Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.870
Cevap
52
Favori
370.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !3!ack

    quote:

    Orijinalden alıntı: serci07

    Öncelikle merhaba yeni başlayan herkez bu yazıya göz atabilir, İlk olarak 3 uçak seçtiğin slot'un sayısını 5'e çıkar bu daha hızlı kasmanı sağlar. Kullandığın 5 slottan mutlaka bir tanesinde bombardıman uçağı bulundur, Bu slotlardaki uçaklarda dikkat etmen gereken en önemli olay, mesela 1. slotta bombardıman uçağı kullanıyorsan, ileri level bombardıman uçağını açtığın zaman, başka slota yerleştirmemeye dikkat etmelisin, çünkü uçakların mürettebatlarına verdiğimiz puanlar o slotlarda sabit kalıyor. Avcı ve bombardıman uçaklarının puanları farklı dağtıldığı için avcı uçağının slotunu bombardıman uçağı koyarsan senin artı olarak kazanacağın avantaj ortadan kalkacaktır, Bu puanlamadanda biraz bahsetmek gerekirse, bombardıman uçaklarında öncelik olarak Ground service bölümünden, reload speed'e puan ver, bu bombaların tekrar dolmasındaki zamanı hızlandıracaktır, Avcı uçaklarda ise Pilot bölümünden, G - tolerance ve Stamina bölümlerine puan vermeye öncelik göster, g tolerance pilotun daha keskin manevralara dayanması, stamina ise g kuvvetine mahruz kalan pilotun göz kararması tansiyon düşmesi etkenlerinin hızlı bir şekilde düzelmesini sağlıyor ve bu iki etken dog fight yaparken, seni bir adım öne geçirecektir.
    Savaşlarda dikkat etmen gereken noktalar ise, Canon toplar kullanan uçağın yoksa bombardıman uçaklarından uzak dur, aksi halde ava giderken avlanma olasılığın yüksek Hep söylüyorum bu oyun takım oyunu ve genelde en çok yapılan hata, bir uçağın peşine takılmış birden fazla uçak, bu gibi durumlarda sende o uçaklardan birisi olma Savaşlarda aceleci davranma, hatta Africa ground canyon gibi haritalarda kendi hava sahanda bekleyip gelen bombardıman uçaklarını düşürebilirsin. İki uçağın karşı karşıya yada başka bir deyişle yüz yüze bir birlerine daldıkları kapışmalardan münkün olduğunca kaçınmaya çalış.
    Bomba konusuna gelecek olusak, Bombardıman veya bomba taşıyan avcı uçaklarda, bombanın düşeceği yeri yuvarlak bir halka gösteriyor, bombayı bırakırken hedefi bu halkanın tam ortasına yerleştir, Bazı bombardıman uçaklarında alternatif olarak bombacı dürbününden bakıp bomba bırakabilirsin, tabi bunu arcade mod'da genelde kimse kullanmaz ama sim modda mutlaka kullanman gerekecek, Ufak bir hatırlatma eğer hareket halindeki bir hedefe yüksek irtifadan bomba bırakacaksan, haraket mesefasini hesaba katmayı unutma, Bunları single mission ile pratik yapabilirsin. Bomba çeşitlerine gelecek olursak bir tankı durdurabilmek için en az 250kg'lik bomba gerektiğini unutma, tonluk bombaları gerekmedikce 1-2 hedefe bırakma, çok alçaktan bomba bırakma En azından 100m civarı mesefa olmasına dikkat et, zamanla oyuna alışınca mesefeye bakmadan bırakırsın. Bombardıman uçağı kullanırken peşine biri takıldığı zaman f5 veya f6 ikisinden birisi tam hatırlayamadım, arkadaki nişancı kontrolünü manuel olarak ele almana olanak sağlıyor ve bu sayede kuyruğundaki uçağı indirebilirsin, tabi nişancı kontrollerini ele aldığında, uçağın uçuş kontrollerini bıraktığını unutma, sık sık uçağın uçuş rotasına bak, düşmana dalıp dağ,tepe vs. toslama olasılığın yüksek, bizzat yaşadım tabi yüksek irtifada uçuyorsan orası başka.
    Uluslar arasında fazla dengesizlik yok, sevdiğin ulusu seçebilirsin. Tabi ulusların birbirlerine zıt artı ve eksileri var, mesela amerikan uçakları katır yüküyle bomba taşıyorlar ama avcı uçakları yetersiz, Alman ve japonlar'ın ateş gücü yüksek uçakları var, Almanların avcı uçakları top klas fakat bilerekmi yapıldı bilmiyorum çok kırılganlar aynı şekilde bombardıman uçaklarıda iyi fakat bomba taşıma kapasiteleri düşük , Japonlarda almalara benzer, Rus uçakları genelde çok dengeli biraz ondan biraz ondan herşey var ve sağlam zırhları var, ingiliz uçakları amerikan uçaklarına benzer hatta, bazı uçaklar ayını sadece isim değişik fakat ingilizlerin en can alıcı noktası spitler, ama benim ilk olarak daldığım uçakların spit olduğunuda hatırlatmak isterim Oynanabilirlik bakımından ulusların dengelerini oldukça adil yapmaya çalışmışlar tabi bunda mmo faktörüde var.
    Son olarak kişisel öneride bulunmak isterim, hem eğlence hemde kolaylık bakımından jostick kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim, Başlangıç olarak logitech extreme 3d işinizi görür, fiyatı ve performansı bakımından en uygun joysticklerden, tabi oyunun mouse klavye kontrol sistemide çok başarılı ama yinede joystick oyunu bir başka havaya sokuyor.
    Bu arada oyundaki nick'im BLACKEAGLE görürseniz fazla yaklaşmayın tabi şaka bir yana en azından 3-5 kişi olsak team speak ile çok eğlenceli savaşlar çıkarırız, birazcık uzun bir yazı oldu, yazım hatalarım olduysa kusuruma bakmayın iyi oyunlar.

