Şimdi Ara

Windows 10 sonunda Windows 7'yi geçmeye çok yakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    Bu siteyi kullananlar için ayarlardan kapatılamayan güncelleme bir problem olmasa gerek, bilmese bile bu sorunun çözümünü bulmayı biliyor olsa gerek. Şahsen ben de otomatik güncelleme işini hiç sevmeyen ancak Windows 10'u oldukça başarılı bulan birisiyim ancak kapatmasını çetrefilli de olsa biliyorum. Standart kullanıcının bu konuda ağlamasını anlarım ancak özellikle Windows ile iyice jaşır neşir olmuş kişilerin Windows 7 övmesini anlayamıyorum. Teknolojinin muhafazakarı hiç çekilmiyor doğrusu.
  • Herkes windows 10 un guncellemesınden sikayetci ama aynı kısıler androıd forumunda bızım telefona oreo nezman gelecek dıye forum forum gezıyorlar. ben ınsiders a kayıtlıyım onceden skıp ahead dım sımdı ıse hızlı grupta bır sonrakı wındows surumunu alıyorum. kabul edıyorum cok acaıp hatalar ıle gelıyor yenı guncellemeler.mesela fıx ses kartını gormeme, mıcrosoft store calısmama dolayısı ıle netflix app calısmama,1 hafta oncekı surumde cıft ssd ıle raıd yapmama ragmen makınanın abartısız 7 dakıkada acılması vs vs. tabıkı bunlar can sıkıcı ama sonucta ınsıder olmayan kullnıcılar bır cok testten gecmıs stabıl surumlerı alıyorlar. Hata olmazmı elbette olur ama microsoft ekibi bu konuda sureklı ınsıderların gonderdıklerı yorumları dıkkate alıyor. ınsıder ozellıgını kapatırsanız daha stabıl surumler alabılırsınız tabıkı ınsıder degıl ve stabıl olmayan surumlerden bahsedıyorsanız wın 7de kalmanız daha mantıklı en azından bir surelıgıne

  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Ben o Oreo soranları da anlamıyorum zaten. Ciddi ciddi android 4 küsürler ile oreolar arasında öyle önemli farklar yok yahu. Valla S8'im var, 90 kere güncelleme ertelemişimdir. Sözde bir fark ettiğim slow mo çekim özelliği eklemişler. O da 10 saniye mi ne sürüyor, yani o kadar numarası yok, hevesle 2 video denedim bitti. Millet kendini yiyor andorid güncellemesi ne zaman geliyor diye.
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Aynen. Her zaman söylediğim gibi, bu haber bile aslında win 10 un microsoftun en başarısız işletim sistemi olduğunu ortaya koyuyor bence. Bedava dağıtılmasına, üstüne bedava almayanlara zorla dayatılmasına, senelerdir laptop vs ler ile zorunlu satılmasına, dx 12 ler ile dayatılmasına, her zaman en son en iyidirci kafadakilere rağmen, bunca seneye rağmen win7 yi hala geçti geçecek haberi, kusura bakmasın kimse ama göz var nizam var istatistik var, baya win10 u gelmiş geçmiş en dandik en başarısız işletim sistemi yapıyor. Tabi kullanana hayırlı olsun. Şimdi bazıları gelmiş geçmiş en kötü win versiyonu kullandığını kabul etmek istemiyor, savunmaya falan geçiyor ama durum baya ortada yani. Sen istediğin kadar güzel diye savunmaya çalış. Çoğunluk kararını vermiş. Ha microsoftun inat politikalarının da etkisi epey var. Adamlar rakipleri olan her konuda başarısız oluyorlar ama akıllanmıyor, inatlaşmaya devam ediyorlar.
  • Dayatirsan tabi orani artar.

