Şimdi Ara

Warhammer Oynayanlar yada oynayacaklar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
9.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hangi serverdasınız =) Ben bugün başladım çok hoşuma gitti. Birazdan premium alacağım herhalde. Karak-krom (öyle birşey) serverinde Dwaft kasıyorum. (Engineer) Türklerin yoğun olduğu bir realm var mı ? (10-15 kişilik bir guild olsa yeter) Birde bu serverdaki denge nasıl. Destruction ile Order arasında denge iyi mi ? Order kasıyorum ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 13 Eylül 2011; 0:32:25 >



  • Karak Norn ve Karak Azgal serverları gayet dolu ve dengeli serverlar.Azgalda Blacklisted vardı çok iyi bi guild dest tarafında ancak bugün baktım dağılmış 5 kişi kalmışlar.Birini online yakaladığımda sorucam.Bıraktıklarını sanmıyorum.Büyük ihtimalle ya server değiştirmişlerdir yada yeni guild kurmuşlardır.Bende bilgisayarımı yaptırdıktan sonra bir kaç oyun denedim ama yine dayanamayıp Warhammer'a geri döndüm.Azgalda dest tarafında bi zealot açtım yeni bakalım iyi şuan.Yabancı guilddeyim ancak Blacklisted'dekilere ulaşırsam çıkarım guildden heralde.
  • Ya destler beni sarmadı pek. Gerek karakter olarak gerekse animasyon olarak. Dwafrlara resmen hayran kaldım. Ironbreaker ayrı bir tat , engineer ayrı... Armorları , Animasyonları tek kelimeyle mükkemmel olmuş. Azgal tarafındayım Order olarak. Genelde oyunlarda Dark side seçerim fakat dwarf hayranlığım başladı.

    Şurdan dwarf setlerine bakabilirsin ;

    http://www.youtube.com/watch?v=_V_kJaan6T8&feature=related

    Engineerin burdaki seti çok kötü ama çok iyi setleri var. (mesela ;  Warhammer Oynayanlar yada oynayacaklar.Mermiyi atış efekti , silah tutuşu , mermi sesi.. Mükkemmel olmuş.Gece karanlıkta mermi atınca o set ile süper gözüküyor. Videoda izlemiştim. Diğer hiç bir ırkı ve classı sevemedim ne yazik ki
    İlk önce Ironbreaker daha sonrada engineer kasacağım.

    Ben aslında Rift'e başlayacaktım. Hatta oyunu alırken kredi kartı hata verdi. Trial inmişti o ara denedim biraz 15 level a kadar fln çok kötü geldi. Pvpsini özellikle hiç beğenmedim. Pve yi bilemeyeceğim. WoWdan sonra (en azından star wars ve guild wars 2 çıkana kadar) en sevdiğim oyun oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 13 Eylül 2011; 0:31:54 >




  • Engineerı bilmem mi .Bu oyundaki ilk karakterim engineer benim.Şuan rr79.Öyle bıraktım duruyor.Bi sorun filan olursa sorabilirsin.Dest tarafına bende alışamamıştım ilk geçtiğimde ama sardı şimdi baya ya.Kaç levelsin bilmiyorum ama oyun ilerde dahada sarıcak emin olabilirsin.Pve bakımından rank 32 olduğundan Land Of The Death'e geçince çok zevk alıcaksın.Pvp'de ise tabikide t4 .Yani şöyle söyleyeyim.T4 olunca devasa kalelerde kapışıcaksınız.Hele city kuşatmaları dahada bi zevkli oluyor.Tadından yenmez.Scerio olarak zaten Battle Of Praag gelecek.O ayrı bi zevk.
    Sana tavsiyem şudur ki t2 ve t3'de rat farmlar olucak.Fare mağaralarının önünde fare keserek çabuk level atlamaya yarıyor rvr haritalarında.Sakın bulaşma onlara.Olabildiğin kadar geç t4 olmaya çalış.Eskiden renown rankın normal rankını geçemezdi hiçbir şekilde.Artık öyle değil.Sınır yok istediği kadar geçebilir.Eskiden geçemediği için rat farmlar çok işe yarıyordu.Ama t4 olunca +rr70lere karşı çok fazla bir ezilme yaşıyordun.Şimdi t4 olmadan rr70 olabilirsin bir şekilde.Bu yüzden rrni ne kadar artırabilirsen t4 olamdan evvel o kadar güçlü olursun ilerde.

