Şimdi Ara

WhatsApp verilerinizi artık indirebileceksiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • WhatsApp, veri taşınabilirlik aracını "Hesap bilgilerini talep et" özelliğiyle kullanıma sundu. Artık popüler sohbet uygulamasının sizinle ilgili sahip olduğu tüm verilerin bir kopyasını indirebileceksiniz. Buna hesap bilgileri ve ayarları, kişiler, profil fotoğrafları ve gruplar da dahil.

     

    Bahsi geçen yeni özellik Android'deki WhatsApp beta v2.18.128 sürümünde mevcut ve uygulamanın bir sonraki güncellemesinde herkese ulaşacak. Ancak, WhatsApp zaten sohbet geçmişini e-postaya gönderme seçeneği sunduğu için mesajları indiremeyeceksiniz.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A6+ bu kez TENAA'da ortaya çıktı
    Hesap bilgilerini talep etme özelliği, mesajaşma platformunu yeni Genel Veri Koruma Yönetmeliği'ne (GDPR) uygun hale getirmek için sunuldu. Avrupa Birliği vatandaşlarının gizlilik haklarını korumayı hedefleyen yeni yönetmelik 25 Mayıs 2018'de yürürlüğe girecek.

     


    WhatsApp'tan veri raporunuzu isteme


    Sohbet uygulamasından verilerinizi talep etmek için öncelikle WhatsApp > Ayarlar > Hesap > Hesap bilgilerini talep et menüsüne gelerek "Raporu talep et" seçeneğine dokunmanız gerekiyor. Daha sonra ise ekranda "Talep gönderildi" yazacak.

     

    Veri raporunuz yaklaşık 1-3 gün içinde hazır hale getirilecek. Daha sonrasında ise Ayarlar > Hesap > Hesap bilgilerini talep et bölümünden ZIP dosyası şeklinde indirebileceksiniz. Bu arada indirmeniz için ise birkaç hafta süre verileceğini belirtelim. Bu süre dolduğunda ise WhatsApp dosyayı sunucularından silecek.







  • Facebook'un verilerini istediğimde 10GB'a yakın dosya yolladılar. Fotoğraf, video, tüm konuşma geçmişim vs. vardı.

    Az önce WhatsApp'ın ki geldi. Sadece 90kb şu anda kullandığım profil resmim, konuşma gruplarımın isimleri ve rehberimdeki kişilerin telefon numaraları vardı. İndirmeye değmez boşa uğraşmayın.

  • arkadaşlar bende icloud dolu ve yedek alamıyorum. bu işlemi denemek istiyorum nasıl yapacağım?

  • iphone gelmedi mi bu ozelik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.