Şimdi Ara

WEB TASARIMI VE KODLAMA (ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
16
Favori
95.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • peki arkadaşlar bölümü bırakma gibi bi şansımız var mı ? diyelim ilk dönem sınavlara girdik istediğimiz gibi olmadı, beklentilerimi karşılamadı 2. yarıyıl için kayıt yaptırmama ve devam etmeme gibi bi durum söz konusumudur?
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    kayıtlar dönemlik yapılıyor diye biliyorum zaten.
  • Bu bolum haricinde dgs yonunden en etkili aof bolumu anadolu icin elektrik enerjisi iletim uretim ve dagitimi ata aof icin bilsayar programciligidir. Bu iki bolum asiri talepten ikinci universite kapsamindan cikartildi. Web kodlama bolumude ayni kaderi yasayacakmi bilemicem ama dgs bolumleri piyango olacagi kesin. Derslerine bakinca dgs de muhendislik gecisi olacagini sanmiyorum. Kararsizim bekliyorum... Herkese basarilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu

    dgs bolumleri piyango olacagi kesin.

    mühendisliklere devam hakkı vermeyeceklerse nasıl bi piyango olabilir hocam?
  • İkinci üniversite olarak bugün internet başvurumu yapıp parayı ödedim. Yarın da gidip bürodan başvuracağım. Hayırlısı olsun hakkımızda, güzel bir bölüm gibi görünüyor. Umarım DGS ile geçişlere güzel bölümler koyarlar.

    İnternet kaydı sırasında normal yüzümün iyi göründüğü bir telefonla çekilmiş net fotoğraf koydum ama, ekstra fotoğraf isterler mi ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 7 Eylül 2016; 13:40:39 >
  • Marka İletiişim ile bu bölüm arasında kararsız kalmıştık..Marka İletişimi seçtim DGS olanakları tam bana göre ve daha net.
  • 2.üniversite kapsamında en mantıklısı önlisans değil lisans olmalı.Orada bilişim alanında en kalitelisi yönetim bilişim sistemleridir.Google veya diğer IT şirketleri iş konusunda dünyada ve türkiyede yeni olan bu bölümü listelerine aldılar.Çünkü bu bölümden mezun olanlar işletme,ekonomi,programlama,veritabanı,yazılım mühendisliği derslerini alıyorlar.Bugün araştırın Türkiyede çoğu CEO bu bölümde yüksek lisans veya doktora yapıyorlar.Yada Amerikadan bu bölümden mezunlar.
    Web tasarımı ile ilgileniyorsanız bu diploma sizi bilişim şirketlerinde müdürlüğe kadar taşır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buzkırıcı

    2.üniversite kapsamında en mantıklısı önlisans değil lisans olmalı.Orada bilişim alanında en kalitelisi yönetim bilişim sistemleridir.Google veya diğer IT şirketleri iş konusunda dünyada ve türkiyede yeni olan bu bölümü listelerine aldılar.Çünkü bu bölümden mezun olanlar işletme,ekonomi,programlama,veritabanı,yazılım mühendisliği derslerini alıyorlar.Bugün araştırın Türkiyede çoğu CEO bu bölümde yüksek lisans veya doktora yapıyorlar.Yada Amerikadan bu bölümden mezunlar.
    Web tasarımı ile ilgileniyorsanız bu diploma sizi bilişim şirketlerinde müdürlüğe kadar taşır.

    4 sene yönetim bilişim sistemleri okumak demek insanlar için ölüm demek. Dersleri aşırı ağır, her bölümden birer ders koyulmuş gibi. Hukuk, işletme, iktisat, bilişim her daldan ders var ve bu dersleri geçebilmek için normal bir üniversite kazanmış da okuyormuş gibi çalışmak gerekir.

    Bu bölüm ise daha çerez. Hem hobi olarak, hem de elimde diplomam olsun diyerek okuyabileceğiniz daha sonra belki DGS ile iyi bölümlere geçiş yapabileceğiniz bir bölüm. Eğer direkt olarak yeni bir iş için ciddi bir bölüm istiyorsanız Yönetim Bilişim Sistemleri yazıp bol bol ders çalışmalı bir 4 sene (ki sanmıyorum 1 sene kesin uzar)geçirerek meslek sahibi olabilirsiniz. Ama o kadar büyük de bir bölüm değil gördüğüm kadarıyla.
  • Web Tasarimi ve Kodlamaya kayit yaptiran arkadaslar kac tane kitap aldilar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A. Yıldırım

    8 tane. Temel bilgi teknolojileri 1, görsel estetik, ingilizce, bireysel iş hukuku, kullanıcı deneyimi tasarımı, bilgi toplumu ve e-devlet, medya ve iletişim, profesyonel yaşamda imaj ve itibar yönetimi.