    Teşekkürler dostum. Güzel anlatım olmuş. Gerçekten eğlenceli bir oyun. Teamspeakle manyak olur. İyi Savaşlar. Pek oynayan yok herhalde bu oyunu.




  • selamlar, bu oyunda sola gitmek isterken mouse'u 3-4 kere havaya kaldırıp indirip o tarafa itmek zorunda kalıyorum. mouse'u o tarafa çevirince kendiliğinden uçağın da o yöne sabit şekilde -bi anlık değil- dönmesini sağlayacak bir kontrol ayarı var mı? yani world of warplanes oynayanlar varsa bilir, mouse'u sola az itince uçak kendiliğinden o yöne uçuyor. teşekkürler.
  • Bana 3 adet key göndermiş gaijin, isteyen ilk 3 kişiye gönderebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !3!ack

    Bana 3 adet key göndermiş gaijin, isteyen ilk 3 kişiye gönderebilirim.

    çok iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !3!ack

    Bana 3 adet key göndermiş gaijin, isteyen ilk 3 kişiye gönderebilirim.

    banada key yollayabilirsen süper olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurk



    quote:

    Orijinalden alıntı: hitman284



    Bizim mahallede 2 gündür adsl kopmuştu, Bu yüzden biraz gecikmeli oldu, kusura bakmayın.

    Kaldı son 1 adet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !3!ack

    quote:

    Orijinalden alıntı: onurk



    quote:

    Orijinalden alıntı: hitman284



    Bizim mahallede 2 gündür adsl kopmuştu, Bu yüzden biraz gecikmeli oldu, kusura bakmayın.

    Kaldı son 1 adet

    Key hala varsa alabilirmiyim joyistiğim var ama keyim yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozgur4670

    quote:

    Orijinalden alıntı: !3!ack

    quote:

    Orijinalden alıntı: onurk



    quote:

    Orijinalden alıntı: hitman284



    Bizim mahallede 2 gündür adsl kopmuştu, Bu yüzden biraz gecikmeli oldu, kusura bakmayın.

    Kaldı son 1 adet

    Key hala varsa alabilirmiyim joyistiğim var ama keyim yok

    Gönderdim,




  • f2p sitesinin yaptığı inceleme ve puanlama.