    Kullandigim yazilimlari linuxda falan kullanabilsem bir dakika durmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmis gecmis en kotu windows surumu olarak windows millenium edition olarak gosterılırdı halbukı ben cok sevıyordum ozamanalarda bendekı pc xp kaldırmıyordu winme ve tum guncellemelerını eklentılerını kurdummu bıde normalde xpde calısan programların me dede calısabılen alternatıflerını kurup xp teması atardım ozman benden kralı yoktu :D:P

    Saka bır yana bırde wista fiyaskosu vardı onu ben bile begenmedım 1hafta kurulu kaldı sıldım ne suruculer dogru duzgun calıstı ne de programlar :D
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Windows 7'ye destek devam ediyor, 14 Ocak 2020 tarihine kadar güncelleme alacak:

    https://forum.donanimhaber.com/windows-7-microsoft-un-yeni-windows-xp-si-olma-yolunda-olabilir--134917976

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeler kontrolümüz altında ve sıkıntılı olmasa windows 10 bence gayet güzel.
  • Yillardir lisansi satilmayan, ustelik arada iki Windows surumu daha cikartmis olmasina ragmen 10 yillik eski isletim sistemini gecmeye ancak yaklasmis. Cok basarili bu W10 canim coook.

  • zorla satıyorsunu desteği çektiniz driverları güncellemediniz üstüne birde driverları kaldırdınız sadece w10 u bıraktınız dx12 desteğide yok e bi zahmet geçsin artık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad

    Windows 8'i eleştirip, 7'yi övenleri anlarım. Ama 10'u eleştirip 7'yi övenleri anlamam. Microsoft'un 10'un üzerinde yaptığı 2 hata var. Biri güncellemeleri kontrol etmeyi elimizden alması, diğeri 6 ayda bir verilen, sistemin içine eden versiyon güncellemeleri. Bunlar hariç, Windows 10'a geçtiğime pişman olacağım hiçbir şey yok. Her türlü 7'den de, 8'den de iyi kendi içinde.
    Hocam peki güncellemeleri manuel olarak yapmanın bir yöntemi var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfestein

    Hocam peki güncellemeleri manuel olarak yapmanın bir yöntemi var mıdır?

    Alıntıları Göster
    O konuda bir bilgim yok hocam. Ama forumun Windows bölümünde belki bu olaya bir çare bulunabilir. Araştırmak lazım.

    @Curimo

    Güncellemeler değil, "Versiyon güncellemesi" tarzı büyük güncellemeler sistemin içine ediyor dedim ki, bu da eskide kaldı aslında. Versiyon güncellemelerinde olan sorunların çoğu da genellikle ekran kartı sürücülerinin uyumsuzluğundan ötürü ortaya çıkıyor. O da artık yeni versiyon çıkmadan hallediliyor AMD ve Nvidia tarafından. Windows 7'de versiyon güncellemesi mi vardı? Güvenlik güncelleştirmeleri gibi küçük güncelleştirmeler PC'yi hiçbir zaman sıkıntıya sokmadı bende. Hatalı dedikleri 1809 sürümüne geçtiğimde dahi sorun yaşamadım ben. Ama bende olmaması sorun olmadığı anlamına gelmez tabii. İlla son çıkan sürümü kullanmak zorunda değilsiniz. 1803, 1709 versiyonları gayet güzel çalışmakta.

    Windows 10'un şu an en büyük sıkıntısı; güncellemeleri Windows 7'deki gibi detaylı yönetememek. Onun haricinde Windows 10 gayet iyi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 6 Kasım 2018; 21:11:40 >




  • LittleEinstein L kullanıcısına yanıt
    arkadaşın bahsettiği: 2015 yılında temel desteğin bitmesi.



    yazılımsal olarak (yani gelişmiş destek) bitmesine ise 1,5 sene kaldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

    arkadaşın bahsettiği: 2015 yılında temel desteğin bitmesi.



    yazılımsal olarak (yani gelişmiş destek) bitmesine ise 1,5 sene kaldı.
    Temel destek aslında Windows işletim sistemine yeni başlayanlar için verilen destek. Mesela ürün tasarımını ve özelliklerini değiştirme isteği, temel desteğe giriyor. Windows 7 için ise 2020 yılına kadar güvenlik güncelleştirmeleri verilecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xp kullanıyorum. yola devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7de Dx12 desteği olsa Windows 10un yüzüne bakmazdım şahsen.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Millete zorla Windows 10 dayatılarsa tabi yükselir.
    En doğru ve nokta atışı tespit. Zorla satılan OEM makina kopyalarıdan gelen bir fark var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8.1 e bu kadar reklam yapılsaydı çoktan 7 yi ikiye katlardınız.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.