    Bu arada bu oyun benim hayatımda gördüğüm en iyi armor ve silah tasarımlarına sahip oyundur.Söylemeden geçmeyeyim dedim .Yani özellikle WoW'un Cataclysm setlerinden bıkan oyunculara ilaç gibi gelebilir Warhammer'daki armorlar .

    Örnek vermek gerekirse..;

     Warhammer Oynayanlar yada oynayacaklar.
     Warhammer Oynayanlar yada oynayacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 13 Eylül 2011; 1:58:28 >




  • Aldım oyunu trialden çıktım =) Gel sende Order kasalım :P Ama haftaya kütahyaya gideceğim inş yurttaki net kötü değildir. Kötüyse 3g alıcam merkezde full çekiyordu .. Oda kötü sonuç verirse.....
  • Order...Valla 1 yıldır içim dışım Order oldu.Açmam çok zor gibi görünüyor .Hem Zealot'uda çok sevdim.Bu arada bugün mesela patch filan geldi heralde serverlar kapandı.Böyle durumlarda kafana takma.Ay sonu geldiğinde teknik sorunlar nedeniyle oyuna giremediğin zamanları sana geri veriyorlar.Atıyorum ayın 20sinde bitiyordur sub o ayda 4 gün patch geldiği için kapalıdır oyun toplamda.4 gün eklerler subscriptionına.

    Bu arada nickin ne? Bende hala t1deyim belki kapışmışızdır bu 2 gün içinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 13 Eylül 2011; 18:15:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Order...Valla 1 yıldır içim dışım Order oldu.Açmam çok zor gibi görünüyor .Hem Zealot'uda çok sevdim.Bu arada bugün mesela patch filan geldi heralde serverlar kapandı.Böyle durumlarda kafana takma.Ay sonu geldiğinde teknik sorunlar nedeniyle oyuna giremediğin zamanları sana geri veriyorlar.Atıyorum ayın 20sinde bitiyordur sub o ayda 4 gün patch geldiği için kapalıdır oyun toplamda.4 gün eklerler subscriptionına.

    Bu arada nickin ne? Bende hala t1deyim belki kapışmışızdır bu 2 gün içinde


    Psikotrex - - Ironbreaker
    Psikotrexx - Engineer




  • Benim Eayn.Siyahlar içinde dolaşıyorum Zealotumla .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 13 Eylül 2011; 20:49:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Benim Eayn.Siyahlar içinde dolaşıyorum Zealotumla .


    oyuna giremiyorum. Patch yapıyor 5 gb
  • Bugün dwarflar ayaklındı heralde.T1 komedi.Gördüğüm Order'ların %90 dwarf şuan ve 3 basede bizim olduğu halde 10 dakkadır bizim warcamp önündeler ve öleni bi daha çıkartmıyorlar resmen .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Bugün dwarflar ayaklındı heralde.T1 komedi.Gördüğüm Order'ların %90 dwarf şuan ve 3 basede bizim olduğu halde 10 dakkadır bizim warcamp önündeler ve öleni bi daha çıkartmıyorlar resmen .


    Yeni haberi görmedin herhalde

    Revenge Of The Dwarfs : Episode One
    Bu arada premiuma geçtiğim için bu kadar patch yapıyor herhalde. Oyunu aldım daha giremedim bile. off cumartesi kütahyaya gidicem int sorunu yaşamam inş ya ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 13 Eylül 2011; 22:21:25 >
  • Evet trial ve subscription clientleri farklı oluyor.
  • Arkadaşlar bende yarın öğleden sonra başlicam yardımlarınızı bekliyorm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pegasus595

