Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.957
Cevap
34
Favori
355.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 300 tl büyük fiyat farkı:)
    ben de sanayide yaptırma taraftarıyım ama araba garantiden çıkıyor..o yüzden serviste yaptıracağım
  • serviste de boyama işini yapabiliyorlarmış bilginiz olsun.araştırdıgım forumlarda yazıyordu.bakalım vw de yapıyormu...?
  • Yapmayın arkadaşlar kapı kolu boyatmayla araba garantiden mi çıkar kim söylediyse size onunla görüşmeyin bi daha. O zaman kaza yapıp boyanan arabalarda garantiden çıkıyor öylemi ? Servis her zaman pahalı yapar sanayide bi tanıdığınıza yaptırın gitsin aynı işlem için niye daha fazla ödeyeceksiniz ki ?
  • yarın arayıp bilgi alacağım kendi servisinden size bilgi aktarırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DePalma

    300 tl büyük fiyat farkı:)
    ben de sanayide yaptırma taraftarıyım ama araba garantiden çıkıyor..o yüzden serviste yaptıracağım


    garantiden çıkacağını sanmıyorum boya işinde garanti problemi duymadım.
  • aracın gelmesıne az kaldı ama halen karar veremedım :((((
    1.4 comfort mualsam acaba?????

    sımdı 1.2 trendlıne alacam kapı kulpu yan aynaların rengını govde rengı yaptırıcam.cantlara dokunmıycam zaten dokunsam yakıt sarfıyatı artacak.ıkıncı asama teyp unıtesını degıstırıcem. rcd 510almayı dusunuyorum.1.2 motora bır turlu ısınamadım.sureklı celıskıyasıyorum.cekıs ne kadar tatmın edıcı olur bılemıyorum.uzun yolda 4 kısı + bagajlarla benı zorlarmı dıye dusunuyorum.antalya da yasıyorum.buraları bılen bılır.sehırden bıraz uzaga cıkınca rampalar cogalıyor halıyle.
    1.4 alırsam vergı ve yakıt cebımı zorlar gıbı ooffff kafam ıyıce karıstı
  • Ererden öncelikle 1.2 motorla ısınamadıysan kafan karışıksa şüphen varsa 1.4 al yakıt sarfiyatının o kadar etkileneceğini sanmam ne kadar etkilenirki 1.4 ile 1.2 kaç litre fark eder ??? 1.2 motor kullanmadım test bile etmedim alan arkadaşları okuyoruz forumdan gayet memnunlar sonuçta kaliteli arabalar 1.2 motorada güzeldir alan arkadaşlara hayırlı olsun eğer yok kapı kolu yok yan ayna yok teyp yok hoparlör vs değiştircem derken zaten 1.4 parasına gelecek motor falan diyorsan kafan karışıyorsa 1.2 ye ısınamadıysan 1.4 al ben arabayı aldım yazmıştım zaten 1.4 comfort gelmesini bekliyorum test sürüsü yaptım 140 km küsür hız yaptım motorda ses yok rölantide çalışıyormu çalışmıyormu belli değil 1.2 motor da bilemem test etmediğim oda öyledir sanırım 1.2 motor kullanan arkadaşlar yazarlar onuda vergi için gelirsek ne kar etkiliyecek öyle aman aman vergi farkı yokki varmı ?? benim bir önceki polom 1.6 benzinli idi ve 1.4 motor olan diğer aracımdan dahada az yakıyordu şuan 1.6 benzinli polo çıksın kesin onu alırım olmadığından 1.4 alıyorum karar senin