    War Thunder Exclusive Preview


    Overall Score
    Graphic :9/10
    Gameplay:8/10
    Audio:7/10
    Gorgeous graphic | Fast paced and fun
    Some features were locked due to its beta stage | Long queue times for PvP matches


    Recently we had the chance to to jump into War Thunder, the new warplanes action MMO published by Gaijin Entertainment and try the game for a while. The game could be the only real rival for World of Warplanes in the run for the best air action MMO and surely has some good weapons.

    When you enter the game after the login screen , you find yourself in the main menu screen. From here you can join a game or create one, set your options, open the game store and access to your tech trees and hangar to upgrade or customize your planes. The interface is very clean and intuitive, and we had no problem to find or do anything. We have to say that in the actual state of the game some very interesting menu voices like World War and Tournament were unavailable so didn't had the chance to try them.



    By clicking on the big yellow "To Battle!" button at the bottom center of the screen we entered the queue for a fast PvP match. We personally had to wait some minutes in order to play, which we think this is a bit long for a game like this where you are supposed to quickly join the action. However probably the reason is just that the game is still in beta and there aren't too many players online, so is not a big deal.

    When we entered the battle we was surprised by the beautiful graphics. The airplanes models are really accurate and detailed, and every surface and material is extremely realistic thanks to a wise use of the shaders. The cockpit view is amazing too and you will feel like you really are in an old WWII warplane, with its control panel and a lot of touches of class like the scratch on the cabin's glass. Gorgeous. The environment is terrific too. The dev team did a really good work shaping a believable environment where the players can unleash their thirst for destruction. Light effects and shadows are impressive too and so are the elements on the ground. Sometimes the flight simulator/action games have nice graphics but a poor realization of the ground landscape. That's not the case of War Thunder. The ground, from water to forests and mountain is stunning and in some cases, from certain altitudes it feels almost like watching a Google earth photo. So you understand that we liked the graphic of War Thunder, but maybe many of you want to know if it's heavy as it its beautiful too. The answer is no, even on a not high-end PC the game run smooth and even with maxed graphic settings.



    The gameplay is another winning aspect of the game. It doesn't matter if you are a simulator fanatic or an arcade-addict, as you can always switch the control systems choosing from different styles ranging from arcade to the full realistic experience. After some unsuccessful attempts, all ending with we smashing ourselves on the ground without even be touched from the enemies, we chose to play the most basic arcade style with the mouse directing the plane and firing and the WASD used to rotate it and manage its speed. Even if we were skilled as a drunken monkey, we think that with a Joystick and some time to spend practicing, playing the game at the max realism mode would be an awesome experience.

    When we finally managed to reach the battle the real fun started. The combat, as promised by the developers, is really fast-paced and addicting. When you enter the storm of allies and enemies fighting you have to think fast as you won't have the time to breath. Bullets and rockets whistle around you and you have to dodge them trying at the same time to stay on the tail of your target and shoot it. Aiming and shooting requires a good amount of skill and may be a little frustrating the first few matches but you get better and understand how the combat mechanic works in a bunch of games. Very intuitive. Be careful in combat as you haven't infinite lives. Before entering the battle you have to choose some planes from the ones in your hangar all from the same nation's tech tree and "equip" them. In the match you will use these planes from the first to the last, automatically switching on death. When you finish your planes you are set as spectator.



    There are different models and type of planes, from agile fighters to heavy bombers specialized in attacking the ground units like tanks, and each one plays and feel completely different. The planes are real and historically accurate models and are divided by nations in different tech trees: USA, UK, Germany, Russia, Japan.

    There are a lot of game modes too, from PvP battles to co-op missions and campaign that re-enact real historical battles like Pearl Harbor. If you don't feel to play with other players you can always play the missions and campaign with AI allies too. Every campaign is composed by some missions with different objective and you can choose to play them all or just the ones you like.

    CONCLUSIONS

    War Thunder is a really good game and a fierce competitor for Wargaming's World of Warplanes. The graphic is one of the best we've seen in a free MMO and the game is actually fun to play. Some really interesting features like world war and tournaments weren't available during this beta and there were some queue problems for the PvP matches, but we had a very good time playing it. If you like flight action-simulation games or just want to try something new, fast-paced and fun, maybe you should give a chance to War Thunder, you could end up loving it.

