tl ile yaklaşık 350km yol yapıyorum şehiriçi ama genelde açık oluyor kullandığım güzergah.. Araç sürüş konforu güzel hele kasislerden geçerken gelen tıslama sesi paha biçilemez :)
  • merhaba arkadaşlar
    bugün bi vw caddy sahibi oldum çok güzel konforlu bi araç motor sesi nerdeyse içeriden duyulmuyo bile zaten saglamlıgınıa bişey diyecek yok tavsiye ederim alanlara hayırlı uğurlu olsun :)
  • uyarı lambası yandığında 60 km gider yazıyor 100 tl mazot alıyorum 280 km şehiriçi gittikten sonra yine uyarı lambası yanıp 60 km gider diyor
    caddy 2.0 sportline dsg 2012 9500 km de ...
  • bu arada mazot lt fiyatı 4.25 üzerinden hesaplamalar
  • 1.6 motor caddy ler ilk çıktığında 42 bin tl ye almış olduğum comfortline aracımı halen kullanmaktayım..

    araçtan şu şekilde bahsedicem ben ticari maksatla kullanmıyorum bu sene ekim ayında 3 sene olucak aracımdan her anlamda memnunum memnun olduğum konuları sıralarsam.

    1.Konfor : Aracın emsallerinide kullandım (doblo,kango,berlingo vs.. ) kalite anlatılmaz yaşanır derler yani kapıyı açıp kapatınca yada bi çukura girince bile içeri öyle sinir bozucu takır tukur bi ses gelmiyor tıss tıss sesinden başka,
    sonra yolda 120 km üzerine çıkmayınca yol sesi yok denilecek kadar az. normal bi focus,megane da fln duyabileceğiniz kadar yol sesi duyarsınız.

    konfor olarak sürüş açısı direksiyon rahatlığı , viteslerin rahatlığı beni cezbediyor.


    2.Yakıt . : benim aracımın yol bilgisayarında ki ortalama gösterge şehir içi 7 lt.'den yukarı çıkmıyor.. (çok hassas kullanmam ve klimayıda yer yer açarım )... Şehir dışında ise 5 litre civarı yakmakta..

    3.Yol tutuşu :Yaşadığım bi olayı anlatmak isterim, kendi aracımla ort 100 km hızla girdiğim bir virajı bi arkadaşımın yeni aldığı 2013 ford focusla girdim ve aracın arkasının kaydığını hissettim. ben kesinlikle yol tutuşu konusunda güveniyorum.

    Ayrıca şuanda keyiften aracımı değiştirmek istiyorum 50 bin tl bütcem var. kendi arabamı satsam yerine ne alıcam diye inanın 2 aydır düşünüyorum.. Bu paralara caddy den iyisini almak çok zor..Buarada comfortline mı tredline mi die bi tartışma olmuş şunu belirtmek isterim ticari maksatla alıcaksanız kesinlikle tridline ama özel olarak kullanıcaksanız comfortline nın üstün yanları çok en basitinden 1 jant alsanız tamponları boyatsanız kol dayama konsolu alsanız maliiyeti 3000 tl yi buluyo ben almadan çok hesap yaptım ... Ben aracı eşime dostuma tavsiye ediyorum..




  • Şu an arabam 11000 km de şehir içi 6,5-7 gibi bir seviyede yakıyor.Şehir dışında 1 depoyla(60 lt.) 1300 km yaptık.Ama 100 km. yi geçmeden ve deviri mümkün olduğunca 2000 de tutmaya özen göstererek.
    Süspansiyonlar oldukça yumuşak sizi sarsmıyor.
    Ses yalıtımı oldukça güzel 100 km ye kadar içerde fazla bir ses duymuyorsunuz.
    Tabiki de comfortline almaya değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edition30 -- 13 Temmuz 2013; 11:48:22 >
  • Hele şükür biraz bilgi paylaşımı olmuş sonunda...Teşekkürler....
  • last06 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ben de trendline kullanıyorum memnunum ve daha önce de 1.9 tdi olanından vardı. ilkinden de son derece memnundum.

    herkes trend comfort kıyaslamasına girişmiş. bu gün itibariyle trendline ve comfortline arasında 7125 tl fiyat farkı var. şunu belirtmek isterim ki; herkes aracında daha fazla özellik olsun ister, ben de isterim. ama bu özellikler ile fiyat farkını karşılaştırırsanız, bence ciddi bir durum ortaya çıkar. kaldı ki; olmazsa olmaz özellikler zaten her iki seçenekte de standart olarak verilmiş.

    diyelim ki comfortline diye bir seçenek mevcut değil, ama trendline için, bu kavgasını yaptığımız özellikleri opsiyon olarak alınabildiğini varsayalım hangimiz 7125 tl fark ödeyip bu opsiyonları satın alırız. şöyle bir örnek vermek gerekirse, trend için hız sabitleyici opsiyonu var 500 tl istiyorlar. taktıranların sayısı yok denecek kadar az.
    ve ya comfortline için orjinal park sensörü opsiyonu var fiyat 600 tl. peki bunu kaç kişi satın almış. sonuç aynı.

