Şimdi Ara

Warhammere başlayabilirim bir kaç soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • merhaba ben de yaklaşık 3 aydır oynuyorum
    olumsuz tüm yorumlara rağmen seviyorum bu oyunu
    iki tane karakterim var
    karak-azgal (chosen) level 16 Dnzhsn
    gorfang (witch hunter) level 16 Hsndnz

    chosen ile oynuyorum bir süredir
  • wowun en sevdigim ozellikleri kendi tarafındakilerle duello ve arena sistemiydi pve sevmiorum bgleride kotu sayılır wowun warda var mı bu tip seyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacksaber

    wowun en sevdigim ozellikleri kendi tarafındakilerle duello ve arena sistemiydi pve sevmiorum bgleride kotu sayılır wowun warda var mı bu tip seyler

    Düello'da yok Arena'da yok War'da. Ben en son oynadığımda BG'ler bile zor çıkıyordu, ama server birleşmesinden sonra belki biraz daha iyidir bilmiyorum.

    Warhammer'da PvE yok gibi bir şey. Level 1'de direk PvP olayına dalabiliyorsun. Zaten chat'de şu questi nasıl yaparım diye sorduğunda, ne questi diye dalga geçiyorlar.

    War'da PvP olayını WoW oyuncusuna şöyle anlatabilirim sanırım. Wintergrasp (yada Tol Barad) gibi PvP alanları düşün. Savaş buralarda devamlı sürüyor. Kale savunuyor, yada rakibin kalesini düşürmeye çalışıyorsun. Biri kitlendimi diğerine uçuyor hemen millet. Elf vs Night Elf, Dwarf vs Greenskins, Order vs Chaos olmak üzere üç ayrı savaş alanı var ve her 10 level'de (Level sınırlamaları değişmişti sanırım) falan yeni Tier'lar açılıyor, leveline uygun yeni Tier'a geçiyorsun ve 3 yeni savaş alanı çıkıyor. Level 40 olduktan sonra Tier 4 savaş alanlarının hepsini kitleyip, karşı tarafın şehrine saldırıyorsun. Stormwind gibi düşün yada Orgrimmar. Şehir kuşatma altındayken, AH'yi falan şehrin dışındaki ufak bir yerde (Goldshire tarzı) bulabilirsin.

    Savaşlar Wintergrasp'tan (veya Tol Barad'dan) çok daha zevkli. Sağda solda yol kesmeler, ufak savaşlar olsada, işin zevki büyük savaşlarda çıkıyor.

    Yalnız gruplara WoW'daki gibi otomatik katılmıyorsun. Open RvR gruplar oluyor, onları seçip katılıyorsun. İstediğin zaman gruplara girip çıkabilirsin, bir problem olmaz. Girerken genelde kimse bir şey demez, çıkarkende genelde ben çıkıyorum diyen çıkmaz ama, uzun süren savaşlar sonunda beraber savaştığın kişilere ben kaçıyorum, iyi geceler demek adettendir.

    Oyunu biraz tanımak istiyorum, illaki quest yapacağım diyen WoW oyuncularına, Order oynayacaklarsa, Dwarf'taki questleri yapmalarını öneririm. Karakteriniz Dwarf ise çantanızdaki bir Scroll ile oyun başlar başlamaz oraya ışınlanabilirsiniz. Elf veya Order iseniz ilk savaş kampına kadar koşup, Kuşa binmeniz gerekir. Tabii kuş parası için bir-iki quest yapın önce. Bu arada Trial Account'lar Dwarf veya Elf'e gidemiyor malesef.

    Dwarf tarafında, Orc'ların saldırısı altında olan Ironforge tarzı bir şehirden başlıyorsunuz. Aşağıda savaşan orcların üzerine fıçı fırlatma gibi eğlenceli questler var, Elf ve Order'daki questler daha çok şu kadar kes, şu kadar topla tarzı questler.

    Ve eski bir WoW oyuncusu iseniz, Blizzard'ın olmakta olan bir savaş sırasında dinamik Quest'ler fikrini buradan çaldığını da fark edeceksiniz.

    Birde halk günü pardon halk questleri var. Cümbür cemaat herkesin beraber yaptığı, olay bittiğinde katılanlara, kestiği adam ve şansına göre item veren questler bunlar. Bazılarının ilk iki bölümleri karakterine göre tek başınada yapılıyor. Ama çoğunun sonunda bir boss geliyor ve Tank-Healer'sız çok sakat.

    Oyunda esas olan RvR leveli almak (Yani PvP yaptıkça PvP puanı toplamak), normal levelin pek bir önemi yok. Level 40'dan sonra hayatta kalmak için iyi bir RvR leveli gerekiyor. Ortalıkta RvR leveli 100 olanların olacağını düşününce RvR 40-50 çok düşük kalacaktır. Sanırım Level 40 olunduğunda RvR Levelinin 65 civarında olması makul kabul ediliyor.

    Bu kadar RvR levelini kim kasacak diyorsanız, size Tier 1, 2 ve 3'de oynamanızı ve de Level 40 olmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim. Quest'lerden uzak durduğunuz taktirde Level 40 olmanız baya uzun bir zaman alacaktır. Tier 1, 2 ve 3'ünde kendi PvP setleri var, onları giyebilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.