Şimdi Ara

WEBZEN - Mu LEGEND Closed Beta 25 Ekim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ücretsiz en iyi MMORPG olma yolunda adaydır arkadaş. İşte oyun budur dedirtiyor insana.
  • oyun harika dota2yi bıraktım da geldim.
  • Paralı olma gibi bir durum söz konusu mu beta sonrası hocam ? Birde şuan kastığımız cbt'den sonrada devam edecek mi bilgin var mıdır ?

    Edit: Forumu inceleyince denk geldim 8inde sıfırlanacakmış yeni başladım 34 levelim biraz kasıp oyunu öğrenmeye bakayım bari wipeden önce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drmel -- 6 Kasım 2016; 5:21:1 >
  • open beta ne zaman başlayacak ? 8nde kapancaksa indirmiyim şimdi
  • Oyun leş hiç boşuna gelmeyin eski mu online ile alakası yok. Tamamen diablo çakması bir oyun olmuş. Tek farkı openworld haritalara sahip, onun haricinde dungeon sistemi yine party sistemi ile (max 5 kişi girebiliyorsunuz) devam ediyor. Openworld takıldığınız alan oyunun hikayesi 65 levele kadar ondan sonrası full dungeon sistemi. Oyun sürekli kendini tekrarlıyor, Hergün üç kere endless üç kere bloodcastle, birer kere vault, rune mine, garden vs gir, on kere rift gir. İtem çıkarmaya çalış vs. vs. Kısaca çöp olmuş, beklentilerim çok yüksekti ancak diablo çakması olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Dediğim gibi eski mu ile alakası yok.
  • FakirHerif kullanıcısına yanıt
    Dostum açıkçası eski mu sadece eski oyunculara hitap ediyordu. Yeni nesil olupta eski tarz mu olsaydı emin ol sıkıcı olacaktı. Düşünsene res at git res at git stat bas res at başka bir olayı yok. Ben sevindim açıkçası bu oyun eğlenceli olacak. Gerekirse diablo çakması olsun ben şahsen cbt'de oldukça eğlendim.

    Ek olarak senin yazından farklı bir konu:

    Oyunda azda olsa bir Türk community olmasını istiyorum 3-5-10 hiç farketmez birlikte oynayacak kişi olsun. Elimden geldiğince Türkler ile oynamaya çalışıp guild kurmaya çalışacağım veya kurulana katılacağım. Şuan bir curse sunucusu açtım gelmek isteyen beraber oynamak isteyenleri beklerim. OBT'de görüşmek üzere.
    https://curse.com/invite/6kp2xDtK6EalNRhjvT9oWg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drmel -- 7 Kasım 2016; 3:32:8 >




  • Drmel kullanıcısına yanıt
    Hocam benim zamanımda öyle sağlam serverlar vardıki 97 99 serverlarında bc ye girebilmek için saatlerce başında beklerdik kalabalıktan bc ye giremezdik ilk tıklamayı yapıp girmeye çalışırdık, hele kundunları kesmek için yığınla adam koştururdu ordan oraya. Olay res at gel değildi, o küçük haritaların kalabılığı, ordan oraya koşuşturması vs. zevki verendi. O zamanın tadını alabileceğimiz hiçbir server yok zaten artık. Cbt de bende yer aldım soul leveli 80 yaptım bir iki gün baya hevesle takıldım ama inan baydı. Benim beklentilerimi tam anlamıyla karşılamadı belki eski kafalı olduğumdandır bilemiyorum. Artık eski günlerimdeki gibi oynayacak enerjiyi bulamıyorum kendimde. Obt geldiği zaman yine göz atacağım ama büyük yenilik olmazsa bu oyunun mantığıda aynı olacak vault, mine, bc, rift vs gir çıktan ibaret. Belki giriş için günlük hak verilmesi yerine bu tarz yerlere girebilmek için moblardan materyal falan düşürüp girebilsen daha iyi olur düşüncesindeyim. Tabi koca webzenin bana soracak hali yok. Değişiklik ve yenilikler olursa haberdar edersen sevinirim. Görüşmek üzere.




  • Daha önce hiç mu oynamadım. Burda gördüm konuyu dedim bi deniyeyim. Oyundaki ismim TURK tü. bi dark lord kastım bi okçu kastım. Oyun genel olarak güzel eksik yönleri yok mu bana göre var ama sonuçta kapalı beta amacıda eksikleri görmek. Geri bildirim yaptım nekadar ilgilenirler bilemem tabi. Pk sistemi biraz daha aktif olması lazım verdiği ödüller olarakta yoksa oyun çok tekrara biniyor. Sabahtan et bc mine luery garden yap sonra 10 defa rift 2 defa da dh yapsan bitti sonrası pek yok lupa beklemen lazım yada nightmare kesmen lazım. Önceki mu nasıldı hiç bi bilgim yok belki oda böyleydi. Craft sistemi biraz daha zenginleşmesi lazım mesela oyunda mor renkli itemlerle turuncu itemler aynı özellikte morlarda sadece set farkı var. Daha var eksik kısımlar bana göre ama oynanmaya değer bi oyun open beta yada cbt2 ne zaman olacak belli değil daha open çıkarsa oynanır bence.
  • FakirHerif kullanıcısına yanıt
    MMORPG Hocam bu oyunlar istediğini yap her zaman sonunda tekrara saracak sonu olmayan bir MMO yok. Ha eksik yanı katılıyorum şöyle çok çabuk tekrar etmeye başlıyor daha uzun sürebilirdi tekrar mertebesine ulaşmak. Bakalım OBT'de ne değişecek. Bu oyunu kurtaracak şeyin PVP olacağını düşünüyorum iyi bir pvp sistemi gerek.
  • OBT başlarsa deneriz.

    Artık Diablo, PoE tarzı oyunlar ilgi çekiyor.Farm olayına ağırlık verirlerse tutar bence.
  • oyun tam anlamıyla ne zaman başlıyor
  • 14 yıldır Mu oynuyorum. Böyle olacağını hiç tahmin etmezdim hayırlısı olsun donanım haber ekibi mutlaka guild kuralım.
  • Selam
    Bu oyunu oynamak istiyorum. Sitesinden kayıt oldum, ancak nereden oyunu indireceğim onu bulamadım, yardım edermisiniz.
  • oyun suan kapalı gelişmeleri takip edebilirsin 2inci cbt açılınca oynaayabilirsin
  • Bilgi için teşekkürler.
  • Oyunun kontrolleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Birde ne zaman herkes girebilecek?
  • s.a beyler bu ocak 21 başlayacak beta için key girdim oyunu ne zaman indirebilirim böyle bişey çıktı WEBZEN - Mu LEGEND Closed Beta 25 Ekim
  • 22 şubat yada 25 şubat olması lazım 1 hafta açık kalıcak oyun.
  • 21 inden 28 ine kadar olacak beta için başvuruda bulundum merakla bekliyorum. hack'n slash türündeyi oyunları oldukça beğeniyorum. diablonun en büyük eksiği pvp. mu gibi kaliteli bir geçmişe sahip yapım da kaliteli içerik sunar diye tahmin ediyorum. piyasadaki mmorpg kıtlığını da göz önüne alırsak denemeye değer.
  • Oyunda pvp ne durumda ? Arena ve pk sistemi varmış anladığım,başka birşey koymayı düşünüyorlar mı acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.