    Kaynak:http://www.f2p.com/mmo-review/war-thunder-exclusive-preview/




  • Bu oyunu iki hafta once fark ettim baktim sitesinde beta uye ol vs diyor hemen uye oldum sonraki hafta oyunu indirdim son bir iki gundur oynuyorum super olmus ama her f2p oyun gibi buda en dandik ucaklari veriyor en basta ama genede cok guzel benim gibi ucak hastalari icin ve ozellikle ww2 ucaklarini sevenler icin guzel bir oyun mouse ve klavye ile oynanabilmesi en buyuk avantaji grafiklerde cok guzel benim nick zephyr1 oyunda rus eleman kayniyor oynayanlarin %90 i rus herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Global beta aşamasına geçmiş bulunuyor, Alttaki linkten kayıt olabilirsiniz.
    http://warthunder.com/en/registration
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !3!ack


    Oyun Global beta aşamasına geçmiş bulunuyor, Alttaki linkten kayıt olabilirsiniz.
    http://warthunder.com/en/registration


    çok yavaş iniyor oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda eksik çok klavye ile oynamak joystickten daha kolay
  • hangi ülkenin bombacıları daha iyidir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26

    hangi ülkenin bombacıları daha iyidir?

    her ülkenin bombacılarında kendilerine has özellikleri var
    Heavy bombers

    Avro Lancaster - United Kingdom
    Boeing B-29 Superfortress - United States
    Boeing B-17 Flying Fortress - United States

    Medium bombers

    Arado Ar 234 jet bomber - Germany
    Heinkel He 111 - Germany
    Mitsubishi G4M - Japan

    Light bombers and close support aircraft

    Junkers Ju 87 - Germany
    Ilyushin Il-2 - Soviet Union

    Carrier-based naval bombers

    Douglas SBD Dauntless dive bomber - United States
    Douglas TBD Devastator torpedo bomber - United States
    Nakajima B6N torpedo bomber - Japan
    Aichi D3A dive bomber - Japan

    Bana göre sınıflarının en iyi uçakları bunlar(arada unuttuklarım olabilir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainBosche -- 5 Ocak 2013; 20:06:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygtinan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26

    hangi ülkenin bombacıları daha iyidir?

    her ülkenin bombacılarında kendilerine has özellikleri var
    Heavy bombers

    Avro Lancaster - United Kingdom
    Boeing B-29 Superfortress - United States
    Boeing B-17 Flying Fortress - United States

    Medium bombers

    Arado Ar 234 jet bomber - Germany
    Heinkel He 111 - Germany
    Mitsubishi G4M - Japan

    Light bombers and close support aircraft

    Junkers Ju 87 - Germany
    Ilyushin Il-2 - Soviet Union

    Carrier-based naval bombers

    Douglas SBD Dauntless dive bomber - United States
    Douglas TBD Devastator torpedo bomber - United States
    Nakajima B6N torpedo bomber - Japan
    Aichi D3A dive bomber - Japan

    Bana göre sınıflarının en iyi uçakları bunlar(arada unuttuklarım olabilir)






    şuanlık almanlardan gidiyorum, uçakların manevra kabiliyeti iyi sayılır 250kg lik bombalar iş görüyor rank 4 oldu bu arada

    edit: uçağa nasıl crew ekleyebiliyoruz? yani o slotta 1 gunner var ama uçakta 5 taret var nasıl arttırabilirim sayıyı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 5 Ocak 2013; 21:54:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26

    quote:

    Orijinalden alıntı: ygtinan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26

    hangi ülkenin bombacıları daha iyidir?

    her ülkenin bombacılarında kendilerine has özellikleri var
    Heavy bombers

    Avro Lancaster - United Kingdom
    Boeing B-29 Superfortress - United States
    Boeing B-17 Flying Fortress - United States

    Medium bombers

    Arado Ar 234 jet bomber - Germany
    Heinkel He 111 - Germany
    Mitsubishi G4M - Japan

