Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.870
Cevap
52
Favori
370.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gezegenci

    quote:

    Orijinalden alıntı: gezegenci

    Arkadaşlar bugün oyuna başladım ben. Aynı zamanda WoT oynuyorum.

    Bir-iki savaş yaptım ama araştırmaları nereden yapıp dieğr uçağa nereden geçilecek ??

    Sadece parayla açılıyormuş uçakalr şuan

    Senin oynadığın World of Warplanes olmasın WoT oynuyorsan Wargaming'in oyunu benim dediğim ama bu konuda oyun bambaşka bir oyun. IL-2 Sturmovik'in yapımcısı olan Gaijin'in oyunu bu World of Planes.


    Konunun başlığının değişmesi lazım War Thunder (a.k.a World of Planes) olması lazım millet iki oyunu karıştırıyor yoksa...




  • Aaaa evet ya, ben kaçıyorum
  • 3 adet mail adresi ile başvurdum, en son başvurduğum adrese bugün, yaklaşık başvurduğumdan 1 ay sonra davet geldi. 9GB dosyayı indirmek oldukça uzun sürüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerospace

    3 adet mail adresi ile başvurdum, en son başvurduğum adrese bugün, yaklaşık başvurduğumdan 1 ay sonra davet geldi. 9GB dosyayı indirmek oldukça uzun sürüyor

    Hadi gözün aydın İndirme konusunda yapacak bişe yok malesef, beta aşamasında olunduğu için tek server kullanılıyor, bu yüzden indirmelerde sıkıntı oluyor.
  • Sitesine kayıt olmak yeterli mi beta için? Bu arada ne zaman açık beta olur? Oyun çok ama çok ilgimi çekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kassatura


    Evet kayıt olup beklemek gerekiyor, Açık beta tarihi belli değil ama kapalı beta aşaması sona yaklaşıyor, açıklanması fazla uzun sürmez.

    Yeni video
    Videodaki görüntüler betadaki online maçlardan alınmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 25 Temmuz 2012; 3:53:57 >




  • Full realism







  • bu ruslar ne karıştırıyor anlamadım gitti son videolarla kesin anladımki bu oyun bildiğin il2 clifs of dover madem bunu yapacaktın o rezil demo bile olamayacak oyunu niye çıkardın

    şimdi ne oldu bu oyunda single olmayacakmı oyunun adı niye iki tane mmo ayrı single ayrımı bu ruslar neden adam gibi oyun yapmıyor arkadaş yav
  • Yeni fan videoları





    Global closed beta aşamasına geçildi, açık beta yakındır




  • Oyun çok zor geldi bana. Kontrollere alışması zaman alacak gibi. Uçağı daha düz tutamıyorum. Hiza konusunda sıkıntı var.
  • Simülasyonla ilgilendiğim için zor gelmeyecek gibi, keşke bir Falcon gibi gerçekçi olsa...
  • oyunun ne kadar sistem gerektiriyor?
    oyunun sitesinde bile yazmıyor
  • oyunu indirebilsek güzel olacakdı.
  • Hep aynı şeyi söylüyorum farkındayım ama gerçekten az kaldı

  • OYUNDAN ONAY BUGÜN GELDİ İŞTEN ÇIKMAK İSTİYORUM ARTIK EVE GİDİP İNDİRİCEM AMA LAPTOP ÇOK ISISNIRMI DİYE KORKUYORUM JOYSTİCK HAZIR OYUNDA HAZIR OLSUN: japaneseboy GGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLİİİİİİİİİİİYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRR JAPON ZEROSUYLA DEHŞET SAÇMAYA!!!!!!!!!!!!




  • kokpite nasıl geçiliyo lütfen söleyin
  • senxes003@

    Klavyeden f1 tuşuna bastığın zaman tüm tuş atamalarını görürsün, f2,f3,f4,f5 kamera tuşları.


    Yeni video..
  • oyunun maili geldi. İndirdim. Şansa bakki world of tankın oyunun mailide geldi. ikisinin arasında bence bu oyun daha öne çıkıyor. KOntrolleri çok kolay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serci07 -- 24 Eylül 2012; 10:11:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !3!ack

    senxes003@

    Klavyeden f1 tuşuna bastığın zaman tüm tuş atamalarını görürsün, f2,f3,f4,f5 kamera tuşları.


    Yeni video..


    merhaba oyuna yeni başladım. Oyunda savaşa giriyoruz 3 uçaktan birini seçiyoruz. savaşa başlıyoruz herneyse ölünce tekrar o 3 uçaktan birini seçip aynen savaşa tekrar başlıyoruz. Birde hangi milletten gideyim. Ben spitfire hastasıyım. Spitfireyi almak içn hangi yolları izlemiliyim. Birde bombayı 3 e basıp bırakıyoruz ancak nerden nişan alıyoruz. Şimdiden teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serci07

