Şimdi Ara

Windows 10 Temiz Kurulum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
10
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Athelas_

    Ben daha ''W10'un yüklenecek olduğu sürücüler kilitli.'' sorununu çözen,çözüm gösteren birini görmedim.Kaldı ki internette çözüm diye yazanları uyguladım Win7'im çöktü yeniden OEM Key satın almak zorunda kaldım.

    Var mıdır bilgisi olan ?

    Öyle bir sorunla karşılaşmadım ama win7 keyin nasıl etkisiz hale geldi onu anlamadım ? Microsoft support ile görüşseydin keşke, en az 20 euro içerdesin şimdi..
  • Acer marka laptop bilgisayarımı , hiç sorunsuz çok basitçe Win10 yaptım. Microsoft tan Media Creation Tool indirin , bilgisayarımı yükseltmek istiyorumu seçin !!! (usb falan gerek yok) bir sonraki ekranda hiçbir şeyi saklama temiz kurulum yap deyin. Sonra gidip 1 saat çay falan için, geldiğiniz de sıfır win10 kurulu olacak. (ne cd key ne başka bir şeye gerek yok) tabiki tüm anlattıklarım yasal Win7/8 sistemi olanlar için. Sıfır kurulum için yukardaki anlatılanlar kadar kasmaya neden gerek olduğunu anlamadım. Hani derseniz win.old kalıyo geride onuda yine windows un diskcleanup 'i ile temizleyebiliyorsunuz.

  • Elinizdeki win7/8.1 keylerinin win10'da çalışması için 1 kez win10 yükseltmesi yapmanız lazım. Bu yükseltme ile elinizdeki win7/8 lisansı win10'a taşınsın.

    Bu arada ne yaparsanız yaptınız aktive olmadıysa arayın Microsoft Türkiye'yi, cihazınızı etkinleştirsinler. Windows 7 de bilgisayarımın recovery kısmı bozulmuştu. Mecburen başka dvdden kurdum. Kendi lisans anahtarımı kullanama rağmen aktivasyon olmamıştı. Microsoft Türkiye'yi aradım, sorunumu çözdüm. Neticesinde elinizde yasal Windows'unuz var. Microsoft yardımcı olmak zorunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kindness -- 15 Ağustos 2015; 16:32:28 >
  • Burada gösterilen her şeyi yaptım her hangi bir sorunla karşılaşmadım sorun yaşayan arkadaşlar büyük ihtimalle bir yerde gözden kaçırdıkları bir şeyler olmuştur önce windowsunuzu yükseltin ondan sonra usb sürücüsü oluşturun temiz kurulum yapın Windows 10 kurulumu bittikten sonra boot ayarını eski haline getirin yoksa sürekli Windows kurulumu çıkıyor ekrana yada sadece bende böyle bir şey oldu eski ayarına aldıktan sonra hiç bir sıkıntı olmadan Windows kurulumu tamamlandı güncelleştirmeleri yaptım ve kullanıyorum sıkıntı yaşayan arkadaşlar belirttiğim gibi gözlerinden kaçırdıkları bir şeyler vardır ben ilk defa format attım yedekleme bile almadım ilk formatım ve sadece gösterilenleri yaptım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum key konusunda bazı arkadaşlar herkese aynı key verildiğini belirtmişler bende kontrol amaçlı araştırdım 2 adet notebook sahibiyim dedikleri gibi aynı key ikisi içinde o yüzden key sıkıntısı olacağını sanmıyorum bu arada ben Windows 7 den yükselttim inş. sorun yaşayan arkadaşlar en kısa sürede sorunlarını çözerler hayırlı günler.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    quote:

    Orijinalden alıntı: gonuldagi
    Bu komutu Windows 10 yükledikten sonra denediniz mi ? slmgr.vbs /ato


    Evet slmgr /ato olarak denedim 0xC004003 bloklanmaış key hatasını bunda veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smalsrol

    quote:

    Orijinalden alıntı: _Athelas_

    Ben daha ''W10'un yüklenecek olduğu sürücüler kilitli.'' sorununu çözen,çözüm gösteren birini görmedim.Kaldı ki internette çözüm diye yazanları uyguladım Win7'im çöktü yeniden OEM Key satın almak zorunda kaldım.

    Var mıdır bilgisi olan ?

    Öyle bir sorunla karşılaşmadım ama win7 keyin nasıl etkisiz hale geldi onu anlamadım ? Microsoft support ile görüşseydin keşke, en az 20 euro içerdesin şimdi..

    Aynen,20 euro içerdeyim dediğin gibi.Support'a yazanlar olmuş ama hiç birinde çözüm yok.Sürücüler nasıl kiltli olur anlamıyorum... :/




  • windows 10 u yükselttim daha sonra temiz kurulum yaptım lisans girme kısmını es geçtim açıldıktan sonra windows etkinleştirildi yalnız lisansı kontrol ettim insider edition lisansı görünüyor VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

  • dediğinizi yaptım fakat hiçbir işe yaramadı. slmgr/upk yaptığımız zaman yeni cd key olarak 8.1 cd keyimi gircez yoksa windows 10 cd keyimi.

  • Yapılan işlemleri sırasıyla 3 kere uyguladım fakat windows etkinleştirilmedi bende telefonla aradım operatöre bağlanabildikten sonra adam bu şekilde yardım edemiyoruz eski sürümünüze dönüp yükseltme yapmalısınız dedi anlayacağınız 3 günüm heba oldu laptopdanda soğudum dolapta duruyor çok sıkışırsam okadar işle bi daha uğraşırım işte.

  • tesekuler Mükemmel anlatım

  • anahtar degıstırme neden yapıyorsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExclusivePack

    dediğinizi yaptım fakat hiçbir işe yaramadı. slmgr/upk yaptığımız zaman yeni cd key olarak 8.1 cd keyimi gircez yoksa windows 10 cd keyimi.


    VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T bunu dene

  • Beyler şarkının ismi ne çok merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bios flash belliği görmüyor bir kaç farklı flash bellek denedim ama olmadı. Hevesim kursağımda kaldı yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunum güncel anlayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Kocakaya

    Driver ler icin Driverpack kullanin,sorunsuz hizli sizin yerinize hepsini bulup kurar.

    Windows artık tüm driverlar (GPU dahil) kendisi kuruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Windows 7 Home Premium SP1 kullanıyordum ama orjinal değil windows 10 Home sürümüne geçiş yaptım sorun yok ama temiz kurulum yapacağım zaman microsoftun windows 10 keyi etkinleştirecekmi yazılımı merak ediyorum berkan bey

  • Herşeyi yaptım ama keyi kabul etmiyor nasıl etkinleştiricem ben

  • Yükseltmeden sonra aktifleştiremeyen arkadaşlar doğru Win10 sürümü indirdiklerinden emin olsunlar. Genelde yükseltme yapılan cihazlar "Single Language" versiyonlardır eğer o versiyon olan Win10'u indirip kurmuyorsanız keylerinizi kabul etmeyecektir.

  • Kasim da buyuk iyi guzel stabil bir windows güncellemesi gelecekmiş ve temiz kurulum eski keylerle de yapilabilecekmis dogrumudur .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.