    birde şu meşhur kol dayama komedisi var. o dediğiniz şey benim aracımda da var. sadece hareket etmiyor. ama o yana bu yana hareket edecek diye 1000 tl kimse vermez. lütfen mantıklı olalım.

    konunun asıl amacının bilgi paylaşımı olduğuna dönersek:

    1. caddy, hangi çeşidi olursa olsun kesinlikle kendi sınıfında mükemmel bir araç.
    2. bir ticari araç olmasına rağmen, birçok otomobilden çok daha kaliteli, keyifli, kullanışlı ve güvenlidir.
    3. donanım olarak yine birçok aracın opsiyon olarak bile mevcut olmayan özellikleri caddy de standarttır.
    4. performans olarak bir spor otomobil kadar olmasa da, oldukça atak ve çevik bir yapı ve teknik donanıma sahiptir.
    5. bu tür araçları tercih ediyorsanız, bir defa sahip oldunuz mu, başka araç istemezsiniz.
    6. ikinci el değerini en iyi koruyan çok az sayıdaki araçlardan biridir.
    7. 1.6 olanlar döşeme, izolasyon, sessizlik ve yakıt açısından çok güzel olmuş
    8. birde otomatik şanzıman (DSG) alırsanız, tadından yenmez.
    9. O bir VOLKSWAGEN......:) safkan TDİ

    toparlarsak, araç son derece kaliteli bir yapıya sahiptir.

    diğer arkadaşların yazdıkları, keyif, zevk ve heves ile alakalı özelliklerdir. bunlar kişiye ve zevke göre, GEREKLİ, GEREKSİZ, OLSA İYİ OLUR, LUZUMSUZ, FUZULİ MASRAF, BENİM ARACIMDA MUTLAKA OLMALI, V.B. adlandırılabir. bunlar tartışılacak şeyler değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aselimden -- 17 Temmuz 2013; 0:52:34 >




  • Biraderim geçen sene aldı ama bir türlü lullanma fırsatım olmadı ama bu yaz kullanacam kısmetse ....Güzel bulursam alırım....
  • çekişten hiç bahseden olmamış. caddy sonuçta cüsseli bir araba ve büyük bagajı var. sonuçta tam yüklüyken rampaları nasıl tırmanır.? bu soru benim için çok önemli çünkü biz develi kayseri arasında erciyes dağını tırmanıyoruz. çekmeyen bir caddy beni üzer. 1,9 ve 2.0 caddylerin yanında 1,6 caddyde çekiş düşüklüğü var mıdır?
  • arkadaşlar 17 nisan da denizliden caddy trendline aldım.almadan önce iki ay araştırma yaptım.özellikle donanım haber bana bu konu da çok yardımcı oldu.o yuzden diğer caddy alacak arkadaşlara yardımcı olabilmek adına bende buraya bikaç şey yazmayı kendime borç bilirim.

    tekstil dokuma ile uğraşıyorum daha öncesinde 1,9 kombi berlingo kullanmaktaydım.

    doblo, partner,connect gibi diğer rakipleri caddy den hep üstün,donanımlı ve ucuz olarak görüp tercihimi bunlardan yana kullanacaktım.ta ki caddy ile test sürüşüne çıkıncaya kadar.amanın o ne kaçış, o ne konfor, o ne sessizlik.bir direksiyonu var ki pamuk gibi.passat golf jetta da hatta cc de kullanılan diraksiyon sisteminin aynısı.kesinlikle güvenlik ve kaliteden taviz yok.varsın hız sabitleme,park sensörü çelik jant olmasın.ama bu araç bambaşka bişey.ben sedefli siyah rengi 46.000 tl ye aldım.diğer rakiplerin en full modelleri 41-42.000 civarındaydı.parasını sonuna kadar hak ediyor.

    yakıt konusuna gelince önceki aracımdan daha az yakıyor.sürekli şehiriçi kullanıyorum şuan 5500 km de daha ortalama tüketim 7 lt üzerine çıkmadı.çekişi mükemmel.rampa da yokuşta yüklü de olsa sollayamayacağınız araç pek çıkmaz.

    hiç mi, eksiği yok bunun derseniz evet var.46.000 liralık araçta park sensörü, boyalı tampon,çelik jant vs. bence olmaıydı.bu kadar cingenliğe gerek yok.

    trendline mı comfordline mı derseniz iş,ticaret içinse trendline size yeter de artar bile.sonradan dış görünüm olarak comfordline görünüşü yapmak size 2500 tl ye patlar.bayide bu fark 7000 tl.iş çevrem ve tanıdım kişilere sonuna kadar caddy tavsiye ediyorum. javascript:void(AddText(''))

    sonuç olarak bu araç sınıfının bir numarası.bu aracı kullanan başka araç kullanamaz.pahalı fakat hakkını veriyor.sakın ola ki başka markaların donanımlarına aldanarak caddy den vazgeçmeyin.