    Öncelikle merhaba yeni başlayan herkez bu yazıya göz atabilir, İlk olarak 3 uçak seçtiğin slot'un sayısını 5'e çıkar bu daha hızlı kasmanı sağlar. Kullandığın 5 slottan mutlaka bir tanesinde bombardıman uçağı bulundur, Bu slotlardaki uçaklarda dikkat etmen gereken en önemli olay, mesela 1. slotta bombardıman uçağı kullanıyorsan, ileri level bombardıman uçağını açtığın zaman, başka slota yerleştirmemeye dikkat etmelisin, çünkü uçakların mürettebatlarına verdiğimiz puanlar o slotlarda sabit kalıyor. Avcı ve bombardıman uçaklarının puanları farklı dağtıldığı için avcı uçağının slotunu bombardıman uçağı koyarsan senin artı olarak kazanacağın avantaj ortadan kalkacaktır, Bu puanlamadanda biraz bahsetmek gerekirse, bombardıman uçaklarında öncelik olarak Ground service bölümünden, reload speed'e puan ver, bu bombaların tekrar dolmasındaki zamanı hızlandıracaktır, Avcı uçaklarda ise Pilot bölümünden, G - tolerance ve Stamina bölümlerine puan vermeye öncelik göster, g tolerance pilotun daha keskin manevralara dayanması, stamina ise g kuvvetine mahruz kalan pilotun göz kararması tansiyon düşmesi etkenlerinin hızlı bir şekilde düzelmesini sağlıyor ve bu iki etken dog fight yaparken, seni bir adım öne geçirecektir.
    Savaşlarda dikkat etmen gereken noktalar ise, Canon toplar kullanan uçağın yoksa bombardıman uçaklarından uzak dur, aksi halde ava giderken avlanma olasılığın yüksek Hep söylüyorum bu oyun takım oyunu ve genelde en çok yapılan hata, bir uçağın peşine takılmış birden fazla uçak, bu gibi durumlarda sende o uçaklardan birisi olma Savaşlarda aceleci davranma, hatta Africa ground canyon gibi haritalarda kendi hava sahanda bekleyip gelen bombardıman uçaklarını düşürebilirsin. İki uçağın karşı karşıya yada başka bir deyişle yüz yüze bir birlerine daldıkları kapışmalardan münkün olduğunca kaçınmaya çalış.
    Bomba konusuna gelecek olusak, Bombardıman veya bomba taşıyan avcı uçaklarda, bombanın düşeceği yeri yuvarlak bir halka gösteriyor, bombayı bırakırken hedefi bu halkanın tam ortasına yerleştir, Bazı bombardıman uçaklarında alternatif olarak bombacı dürbününden bakıp bomba bırakabilirsin, tabi bunu arcade mod'da genelde kimse kullanmaz ama sim modda mutlaka kullanman gerekecek, Ufak bir hatırlatma eğer hareket halindeki bir hedefe yüksek irtifadan bomba bırakacaksan, haraket mesefasini hesaba katmayı unutma, Bunları single mission ile pratik yapabilirsin. Bomba çeşitlerine gelecek olursak bir tankı durdurabilmek için en az 250kg'lik bomba gerektiğini unutma, tonluk bombaları gerekmedikce 1-2 hedefe bırakma, çok alçaktan bomba bırakma En azından 100m civarı mesefa olmasına dikkat et, zamanla oyuna alışınca mesefeye bakmadan bırakırsın. Bombardıman uçağı kullanırken peşine biri takıldığı zaman f5 veya f6 ikisinden birisi tam hatırlayamadım, arkadaki nişancı kontrolünü manuel olarak ele almana olanak sağlıyor ve bu sayede kuyruğundaki uçağı indirebilirsin, tabi nişancı kontrollerini ele aldığında, uçağın uçuş kontrollerini bıraktığını unutma, sık sık uçağın uçuş rotasına bak, düşmana dalıp dağ,tepe vs. toslama olasılığın yüksek, bizzat yaşadım tabi yüksek irtifada uçuyorsan orası başka.
    Uluslar arasında fazla dengesizlik yok, sevdiğin ulusu seçebilirsin. Tabi ulusların birbirlerine zıt artı ve eksileri var, mesela amerikan uçakları katır yüküyle bomba taşıyorlar ama avcı uçakları yetersiz, Alman ve japonlar'ın ateş gücü yüksek uçakları var, Almanların avcı uçakları top klas fakat bilerekmi yapıldı bilmiyorum çok kırılganlar aynı şekilde bombardıman uçaklarıda iyi fakat bomba taşıma kapasiteleri düşük , Japonlarda almalara benzer, Rus uçakları genelde çok dengeli biraz ondan biraz ondan herşey var ve sağlam zırhları var, ingiliz uçakları amerikan uçaklarına benzer hatta, bazı uçaklar ayını sadece isim değişik fakat ingilizlerin en can alıcı noktası spitler, ama benim ilk olarak daldığım uçakların spit olduğunuda hatırlatmak isterim Oynanabilirlik bakımından ulusların dengelerini oldukça adil yapmaya çalışmışlar tabi bunda mmo faktörüde var.
    Son olarak kişisel öneride bulunmak isterim, hem eğlence hemde kolaylık bakımından jostick kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim, Başlangıç olarak logitech extreme 3d işinizi görür, fiyatı ve performansı bakımından en uygun joysticklerden, tabi oyunun mouse klavye kontrol sistemide çok başarılı ama yinede joystick oyunu bir başka havaya sokuyor.
    Bu arada oyundaki nick'im BLACKEAGLE görürseniz fazla yaklaşmayın tabi şaka bir yana en azından 3-5 kişi olsak team speak ile çok eğlenceli savaşlar çıkarırız, birazcık uzun bir yazı oldu, yazım hatalarım olduysa kusuruma bakmayın iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 25 Eylül 2012; 1:45:46 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.