  • bu gun aradım bayıı ısmını vermıycem.ellerınde 1.4 varmı dıye sordum.4 ay sonra gelecek dedı.yıne ılımızde bulunan dıger bır bayıı ye sordum aysonu gelecek dedıler.ılk aradıgım yer kapora verdıgım yerdı.guvenım sarsıldı acıkcası.artı dıger 1.4 2012 model olacak.bu arada 1.4 2012 model confort 33.500 olacakmıs bılgınız olsun.
    bu gun gıdıp konusucam 1.4 ıcın.hayırlısı
  • mrb arkadaslar... bende 1.2 motor B sınıfı arac bakıorum.... polo nun 1.2 trendline modeline heveslendim sonuçta volkswagen diyince herkes aynı kanaattedir...1.2 trendline modelinin göğsünü görünce hevesim kactı:( confotline modeline de param yetişmio malelesef:( fiesta nın 1.2 trendin iç dizayn ına baktıgımızda ok daha hoş gözüküo... her ikiside 29.500 civarında fiyat fakı pek yok...polo 1.2 trendline kullanıcısı olarak siz ne tavsiye edersiniz?
  • ben de ilk önce 1.2 trendlıne a karar vermiştim hatta kaporasını verdım.fakat dusundugumde aracın benım ısteklerıme cevap veremıycegını dusundum ve 1.4 comfortlıne almaya karar verdım.1.2 ıcın bence kotu bır secım yapmıs olmazsın.sonucta vw kalıtesı ve saglamlıgı var ısın ıcınde.ben fıestaya bındım polo kadar ıcı genıs degıl.tıklım tıkıs oluyorsun 4 kısıyle.gogus kısmı bana cok çin işi geliyor.oyuncak araba gibi.
  • Arkadaslar herkeze merhabalar.öncelikle herkesin arabaları hayırlı olsun.Yanılmıyorsam 1.2 motorun comfortline paketi yok heralde degilmi?
    Bir sorum daha var belirteceğim her iki araca binmedim o yüzden soruyorum,1.25 motor olan fiestalar yanilmiyosam 80 yada 85 beygir olması lazım ve yine pklonun fiyatıyla karsilastirdigimizda aynı paraya fiestada daha fazla donanım alıyoruz sanırım? Ve birde benim için en onemli olanı her iki aracada dışarıdan baktığımızda Fiesta daha heybetli ve ici daha ferah gibi duruyor( gerçi her iki aracın teknik ozelliklerine baktığımızda her ikiside hemen hemen aynı ) içinizde hem poloya ve fiestaya binenler varsa sorum onlara hangisinin ici daha ferah?
    Biraz uzattım kusura bakmayın amacım polemik yaratmak değil aksine siz Polo kullanıcılarından yeni poloyu biraz daha iyi tanımak. Saygılar
  • Öncelikle merhabalar siz zaten kararınızı vermişsisin hemen hemen Fiesta ve Polo için aynı fiyata ford fiesta daha çok donanım veriyor ve daha heybetli içi daha geniş diyorsunuz o zaman direk ford bayisine gidip fort fiesta alabilirsinizben derim ki donanım değil araba alın iç konsolu fiestanın star wars filmlerinden çıkmış gibi konsol oyuncak gibi duruyor
    ford ta yabana atılacak araba değil fakat fiestanın içi zevk meselesidir ben hiç beğenmedim heybet diyorsanız ben polo diyorum her şekilde polo daha güzel duruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -REVOLUTİON- -- 16 Ağustos 2011; 5:33:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrhusnu

    Arkadaslar herkeze merhabalar.öncelikle herkesin arabaları hayırlı olsun.Yanılmıyorsam 1.2 motorun comfortline paketi yok heralde degilmi?
    Bir sorum daha var belirteceğim her iki araca binmedim o yüzden soruyorum,1.25 motor olan fiestalar yanilmiyosam 80 yada 85 beygir olması lazım ve yine pklonun fiyatıyla karsilastirdigimizda aynı paraya fiestada daha fazla donanım alıyoruz sanırım? Ve birde benim için en onemli olanı her iki aracada dışarıdan baktığımızda Fiesta daha heybetli ve ici daha ferah gibi duruyor( gerçi her iki aracın teknik ozelliklerine baktığımızda her ikiside hemen hemen aynı ) içinizde hem poloya ve fiestaya binenler varsa sorum onlara hangisinin ici daha ferah?
    Biraz uzattım kusura bakmayın amacım polemik yaratmak değil aksine siz Polo kullanıcılarından yeni poloyu biraz daha iyi tanımak. Saygılar