     vw caddy 1.6 kullananlar vw caddy 1.6 kullananlar vw caddy 1.6 kullananlar




  • Arkadaşlar yeni caddyler gostergesi Türkçemi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen cevap benim için çok önemli. 2000 motor çok güçlü ama hem araç pahalı, hem yakıt yüksek hem de vergisi. 1,6 comfortline ise daha yakıt avantajı var vergisi ve fiyatı uygun. 1,9 dizeller ise anlatanlar çok memnun ama yeni modellerdeki özellikler yok (benim için önemli olan hız sabitleyici). Ahh almak istesem 2000 motor alırım ama 1,6 nın çekişi hakkında daha açıklamalı bilgi rica ediyorum. şu doğru mu? 1,9 dizel kullananlar, 1,6 çıkınca motor küçük ama torku yüksek demişşlerdi. sonra bu motor çekmiyor, alanlar pişman oldu, şimdi elden çıkarıp, 2000 motora geçiyorlar. şimdi başkasının elden çıkardığı 1i6 caddyi almak mantıklı olur mu?
  • tarık-ilgili T kullanıcısına yanıt
    BENCE GİT Bİ TEST SÜRÜŞÜ YAP BAYİDE..AMA BOŞUNA 2000 MOTOR ALMA DERİM.1,6 COMFORTLİNE SENİN TÜM İHTİYACINI KARŞILAR MERAK ETME.
  • merhaba

    vw caddy nin sunrooflusu varmı

    veya bu tur araclarda sunrooflu olan varmı

    dalga geçmeyin bilmiyorum soruyorum



    birde bu aracın 7 kişilik olanı varmı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunluuu55 -- 30 Ağustos 2013; 15:56:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samsunluuu55

    merhaba

    vw caddy nin sunrooflusu varmı

    veya bu tur araclarda sunrooflu olan varmı

    dalga geçmeyin bilmiyorum soruyorum



    birde bu aracın 7 kişilik olanı varmı

    Ben bu araçlarda sadece Mercedes Vaneo da sunroof gördüm.Bir de Peugeot Tepee Premium Pack de cam tavan var.Şimdi de Tourneo Connect in 2014 te çıkacak olacak modelinde panoramik cam tavan seçeneği olacak.Onun haricinde hafif ticari lerde sunroof görmedim.Halbu ki klimadan çok daha kullanışlı ve sağlıklı bir donanım.Biz aracımızla ne zaman klima ile yolculuk ettiysek çocuğumuz hasta oldu.Şimdi aracımızda kesinlikle klima kullanmıyoruz.Ocak 2014 te Caddy Comfortline için sipariş vereceğim.Sunroof seçeneği olsa kesinlikle tercih ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: melih9003

    quote:

    Orijinalden alıntı: samsunluuu55

    merhaba

    vw caddy nin sunrooflusu varmı

    veya bu tur araclarda sunrooflu olan varmı

    dalga geçmeyin bilmiyorum soruyorum



    birde bu aracın 7 kişilik olanı varmı

    Ben bu araçlarda sadece Mercedes Vaneo da sunroof gördüm.Bir de Peugeot Tepee Premium Pack de cam tavan var.Şimdi de Tourneo Connect in 2014 te çıkacak olacak modelinde panoramik cam tavan seçeneği olacak.Onun haricinde hafif ticari lerde sunroof görmedim.Halbu ki klimadan çok daha kullanışlı ve sağlıklı bir donanım.Biz aracımızla ne zaman klima ile yolculuk ettiysek çocuğumuz hasta oldu.Şimdi aracımızda kesinlikle klima kullanmıyoruz.Ocak 2014 te Caddy Comfortline için sipariş vereceğim.Sunroof seçeneği olsa kesinlikle tercih ederim.

    bncede klima o kadar da sağlıklı değil
    ve yakıtta da:)

    7 kişiliği varmı peki




  • Ben yurt içinde 7 kişilik Caddy görmedim.Katalogda uzun şasi resmi var ilgilenmediğim için bayii den bilgi istemedim.En doğru bilgi bayii lerden elde edilebilir.Belki siparişle temin edilebiliyordur.
  • arkadaşlar manuel mi DSG mi caddy alacamda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prens3370

    arkadaşlar manuel mi DSG mi caddy alacamda

    Kardeşim forumu takip edersen DSG nin 30 bin de problem çıkartmaya başladığını görürsün.Tercih senin rahat kullanım isterim sorunlarıyla uğraşırım dersen DSG.Sorun istemem sadece periyodik bakımlarımı yapar devam ederim dersen Manuel.DSG nin parça fiyatının bir ara 7000 TL olduğunu duymuştum.Ben de Caddy de kararlıyım manuel tercihimdir.DSG sorunlu olmasa da yine tercih etmezdim otomatik sevmiyorum.Bir de otomatik her zaman manuelden fazla yakıt sarfeder.Bir araçta ne kadar teferruat o kadar problem demek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.