Şimdi Ara

Wepladaki yönetimin adaletsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mh olan adamı raporluyosun ve senin hesabın mh diye ban yiyor adalate bak



  • Böyle kadim serverlerin bir iki ergenin eline geçmesine üzülüyorum.Waxi west çoluk çocuk hepsi.

    Dota 1 garenadan sonra öldü artık arkadaşlar şu oyunu oynamayı bırakın artık.Dota 2 bile bitmek üzere yenisi çıkıyor.Ha arada gameranger ile vs arkadaşlarınızla girecekseniz girin öbür türlü kafayı yersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 28 Haziran 2015; 22:57:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mega Therion

    Böyle kadim serverlerin bir iki ergenin eline geçmesine üzülüyorum.Waxi west çoluk çocuk hepsi.

    Dota 1 garenadan sonra öldü artık arkadaşlar şu oyunu oynamayı bırakın artık.Dota 2 bile bitmek üzere yenisi çıkıyor.Ha arada gameranger ile vs arkadaşlarınızla girecekseniz girin öbür türlü kafayı yersiniz.

    Ahh garena ulan niye kapandın ayda 20 lira bile verirdik devam etseydin sahura kadar dotalar fun mapler




  • Weplada yönetim el değiştirdiğinden beri bir düzen tutmadı. Maalesef dediğiniz gibi saçma sapan banlar atılmakta, bunun tek sebebi yönetici vasıflı arkadaşların yaşıtları. Bende çok uzun süredir girmiyorum weplaya, bıkkınlık geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Constantine

    Weplada yönetim el değiştirdiğinden beri bir düzen tutmadı. Maalesef dediğiniz gibi saçma sapan banlar atılmakta, bunun tek sebebi yönetici vasıflı arkadaşların yaşıtları. Bende çok uzun süredir girmiyorum weplaya, bıkkınlık geldi.

    oo siz gelir miydiniz buralara
  • Archspire kullanıcısına yanıt
    Ben hep buralardayım , bölümü açtırana kadar göbeğim çatladı bırakırmıyım hiç
  • Waxxi WeplaES'i sattıgı zaman Wepla bana göre bitmişti zaten. Şimdi ki adminler çok kötü. Rusca sorun olmazsa ICCup'ta oynayabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz 3 arkadas Weplada oynarken crep salmadık diye banlandık.Dotatr.com adlı siteyi bulduk.Allah bunu yapandanda yaptırandanda razı olsun.Wepladan sonra burası bize ilac gibi geldi gerek ortam gerekse sistem olarak weplayı 100 e katlar diye düsünüyorum.Adamlar istatistik sitesi yapmıs o bizim cok hosumuza gitti birde nasıl kuracagımızı bilmiyorduk foruma konu actık anında yanıtladırlar.Dotatr.com/stats sayfası + botlardaki sıfır delay ve en önemlisi egolu adminler olmadıgı icin okadar mutluyuzki anlatamam.Biz 3 arkadasız ve 3 müzde isimizde gücümüzde hatta 1 arakdasım evli cocuk sahibi fakat düsünebiliyormusunuz wepladaki WEST adlı seref yoksunu admin karımıza kızmıza sovdu sebep ise crep salmamak.Biz artık DOTATR.Com serverındayız sizde wepla gazisi iseniz server nickim luciferdiablo beni ekleyebilirisniiz.Ama teknik destek almak istiyorsanız dotatr.com forum adresinden ^blacklotus^ nickine w atın size yardım edicektir.Birde 1 tane arkadasımda dota yoktu kac gündür arıyorduk adamlar forumlarına warkey dotanın son guncel mapi ve tek link dota indir koymuslar.Support DOTATR.COM CCCC




  • wepla zaman kaybı gelin battlenet e miss her türlü map kurulu .
  • ottomanueL kullanıcısına yanıt
    Bnet'te omg map oynanıyor mu? Weplada çok uzun bir süredir sadece omg oynuyorum (6-7 yıl rahat oldu), eğer omg sürekli oyun oluyorsa wepladan 50-60 kişi geçebiliriz oraya. Bizde memnun değiliz lakin omg oynanan başka bir server bulamadık.
  • Constantine kullanıcısına yanıt
    çoğu warcraft3 hostinginin oyunlarına zaten bnet aracılığıyla girebiliyorsun consolda tüm oyunları listeliyor örnek hostingler ;https://entgaming.net/forum/games.phphttp://makemehost.com/games.php

    sağlayıcı hosting olduğu için lagta olmuyor hostingler ücretsiz bu arada .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanueL -- 21 Aralık 2016; 21:30:48 >
  • Constantine kullanıcısına yanıt
    dota omg eurobattle.net bu serverde sürekli olur hemen doluyor oyunlar .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanueL -- 21 Aralık 2016; 21:41:8 >
  • ottomanueL kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, müsait bir zamanda girip bakarım. Muhtemelen wepladan kaçan OMG oyuncuları da oradadır eğer oyun dönüyorsa orada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.