Şimdi Ara

Windows 10'u yavaşlatan antivirüs yazılımları açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
11.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sophos kullanıyorum cloud bazlı. listede yok:)

  • Avastın kendisi virüs başı o çeker bu konuda.

  • gpedit.msc Grup İlkesi aracını kullanın. Defenderi buradan tamamen deaktif edebilirsiniz. Ayrıca portable virüs programı kullanın, hafta da bir taratın. Emsisoft Emergency Kit, Comodo Antivirus Portable, RogueKiller, AdwCleaner işinizi görecektir. Malwarebytes Portable'da kullanabilirsiniz ama bu daha önce yazdıklarım bundan daha iyi sonuç verdiler her seferinde...

  • Webroot listede yok keske onu da inceleselermis

  • kaç senedir antivirüs kullanmıyorum pc bir kere virüs girmedi antivirüsler virüsten beter olabiliyor tabi acemi kullacılar antivirüs kullansın hatta malware kullanmaları daha iyi olur
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Guvenlik duvari stock olarak windows defender degil mi? Anti-malware olarak onerdigin var mi? Freelerden ozellikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    Autocadi macbook osde 3 sene kullandim, mukemmel deneyimdi, hic kernel panic hatasi almadim hatta hic hata vermedi, pil bitttiginde bile calismami kaydetmesem de, bilgisayari sarja takip actigimda, proje tam biraktigim yerden devam ederdi. bunlar turkiyenin en buyuk projeleri. macbook airde, islemciden dolayi cad programlari pek de performansli olmaz ama yine de u serisi islemcili tum windowslardan daha iyi calisir.
    senin sahsi deneyimini neden genelliyorsun ki. yok muhendisler kullanmazmis.
    ayni bilgisayarda mac os,8 saat aktif kullanim verirken, windowsta 4 saati zor goruyorsun.
  • bitdefender.

  • Drakoid D kullanıcısına yanıt
    Hayır güvenlik duvar Windows ile gelen defender değil. Güvenlik duvarı farklı bir şey. Defender kapalı bende zaten. Malware ise popüler bir kaç tane var. Ben Malwarebytes kullanıyorum. Ama aynı işi gören başkaları da var elbette.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eset oldukça makul bir program yıllardır kullanırım. Autothreat sense açık bile olsa yormaz yavaşlatmaz. Bazen sitelere girmeni engelleyerek işgüzarlık yapar ama deaktif etmek çok kolaydır.

  • ağır viral reklam
  • eset in üzerine virüs vs. yazılımı tanımamda almamda. orijinal alıp parasına acımadığım tek yazılım. parasını fazlası ile hakediyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KalemKolik

    quote:

    Orijinalden alıntı: erturkcan2

    Bu windows'a bir alternatif gelse varya anında parası neyse verip geçeceğiz o derece bezdik. Rekabetin olmadığı yerde bizi sömürüp rezil rüsva ediyorlar.

    Alternetif zaten var. Macos. Daha nasıl bir alterbatif olabilir.

    Alıntıları Göster
    MacOS'un Windows'a alternatif olarak yaygınlaşması mümkün değil. Çünkü Apple bilgisayarlarına özgü bir sistem. Windows'a alternatif olacak bir işletim sisteminin öncelikle Apple ekosisteminin dışına hitap etmesi gereklidir.

    İkinci handikap ise, Windows'a yönelik olarak geliştirilen üçüncü parti yazılımların yeni alternatif işletim sistemine uyarlanma süreci. Bu da öyle 1-2 yılda hallolacak bir süreç değil. Yakın zamandan bir örnek verirsem, 32 bit yazılımlardan 64 bit yazılımlara geçiş ve 32 bit yazılımların terk edilme süreci nereden baksak 10 yılımızı almıştır. O yüzden Windows'a alternatif olarak çıkacak olan bir işletim sistemi, her şeyden önce üçüncü parti yazılım geliştiricilerinin desteğini almalıdır. Linux dağıtımları, bu desteği herkesten almayı başaramadığı için Windows'a alternatif olarak görülememiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 12 Mayıs 2018; 10:28:25 >




  • Norton abeneliğim bitince mcafee kurmuştum özellikle ilk tarayıcı sayfası açılırken beklemekten sıkıldım. Kime kurduysam mcafee aynı sorun kurduğum makinalarda da başıma geldi. Norton sessiz sedasız ve daha yüksek sezgisel oranda çalışıyor . Bence test pek gerçeği yansıtmıyor.

  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    MacOS Windows'a bir alternatif değildir. O Apple ekosisteminin bir parçası. Apple işletim sistemini ayrı veriyor ya da satıyor mu? Kendi kullandığı donanımlar dışındaki donanımlara destek vermek gibi bir şey yapıyor mu? Alıp istediğimiz bilgisayara kurup kullanabiliyor muyuz? Tabii bunun yazılım firmaları tarafı desteği de var ama oraya hiç girmiyorum.



    Windows'a alternatif olarak Linux dağıtımlarını gösterebiliriz ama ne yazık ki oldukça gerideler. Bunun sebebi ise özgür yazılıma destek vermeyen şirketler. İleride ne olacağını bekleyip göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    İhtiyacınız olan tek şey güvenlik duvarı ve anti-malware programı. Haftalık ya da aylık tarama yaparak hem sisteminizin sağlıklı olmasını hem de güvenli olmasını sağlayabilirsiniz. Sizi sizden başka kimse koruyamaz. "Evliyim, azgınım, kocam gitti gelsene" yazan o yanıp sönen bennerlara tıklamayın. Yalan onlar hep.
    Hâlâ t?klayan var mı ki öyle reklamlara?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avast kullanıyorum, fena değil. Sessiz çalışıyor ama makalede yapılan yoruma uyuyor. Tek başına dosya taramada sıkıntılı, özellikle boot taramasında sistem çok kasılıyor, hele mekanik diskiniz var ise bayağı yoruyor. Bu yorumu 1TB WD Blue ve OCZ Agility 3 SSD (swap için kullanılıyor - 60GB) disklere sahip ve hibernate ile kapatılan bir sistem üzerinden yapıyorum. Sistemi imzamda görebilirsiniz.

  • windows10 çıktığından beri defender kullanıyorum. (3. nesil i7 + 8 ram + ssd olan laptop) bir kere bile virüs bulaşmadı, çökmedi, yavaşlamadı. çok memnunum. virüsleri falan anında buluyor. arkadaşların dediği gibi abuk subuk sitelere girip saçma linklere tıklamazsanız biraz bilinçli kullanıcıysanız virüs bulaştırmak çok zor.

  • En çok kasan Windows Defender deniyor. Yani bilgisayarı en çok yavşlatan ve yoran Windowsun kendi anti virüs programı olması ne enteresan!

  • Tak bi virüsli flash belleği bak ne oluyor Eset li bilgisayara izle.
    Ücretsiz Avira mis gibi durduruyor daha virüs hiç çalışmadan önce.
    Chrome + Avira yetiyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.