    Light bombers and close support aircraft

    Junkers Ju 87 - Germany
    Ilyushin Il-2 - Soviet Union

    Carrier-based naval bombers

    Douglas SBD Dauntless dive bomber - United States
    Douglas TBD Devastator torpedo bomber - United States
    Nakajima B6N torpedo bomber - Japan
    Aichi D3A dive bomber - Japan

    Bana göre sınıflarının en iyi uçakları bunlar(arada unuttuklarım olabilir)






    şuanlık almanlardan gidiyorum, uçakların manevra kabiliyeti iyi sayılır 250kg lik bombalar iş görüyor rank 4 oldu bu arada

    edit: uçağa nasıl crew ekleyebiliyoruz? yani o slotta 1 gunner var ama uçakta 5 taret var nasıl arttırabilirim sayıyı?

    valla ben war thunder ı fazla oynamadım ps3 te birds of steel i oynuyorum aynı oyunun biraz kırpılmış hali onda crew olayı filan yok ama uçaklar aynı tabi

    bu arada benimde bi sorum var 2-3 ay önce denediğimde war thunder i multiplayerda similator zorluğunda oynanmıyordu şu anda güncellemelerle oynanabiliyormu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainBosche -- 5 Ocak 2013; 22:25:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygtinan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26

    quote:

    Orijinalden alıntı: ygtinan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26

    hangi ülkenin bombacıları daha iyidir?

    her ülkenin bombacılarında kendilerine has özellikleri var
    Heavy bombers

    Avro Lancaster - United Kingdom
    Boeing B-29 Superfortress - United States
    Boeing B-17 Flying Fortress - United States

    Medium bombers

    Arado Ar 234 jet bomber - Germany
    Heinkel He 111 - Germany
    Mitsubishi G4M - Japan

    Light bombers and close support aircraft

    Junkers Ju 87 - Germany
    Ilyushin Il-2 - Soviet Union

    Carrier-based naval bombers

    Douglas SBD Dauntless dive bomber - United States
    Douglas TBD Devastator torpedo bomber - United States
    Nakajima B6N torpedo bomber - Japan
    Aichi D3A dive bomber - Japan

    Bana göre sınıflarının en iyi uçakları bunlar(arada unuttuklarım olabilir)






    şuanlık almanlardan gidiyorum, uçakların manevra kabiliyeti iyi sayılır 250kg lik bombalar iş görüyor rank 4 oldu bu arada

    edit: uçağa nasıl crew ekleyebiliyoruz? yani o slotta 1 gunner var ama uçakta 5 taret var nasıl arttırabilirim sayıyı?

    valla ben war thunder ı fazla oynamadım ps3 te birds of steel i oynuyorum aynı oyunun biraz kırpılmış hali onda crew olayı filan yok ama uçaklar aynı tabi

    bu arada benimde bi sorum var 2-3 ay önce denediğimde war thunder i multiplayerda similator zorluğunda oynanmıyordu şu anda güncellemelerle oynanabiliyormu?

    evet oynanabiliyor ama simülasyon tuşları ayarlı değil kendin ayarlayacaksın




  • bf 110 C-4 e gün geçtikçe aşık oluyorum, bugün epic bir savaş çıkardık 18 tane yer birimi 3 tanede uçak indirdim, ağır hasar aldım, tek motorum duman aldı ve durdu son anda bizim tarafa kaçtım arkamdaki 2 spitfire dan birini arka gunner haşat etti diğeri peşimi anca bıraktı, dostlar sağolsun
    ölü motorla inince 1000 exp verdi ödül olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26

    bf 110 C-4 e gün geçtikçe aşık oluyorum, bugün epic bir savaş çıkardık 18 tane yer birimi 3 tanede uçak indirdim, ağır hasar aldım, tek motorum duman aldı ve durdu son anda bizim tarafa kaçtım arkamdaki 2 spitfire dan birini arka gunner haşat etti diğeri peşimi anca bıraktı, dostlar sağolsun
    ölü motorla inince 1000 exp verdi ödül olarak

    Ağır hasarlı uçağı yere indirmenin tadı başkadır




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.