    mesajınızın hemen ustunde cevabını verdım




  • Kararsız arkadaşlar için yazıyorum, haftasonu Polo 1.2 aracımla Bursa'ya gittim burada benim boy 1.90 kilom da 115 hani sığarmıyız sığmazmıyız diyen olursa, neyse yakıta gelelim depoyu Ankara'da fulledim (180 TL), hızım min 120 max 160 arası olmak kaydı ile klima açık 700 km yaptım. ikinci benzini dönüş yolunda Sivrihisara gelmeden aldım. Araba'nın tek eksiği cruise control o da yakında c segmentleri için çıkıcakmış onu da taktırırsam cok rahat olur uzun yollar ama yine de araba beni yormadı.
    Antalyalı arkadaş içinse tavsiyem 4 kişi eşyalar klima açık desen 1.4 de yetmez sana, aralarında 15 beygir var bu arabalar doluşmalık değil kardeşim iki kişi bi çocuklu aile tarzı araçlar veya benim gibi bekarlara hitap ediyor :).. Kepezaltında zorlanırsın dediğin kadar dolu ve klima açık olursa ama ben yinede 1.2 veya 1.3 dizel bir araba bak derim torkla kurtarırsın olayı 1.2 tdi polo veya 1.3 cdti corsa.
    Fiesta Polo mukayesesi yapan arkadaşlara yok bu mukayese olmaz vw herzaman vw dir. Opel Corsa 1.2 Twinportla bi mukayese açsanız olur ama söz konusu Fiestaysa kusura bakmayın ben bu karşılaştırmayı uygun bulmuyorum. Çok konforsuz bir araç 3 ay bindim gereksiz yakıt sarfiyatı ve çizgi filmden çıkmış bir dash board ve gögüs benim hoşuma gitmedi. Kesinlikle Opel Corsa daha ii ondan. Benim diğer aracım Opel ve ondan da gayet memnunum. Bizim Polo ların birkaç eksiği olabilir ama volkswagen kalitesinde bir araç bu fiyata olur o kadar da eksik sonuçta bizi kandırıp satmadılar görüp aldık.. Herkese kazasız sürüşler..




  • servisi aradım kapı kolları boyama 200 YTL
    park sensörü 350-400 YTL
    ön kol dayama 1.200 YTL ancak (139 YTL'ye internette var kendi servisine götürüp işçilik ödeyerek taktırılabiliyor garanti dışına çıkmadan)
    sis farı 400 YTL
    lastik ve jant fiyatlarını biliyorsunuzdur ztn o isteğe göre oluşan fiyatlar..
  • ben gidip sıfır 1.2 trendline polo alacağıma 1.4 comfortline 2.ele bakarım..doğul gurubu kadar ülke insanını aptal yerine koyamaya çalışan bi firma yok bunu aynen kendilerine mail olarak attım. adamlar bilerek donanım eksiltiyolar türkiye piyasasına,gidin 29 bin liraya yurt dışındaki pololara bakın içlerinin golften farkı var mı. kimse bana vergiymiş falanmış demesin herkesi kendileri gibi zengin sanan insanlardan nefret ettim edecemde daha yaşım 20 isyanım büyük




  • Selam arkadaslar. Ben polo m ile ilk depomu bitirdim. 210 tl ye fullemistim. 604 km gitti. Bu gaziantepte tamamen sehirici kullanim. Ortalama 0.35 kurus/lt anlamina geliyor. Biraz fazla yakti. Ancak sunu sonradan farkettim ve duzelttim.lastik havalari cok dusuktu. Onlari standart yaptim. Birde 100 km lik yolu, motoru acma istegiyle asiri yuklendim. Gaz pedalina sonuna kadar basarak, deviri sonuna kadar getirip vites artirmistim. Buda iki uc kati fazla benzin demekmis. Bakalim simdi ikinci depoyu fulledik. Artik daha dikkatli kullanacagum. Servisteki arkadaslara sordum bunu. Bana ilk 2-3 bin km de asiri yakacagini sonradan iyilesegini soylediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avcy