    Kayıt esnasında mı verdiler? Birazdan kayıt bürosuna gideceğim verecekler mi?
  • Dediğiniz doğru olabilir.Piyasada 4,5 aylık kodlamalı web tasarım sertifikası veren yerler de çok.Hatta buralardan yüzlerce insan mezun oluyor bunlar işkur destekli olduğu için sertifika üzerinde ünvanınız ve bir numara bulunuyor.İşkura başvurduğunuzda bu numarayı girdiklerinde adınız ünvanınız mesleğiniz çıkar.
    Önceki yazdıklarım bundan dolayıdır.Önlisans sadece bir üst öğrenime devam etmek içindir bu işe yarar.Her daim lisans üstünüzdedir.Sadece bir tavsiye.Kamu ve özel sektörde çalıştığım için bu konuda aşırı tecrübem var iş konusunda.
  • Bu bölüm bittikten sonra inanıyorum ki DGS ile yönetim bilişim sistemlerine geçiş olacaktır.Ve sonrasında bu bölümü tamamlayıp hem web tasarımı ve kodlama mezunu hemde yönetim bilişim sistemleri mezunu neden olunmasın ki..Elinde hiç ön lisans veya lisans diploması olmayanlar için söylediğim seçenek en mantıklısı gibi duruyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 8 Eylül 2016; 15:49:09 >
  • Tesekkur ederim usta aldim eyvallah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A. Yıldırım

    Evet kaydını yapıyorsun ve kitap deposuna yönlendiriyorlar seni. Aynı gün içinde kitaplarını da alıyorsun yani.

    Ellerinde kitap kalmamış 20 gün sonra gelip alın dedi. :D
  • Merhaba arkadaşlar bende ıkıncı universte olarak Web Tasarımı ve Kodlama bolumune kayıt yapmaya karar verdım bazı arkadaşlar yazmıs "Bakalım bitirebilecek miyiz bu bölümü diye" bende aynı durumdayım öylesine yazıldım ılgımı cekıyor ama işin ayrıntısına girecek olursak neler olucak neler görücez merak ediyorum.Birkaç sorum var

    1)internetden kayıt yaptırdım en son bi form cıktı sanırım o formla gidiyoruz ama muaf derslerden hepsini seçtim sonradan farkettım ki sanırım 2 tane dersi universitede almadım söylediğim bölüm "TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I" üniversite ilk sınıfta IT (Hesaplama ve Bilgi Sistemlerine Giriş" dersi.Acaba aynı dersmı farklımı bilmiyorum.Eğer muaf sayılmazsam kaydımı nasıl değiştiricem tekrardan kayıt olmam mı gerekiyor internetden?

    2)Büro olarak şişli burosu yaptım ama uzakda kaldı bana beşiktaş burosu evime daha yakın kayıt olduğumda belirttiğim yer Şişli olmasına rağmen Beşiktaşa gidersem herhangi bı sorun yaşarmıyım?


    3)Forumda konuşulanlara göz gezdirdim sanırım iki sınav oluyormus. 1 vize 1 final. Anlamadığım konu 8 tane ders gözüküyor bu 8 sınavı tek sınavlarda mi giricez.Yoksa tek tek 8 farklı sınavmı olucaz?

    4)Diyelim ki bölümü sevmedim devam etmek istemezsem ikinci dönem para vermeden kaydımı silebiliyormuyum. Veya başka bi bölüme geçebiliyormuyum?


    Bunlardı kafamdakı bazı soru işaretleri yarın son gun olduğu için acele etmeliyim eğer yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden cok tesekkurler
  • Yardımlaşma için şu gruba gelelim bence:https://www.facebook.com/groups/webtasarimivekodlama/
  • İkinci üniversite olarak bu bölümü yazdım. Dersleri incelerken daha önce geçmiş olduğum girişimcilik iş kurma dersini yine alacağımı farkettim muaf olduğum derslere dahil değil bunun ile ilgili birşey yapabilirmiyim? sonuç olarak aynı dersi açıköğretimde almış ve geçmişim bir kez daha neden uğraşayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BöyükHilmi

    İkinci üniversite olarak bu bölümü yazdım. Dersleri incelerken daha önce geçmiş olduğum girişimcilik iş kurma dersini yine alacağımı farkettim muaf olduğum derslere dahil değil bunun ile ilgili birşey yapabilirmiyim? sonuç olarak aynı dersi açıköğretimde almış ve geçmişim bir kez daha neden uğraşayım

    Başvuru yaparken muaf olmak istediğiniz derslerde görünmüyor muydu? Sizin seçmeniz gerekiyordu orada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BöyükHilmi

    İkinci üniversite olarak bu bölümü yazdım. Dersleri incelerken daha önce geçmiş olduğum girişimcilik iş kurma dersini yine alacağımı farkettim muaf olduğum derslere dahil değil bunun ile ilgili birşey yapabilirmiyim? sonuç olarak aynı dersi açıköğretimde almış ve geçmişim bir kez daha neden uğraşayım

    Atatürk İlke ve İnkılapları I-II
    Temel Bilgi Teknolojileri I-II
    Yabancı Dil I-II
    Türk Dili I-II

    Bunlar dışındaki derslerden muaf olamazsınız. Tekrar almanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.