    Arkadaşlar bende yarın öğleden sonra başlicam yardımlarınızı bekliyorm


    Ben Order oynuyorum Dwarf Karak Azgal'da dest tarafındada diğer arkadaş oynuyor. Hangi taraf hoşuna giderse o tarafdan başlar birimize ulaşırsın =)
  • Tm şimdi bi karakter seçip yatıcam sabah dershane var olmasa 4de kadar fln oynardm ne güzel :D :D :D
  • Arkadaş ben üye oldm ne yapıcam nasıl oyuna girecem çözemedm yardm eder msn ?
  • Wild Hunt eventi gelmiş yeni patchle.Bu event çok önemli mutlaka yapmaya çalışın.Verdiği trophy mükemmel duruyor.Biraz uraştırır(hatta baya uraştırır ).Ama yılmayın yapın.Yarın t2 olur olmaz bende başlayacam yapmaya.
    Aklıma gelmişken önemli birşey daha söyleyeyim.Geceleri Karak Norn ve Karak Azgal'da özellikle t1 çok boşalır.T4 her daim doludur orda bir sorun yok.T2 ve T3'de de warband bulursunuz.
    Ancak ben geceleri daha kalabalık bir ortam istiyorum derseniz Badlands'de oynayın.Eskiden Us ve Eu ayrıydı.Badlands Us serverı olduğundan geceleri tıklım tıklım olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 14 Eylül 2011; 2:08:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Wild Hunt eventi gelmiş yeni patchle.Bu event çok önemli mutlaka yapmaya çalışın.Verdiği trophy mükemmel duruyor.Biraz uraştırır(hatta baya uraştırır ).Ama yılmayın yapın.Yarın t2 olur olmaz bende başlayacam yapmaya.
    Aklıma gelmişken önemli birşey daha söyleyeyim.Geceleri Karak Norn ve Karak Azgal'da özellikle t1 çok boşalır.T4 her daim doludur orda bir sorun yok.T2 ve T3'de de warband bulursunuz.
    Ancak ben geceleri daha kalabalık bir ortam istiyorum derseniz Badlands'de oynayın.Eskiden Us ve Eu ayrıydı.Badlands Us serverı olduğundan geceleri tıklım tıklım olur.


    Birileri beni dungeona çağırdı. Otlu yeşillik bir alandı. Wild hunt eventi orasımı ? Artıları nedir ? Birde ben pek RVR yi sevmedim. En azından Ironbreaker ile zevkli değil. Rangeler geçiyor karşıya birbirleriyle atışıyorlar. Karşıya saldıran meleeler 2-3 saniye içinde ölüyor ne yazik ki..

    Birde hala ironbreaker mı kassam engineer mi kassam karar veremedim. Engineer 1vs1 de kötü diyorlar. Şuan ikisinide kasıyorum. Iron u 11 yaptım eng daha 6 da...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 14 Eylül 2011; 11:29:27 >




  • Orası oyunun en düşük level dungeonı Hunter's Valle.Ya hangisini sevdiysen onla devam et.RvR'ye aşık olucaksın.T1'deki pvp pvp değil.T2'de kale savaşları başlıyor.İşte o zaman asıl oyun başlayacak.Evete eventi yapmak için Hunter'^s Valle girmek şart.T2'de de bi tane var.Senin girdiğine şuan giremiyorum ben levelim geçti.T2'dekine giricem.Bak oyunda 1vs1 diye birşey yok.Unut onu bi kere.Oyun tamamen takım oyununa bakıyor.Her karakter lazım pvpde.Engineer kilit karakterlerden biri.Ironbreaker'la zaten dps yapamazsın.Yapma yani yararlı olmazsın takımına.Tank olucaksın.Engineer'la ile tabikide dps.Engineer yanına bi Witch Elf yaklaşmadığı sürece mükemmeldir.Arka saflardan takımına inanılmaz yarar sağlarsın.Eğer Engineer oynayacaksan sakın ha RvR'de gidipde bir tankı öldürmeye kalkışma.Öncelikli hedeflerin Warrior Priest haricindeki healerlar , Bright Wizard'lar ve Shadow Warrior'lar olucak.
  • Arkdaşlar ben warhammer account alamıyom error diyo homepageye geri dön diyor yardm lütfen
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.