    ben gidip sıfır 1.2 trendline polo alacağıma 1.4 comfortline 2.ele bakarım..doğul gurubu kadar ülke insanını aptal yerine koyamaya çalışan bi firma yok bunu aynen kendilerine mail olarak attım. adamlar bilerek donanım eksiltiyolar türkiye piyasasına,gidin 29 bin liraya yurt dışındaki pololara bakın içlerinin golften farkı var mı. kimse bana vergiymiş falanmış demesin herkesi kendileri gibi zengin sanan insanlardan nefret ettim edecemde daha yaşım 20 isyanım büyük


    :) 20 yaşındaki arkadaşım isyanın büyük ancak bu sadece doğuş oto'yla alakalı değil tüm dünya için geçerli
    ülkemiz üretseydi zaten araçlar dışardan gelmiyor olurdu değilmi,biraz da böyle düşünmek lazm;)

    604 km yakan arkadaş için de: Evet arkadaşım sıfır aracı kararında açmak lazım ilk günden 170-180'leri görmek hem kendi emniyetin hem de aracın motor segmentlerinin sağlığı için pek olumlu sonuçlar doğurmayabilir.bnm ilk depom kararında bir gaz anlayışıyla ilk mesajımda olduğu kadar gitmişti ama koklamıştı.2.depomda biraz yüklendim 140-170 arası 70-100 km daha çok yaktı..zaten 4 ve 5. depodan sonra araç artık sana alışacak;daha az yakıcaktır.
    aracın asıl yakışı 350 kuruş diildir ben 212 kuruş yakıyorum.ama bu koklatarak ve arada basarak..dengeli kullanırsanız 212 yakabilirsiniz.

    not:"bu başlık "bnm param olsa 1.2 alacağıma 1.4 alırım" mentalitesinde olanların başlığı değildir herkes parasına göre olan araçlara biniyor ve biniyorum da,1.2 kötülemek yerine 1.4 başlıklarında onu övmeniz sizce de daha mantıklı değil midir?:)ancak tüm görüşlere de saygımız var,teşekkürler




  • 1.2 yorumunda Haklısın depalma arkadasim. Sen ni onceki mesajinda on sis farlari icin 400 tl yazmissin. Ben antep serviste sordum. Montaj haric 770 tl demislerdi. Sen nerde sormustun. Birde kullanici arkadaslara bir sorum olacak. Ben kontagi cevirince, motoru calistirmadan once EPC ve AKU ikaz lambasi yaniyor. Ama motor calisinca sonuyor. Bu normal mi. İyi surusler herkese....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mühendis_27

    1.2 yorumunda Haklısın depalma arkadasim. Sen ni onceki mesajinda on sis farlari icin 400 tl yazmissin. Ben antep serviste sordum. Montaj haric 770 tl demislerdi. Sen nerde sormustun. Birde kullanici arkadaslara bir sorum olacak. Ben kontagi cevirince, motoru calistirmadan once EPC ve AKU ikaz lambasi yaniyor. Ama motor calisinca sonuyor. Bu normal mi. İyi surusler herkese....


    Evet Muhendis_27 normaldir..onlar standart..
    araç çalışınca sönüyorlarsa bir problem yoktur merak etme araçların %90'ında zaten öyledir.
    ben ankara istanbul yolu doğuşa sormuştum ancak net değildi o zamanlar,tekrar sorucam yakın zamanda ben de istiyorum..
    yapacağım şeyleri yazıyım da yapmak isteyen arkadaşlar için de fikir olsun
    Kapı boyama:70 TL
    Ön kol dayama: 139 TL + işçilik
    Yan aynalara fiber kaplama(çünkü aynalara servis boya tutmuyor dedi ben fiber kaplatıcam,koyu gri) : 40 TL
    Sis : Henüz net fiyat yok
    Boavista jant ve Michellin Lastik..
    2 numara cam filmi..
    başka da bişey yapmak kişinin arzusuna kalmış zaten




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.