Şimdi Ara

##Warhammer Online## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
18.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün itibari ile bende D&R mağazasından oyunu almış bulunuyorum en kısa zamanda server ve nickimi yazıcam görüşmek üzere beyler
  • ace bite serverındayım,acilservis nickiyle healer olarak warhammer dünyasına hizmet vercem inş
  • konuyu yeni bölüme taşıdım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: #MaVeRiCk#

    Merhaba arkadaşlar,
    MMORPG(Massively multiplayer online role playing game – çok oyunculu internet bağlantılı rol yapma oyunu) oyunlarına aşina tercihen warhammeronline oyununda beta testcisi olan ileri düzeyde ingilizce bilen kişileri yeni projemiz Warhammer Online Türkiye (www.warhammer.web.tr ) ye ye davet etmek istiyoruz. İlgilenen arkadaşlarla bu başlık altında bilgi vermekten çekinmeyeceğimizi bilmenizi isteriz. Yok ben Ö.M. atacağım diyorsanız, aman ha yok atmayın da demiyoruz. Projemiz hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse;

    * 12.03.2007 tarihinde hayata geçirmek için ilk etapta çekirdek grup kuruldu.
    * 12.04.2007 alan adımızın ne olması gerektiği kararlaştırıldı ve alındı.
    * 29.04.2007 tarihinde sitenin ilk beta yayını başladı.
    * 23.02.2008 tarihi itibari ile forumlarımıza üye kabulu başladı.
    * Yazılı Metin ve kaynak çevirileri aslına ve TDK kurallarına uygun biçimde hala sürmekte.

    Sitenin amacı;MMORPG yeni bebeği warhammeronline: age of reckoning in Türk kullanıcılarını bir catı altında toplamak ve çeşitli organizasyonlarda bulunarak sosyal bir topluluk haline gelmektir.

    umarım basarırsınız corbada bizimde tuzumuz olsun..




  • çok başarılı bir oyun.özellikle evrene aşinaysanız tadı bambaşka oluyor. oyunu oynadıktan sonra, tozlu raflara kaldırmış olduğum warhammer figürlerimi çıkarttım, şimdi er meydanına çıkacak delikanlı beklemekteyim.

    hem aylık ücretine, hem de box'ına verilen paraya değer.
  • Yaw arkadaşlar bende bu oyuna başlamak istiyorum ama okadar araştırdım okudum ettim kimisi pve warhammer nerde söylenen rvrler derken kimide oyunda sadece rvr yapmaya değer pve alanları her nekadar iyiysede verdikleri exp renown vs çok düşük diyorlar sonra bir sürü şey daha yani neyapsam bir türlü karar veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz oyun hakkında?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: thausael

    çok başarılı bir oyun.özellikle evrene aşinaysanız tadı bambaşka oluyor. oyunu oynadıktan sonra, tozlu raflara kaldırmış olduğum warhammer figürlerimi çıkarttım, şimdi er meydanına çıkacak delikanlı beklemekteyim.

    hem aylık ücretine, hem de box'ına verilen paraya değer.


    ankara'da isen kapişiriz ;) high elf, dwarf veya skaven ile çikabilirm karşina.

    @AlricDoRei

    benim çok eskilerden gelen MUD tecrübelerimi saymazsak(ki saymayalim çok seneler oldu grafik yoktu o zamanlar text okuyup oynuyorduk online rpg leri) oynadiğim ilk mmorpg warhammer online oldu. o sebeple karşilaştirma yapamam fakat mutlak olarak baktiğimizda, oynadiğim server daha kalabalik olsa biraz da insanlar level kasayim vb yerine organize olup ordu savaşi şeklinde pvp ye yönlendirilseler dört dörtlük bir oyun olur. şu haliyle de güzel fakat geleceği çok belirsiz. en fazla 50 ytl kaybederim diyorsan gel, benim çarem yoktu artik senelerce warhammer fantasy battles oynamişiz mmorpg si çikinca kaçirmak olmazdi.




  • Ozaman aionu beklemek farz oldu ben bugüne kadar hic p2p oynamadım hep f2p oynadım ve anladım f2pde yaptıgım masraf kat ve kat daha fazla artı aldıgım hizmet p2plere göre çok çok kötü. Aionu bekleyeceğim ama onunda çıkmasına cok var ve bekleyiş adamı delirtiyor:S
  • Selamlar arkadaşlar warhammarı bana bütünüyle bi açıklayabilirmisiniz lütfen ben eski WoWculardanım çıktığının 2inci ayında almıştım oyunu ve oynamay 3 ay önce bıraktım şu sıralar gene oynama ihtiyacı duyuyorum ama karasrsız kaldım lichkingmi alsam warhammermı diye. Bazıları warhammarı boşver lichking al diyor bazılarıda warhammer daha güzel diyor. Bide warhammer sadece pvp imiş diye duydum yani wowdaki gibi questler veya şehir dışında öyle takılacak yerler yokmuş sanırım. Oyunu anlatıcak biri varsa bekliyorum.
  • sen WoW u bize bütünüyle bir açıklar mısın?

    bu cevaplanabilecek bir soru değil gördüğün gibi, bol araştırma yapıp ancak öğrenebilirsin cevaplarını.

    cevaplanabilir soruya gelirsek, warhammer sadece PvP değil, PvE kısmı: normal questler(WoW misali), public questler, PvP kısmı ise: oRvR ve scenario RvR lerden oluşan bir oyun. Realm versus Realm tabir edilen PvP yönü gayet kuvvetli bir oyun. neyse sen bence kolaycılığa kaçacağına iyi bir araştırma yap, çünkü senin de bildiğin gibi bu oyunlar "massive" oyunlar tek bir yönü bile 3 satır ile anlatılamiyor.
  • Teşekkürler bana bu kadar açıklama yeter zaten.
  • yaw arkadaşlar sorum biraz saçma ama merak ettim bu oyunda pvp varmı pvp derken 1vs1 ve ayrıca ben dest tarafındanım diyelim dest tarafındaki herhangi biriyle pvp yapma imkanım varmı saygılar.
  • Şunu söylemeliyim ki Aoc = Epic Fail.
    Warhammer Online kendi kitlesini yaratacak gibi duruyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AlricDoRei

    yaw arkadaşlar sorum biraz saçma ama merak ettim bu oyunda pvp varmı pvp derken 1vs1 ve ayrıca ben dest tarafındanım diyelim dest tarafındaki herhangi biriyle pvp yapma imkanım varmı saygılar.

    ben bayadır oynuorum ama öle bişeye rastlamadım rvr alanında birisini tek bulursan teke tek savasırsınız ama arkadan başka adamlarda dalabilir veya senaryoda da tek bi adam bulursan teke tek savaşa bilirsin ama dediğim gibi başkalarıda dalabilir sizlere

    oyun kasım-aralık ayından itibaren 49 TL ye satılıyor ve aylık parası 14.99$ yazıo heryerde ama kendi sitesinde 12,99€ yazıodu galiba başlıcak olanlara faydalı olur diye yazdım ve başlamak istiyenlere 10 günlük bedava account veriliyor




  • Bu oyunda paralı dimi
  • tabiki
  • Bu oyun türkçe mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar sonra gelen soruya bak
  • Başlamayı düşünüyorum
  • Sunucular kapandı yanılmıyorsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.