Şimdi Ara

WhatsApp ta İstediğin Kişiyi Takip Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
4.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar stalkın dibine vuruyoruz

    wTakip size whatsapp üzerinden istediğiniz kişinin giriş çıkış saatlerini, kaç dakika konuştuğunu, günde kaç kez girip çıktığını bildirim atıyor.

    uygulama indirmenize gerek yok.

    Sorun: Birisi sizi engelledi, artık onun ne zaman çevrimiçi veya çevrimdışı olduğunu bilmiyorsunuz.

    Çözüm: wTakip

    -

    Sorun: Sevgilinizle tripleşme aşamasındasınız, WhatsApp'ta online gözükmek istemiyorsunuz ama onun girip girmediğini merak ediyorsunuz.

    Çözüm: wTakip

    -

    Sorun: İki kişinin birbiriyle mi yazıştığını, yoksa bağımsız olarak mı WhatsApp'a girdiklerini merak ediyorsunuz. Kendiniz izlemeye kalksanız mutlaka yakalanırsınız.

    Çözüm: wTakip

    -

    Sorun: Sevgiliniz size çaktırmadan birileriyle yazışıyor mu? Öğrenmek istiyorsunuz.

    Çözüm: wTakip


    BUYRUN VİDEOYA

    YOUTUBE VİDEOSUNU İZLE







  • Sakın inanmayın. Ben premium üye oldum ne bilgi geliyor nede başka birşey. Kullanici sifremi unuttum mail gönderiyorum cevap bile vermiyorlar. Zaten iletişim bolumunde sadece mail adresi vermisler. Telefon adres falan hic birsey yok. Tamamen dolandirma amaçlı. Sakin inanmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birincisi wtakip telefon numarası vermiyor arayamıyorsunuz ikincisi mail atıyorum cevap verilmiyor sistemden çıkmak istiyorum bildirim gelemeye devam ediyor telefonuma iptal etmek istiyorum parayı da geri istemiyeceğim ama muhattap bulamıyorum iptal için bile. Bir kere girdinmi bir daha çıkmak yok. Şimdi sisteme girerken sizin numaranızı da alıyorlar o da ellerinde korkuyor insan. Teli değiştirdim mecbur. Whatsapp Takip TR diye bir program var yarı fiyatına kendi numaranı sormuyor wtakip gibi programı sana kuruyorlar sen takip edeceğin numarayı hatta istediğin kadar numara yazabiliyorsun ve en iyisi kesiyorsun istediğinde alacaksanız Whatsapp Takip TR alın hem de yarı fiyatına. Nuralarını da yazardım ama yasak sanırım numara yazmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.