Şimdi Ara

WhatsApp'ın yeni özelliği grup yöneticilerinin yetkisini arttırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Facebook'a ait olan mesajlaşma platformu WhatsApp'a grup yöneticilerinin yetkilerini arttıracak yeni bir özellik geldi. Daha önce iOS beta sürümüne gelen Kısıtlı Gruplar özelliği sayesinde yöneticiler artık gereksiz mesaj yazan veya paylaşımda bulunan kişileri gruptan çıkarmadan durdurabilecek.

     

    WhatsApp'ın sunacağı yenilikleri açığa çıkaran WABetaInfo isimli web sitesi, popüler mesajlaşma uygulamasının Google Play Beta Programı kapsamındaki 2.17.430 numaralı sürümünde "Kısıtlı Gruplar" adlı bir işlevin yer aldığını keşfetti.

     

    Ayrıca Bkz.macOS'taki güvenlik açığını düzeltmek için yayınlanan yama sorunlu çıktı
    Özellik yalnızca grup yöneticileri tarafından etkinleştirilebiliyor ve diğer üyeler sessize alındığında yöneticiler mesaj göndermeye devam edebiliyorlar. Bu grup yöneticilerinin önemli bir şey paylaşmaları gerektiğinde katılımcıların dikkatini çekmesine yardımcı olacak.

     

    Yeni özellik nasıl çalışıyor?


    WABetaInfo, grup üyelerinin sesi kısıldığında, yalnızca yöneticilerin mesajlarını okuyabildiklerini ve yanıt veremeyeceklerini söylüyor. Katılımcılar "kısıtlı sohbet" modunda bir şeyler paylaşmak isterse bunu yöneticiye mesaj atarak gruba duyurabilecekler.

     

    Mesaj veya medya dosyası yayınlanmadan önce grup yöneticisinin onayından geçmesi gerekecek. Yöneticiler şu an için grupları 72 saatte bir sınırlandırabiliyor ancak bu süre sınırının azaltılacağına yönelik bilgiler de var.







  • Baştan beri olması gereken özellikler neden böyle yavaş yavaş geliyor ? Diğer birçok mesajlaşma uygulaması whatsapptan daha fazla özellik barındırıyor.Sanki birkaç kişi kodluyorlar whatsappı

  • Kurucular, yönetici/moderatörlerin yetkilerini sınırlandırabilmeli. Yıllardır bunu getirmediler. Ayrıca mesaj sabitleme, grup konusu yazma gibi özellikler de lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş

    Whatsapp'da grup kurup langır lungur beni o gruba alanlara küfrediyorum.

    Neden invitation gelmez?

    Neden izin istemez?

    Önce bu özellik gelmeli.
  • Herşeyi kısıtla ne anlamı kaldı o zaman çıkar gruptan daha iyi hiç bir şey yazaöadıktan sonra ne lüzumu var grupta olmanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dostum kertenkele

    Herşeyi kısıtla ne anlamı kaldı o zaman çıkar gruptan daha iyi hiç bir şey yazaöadıktan sonra ne lüzumu var grupta olmanın

    Duyuru tabanında bir grup olabilir. Ya da bir kaç gün önemli bir etkinlik nedeniyle grupta bir engelleme yapmak ve sadece duyuru haline getirmek olabilir. Ayrıca bazı kişiler gerçekten sınırları zorluyor, olaylardan da haberdar edilmeleri gerekiyor ama durdurmak zor oluyor o kişileri. Atsan atılmaz satsan satılmaz durumundaki kişileri bu şekilde susturmak ideal.

    Bence güzel bir özellik.
  • Kesinlikle benim onayım olmadan beni gruba kimse dahil etmesin bilip bilmediğin yerlere dahil olmak istemiyorum Bence WhatsApp bu konuya da bir el atmalı Bence bu daha önemli

  • grup yönetcisi gruptaki yazışmayı geçici olarak engelleyebilirmi
    sessiz seçeneği bunun içinmi

  • Ben gruba alınmak istemiyorum.Çok mu zor ey Wp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.