Şimdi Ara

Web & Grafik Tasarım Kursu (ANKARA) ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
10.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 02AN

    Beyler bende photoshop, grafik tasarım vb şeylere yönelmek istiyorum, hiç değlise hobi olarak.
    Başlangıç olarak neler önerirsiniz. Önce şu programı kullan sonra şöyle ilerle vs gibi önerilerde bulunmak isteyen arkadaşlar varsa buna gerçekten ihtiyacım var.

    Teşekkürler şimdiden.

    3D Max kesinlikle öğrenmeye bak. Bununla çizgi film, iç mekan dizaynı ve aklına gelebilecek herşeyi yapabilirsin. Google'da "interior design" diye arat, bak bi insanlar neler yapmış.
    Eğer 3 boyuta geçmek istemiyosan AfterEffects, Photoshop, Illustrator vb. öneririm. (AfterEffects Element3D'yi düşünmeden söylüyorum.)
    Zaten bir çok şirket Photoshop ve Illustrator bilen eleman arar. Hobi olarak kendi çapında birşeyler öğrenmek istiyorsan sana kesinlikle 3DMax'i öneririm. Youtube'da Yakın Kampüs kanalı var. Videolarından memnun kalacağından eminim, baştan sona temel eğitim veriyor abimiz, elinden geldiğince yardımcı oluyor.

    Ayrıca 3Dmax öğrenmek istiyorsan AfterEffects'ten başlayabilirsin veya 3Dmax temelini öğrenip, AfterEffects öğrenebilirsin.

    Illustrator öğrenmek istiyorsan, temel düzeyde Photoshop öğren bence. Ama direk Illustrator'e de geçebilirsin sıkıntı olmaz.
    Yok ben karakter modellemek istiyorum diyorsan sana önerim: ZBrush



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi id-trancer -- 12 Nisan 2016; 11:49:13 >




  • davutboylu D kullanıcısına yanıt
    Türkçe dersi öğrenmek istiyorsan ücretsiz verebilirim...
  • kocaçınar06 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bende nacizane fikrimi söylemek istedim
    hem grafik hem web eğitimi aldım vektörel bilişimde
    evet burda herkes herşeyi söylüyor ve kimsede ayranım ekşi demez haklı olarak
    ama en güzeli sizinde dediğiniz gibi gidip yerinde görüşüp kursa hocalara bakıp eğitim almak
    ben özel ders taraftarı bir insan değilim çünkü karşımdaki öğretici bildiği kadarını bana anlatacak ve belkide bilmem gereken bir çok şeyi öğrenmemiş olucam
    ama güvenilir sağlam orjinal müfredat ve yetkili eğitim merkezi olması ve gerçek manada bu işi öğrenerek bir eğitim almak verilen parayıda hak ettiği anlamına gelir. İnanın bilge adammış özel dersmiş fasa fiso bunlar adı var sadece yalan dolan
    vektörel bilişim hakkıyla yapıyor bu işi ve gidip görüşmekten hiç birşey kaybetmezsiniz memnun kalmasam bukadar dil dökmezdim :D
  • Eğer eğitim seti olarak düşünülürse 3 Adımlı eğitim setimizi önerebilirim. Fiyat olarak uygun, izlenilen yol ve kalıcılık bakımından yararlı olacağını garanti edebilirim. Eğitim setlerimizin adımları aşağıdadır. Detaylı bilgi için özel mesaj veyahttps://bilisim.ermap.com.tr



    1-) Temel Düzey HTML

    İçerik; HTML5 ve CSS eğitim videoları, Dreamwiever ve Notepad++ kullanım videoları. Bunun yanında yazılı arşiv ve png+icon set. Ders videoları ortalama 20 dk olup eğitim boyunca çevrimiçi destek mevcuttur. Eğitim sonunda HTML ve CSS ile bir web sitesi hazırlayabilecek düzeyde olacaksınızdır.



    2-)Orta Düzey

    İçerik; HTML5 ve CSS ile yazılan bir web sitesine JS ile çeşitli aksiyomlar oluşturma, bununla beraber responsive sistemi.



    3-)Dinamik Web Site

    İçerik; PHP veya ASP ile database kullanımı. Eğitim sonunda dinamik bir web site oluşturabileceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vektörel Bilişim Ankara'da eğitim almanızı öneririm ben çok memnun kaldım
  • Eğer gerçekten amacın sırf program öğrenmek değilse ve tasarım nedir tasarım kriterleri vs öğrenmekse mizampaj öğrenmekse hemen ne yap et istanbul'da Kariyerist Akademiye git. Oraya gittim bnm sınıfımda bir dünya üniversiteye grafik bölümüne giden veya mezun olmuş arkadaş vardı. yeditepeden kültürden ticaret ünivden fırat ünivden onlar dahi üniversitede öğrenemediklerini Kariyerist Akademi'de öğrendiler düşün. Ama Kariyerist'deki hocaların Marmara çıkışlı olması uzun yıllar reklam ajansı yönetmiş olmalarını sayesinde farklı iyi bir eğitim aldık, bu işin hem piyasa hem teknik hem tasarım yönünün çok iyi biliyorlar. Eğer İzmirden gelemezsende Online eğitimde veriyorlar her şeyi yine sınıfta gibi öğrenebiliyorsun.. Ben zaman zaman gidemediğim zaman online tarafına geçerek eğitimi götürebilmiştim. şu siteleri incele bir bakwww.kariyeristakademi.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yiğit Kemal -- 9 Kasım 2018; 17:14:36 >




  • Ben vektörele gidiyorum ikinci haftam oldu. Hocaları gayet anlaşılır anlatıyorlar bi de en iyi yanı hiç bilmeyene göre program yapmaları. Ödev veriyor ders sonlarında uygulamalarımız var sınıf kalabalık da değil sorunu sorup hemen cevap alabiliyosun bu sayede. Devamsızlık yaparsan videolardan izleyebiliyorsun bi sayfaları var. Bi de eğitimden istediğin sonucu alamadığını düşünürsen eksik kalan yer için derse gir ya da kursu tekrar al dediler. Şimdilik herşey yolunda dikkatimi çeken bişey olursa yine yazarım yine.

    Tavsiye ederim ben




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.