Şimdi Ara

Windows 10 - Üniversitelere Özel Ücretsiz Lisans Alma Rehberi (OnTheHub - Dreamspark) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
56
Favori
98.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malesef üniversitenizin anlaşmasına bağlı, talepde bulunabilirsiniz hem sizin hemde sizden sonraki nesiller için.
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Üniversitenin ihtiyaçları doğrultusunda güzel bir adım, öğrenciler teknolojiyi daha yakından takip edip vs sürümlerine daha kolay ulaşabiliyor.
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Aynen standart üyeliğin bir esprisi yok sadece öğrenci olduğunu doğruluyor. Premium üyelikleri okulunuzdan talep etmelisiniz bence avantajı gerçekten çok fazla. Okul için çok maliyetim olacağını düşünmüyorum.
  • imperium kullanıcısına yanıt
    Microsoft Embedded konusunda bir açıklama yapmıyor. Güncelleme vereceğiz veya vermeyeceğiz denmedi, bir ara ücretsiz dağıtıldığı için bu sürüm halen kararsızlar sanırım. Güncellemenin gözükmesi için technet de bir şey yazılmış ve herkes çalıştığını söylemiş ama ne kadar doğru bilinmez. Denemekte fayda var..


    You can upgrade to Windows 10 from Windows 8.1 Embedded Industry Pro manually using this method:
    Download the .cab update file:http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/software/updt/2015/05/windows8.1-kb3035583-x64_569671257f46c76e5f5d2f53b1c35500447ad302.cab
    Copy the cab file to C:\temp
    Run command prompt as Administrator
    Copy and paste this DISM command (highlighted in italics) then press Enter: DISM /Online /Add-Package /PackagePath:c:\temp\windows8.1-kb3035583-x64_569671257f46c76e5f5d2f53b1c35500447ad302.cab




  • Şuan için microsoft karar aşamasında. Ücretsiz sunulduğu için windows 10 vermek istemiyorlar ama elbet bir şekilde dağıtılır.. Zamanla bekleyip göreceğiz.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    peki nasıl üye olabilir hiçbişey anlamadım o siteden yardımcı olabilirsen sevinirim
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    https://www.dreamspark.com/Student/Default.aspx

    Create account kısmına tıklayınca microsoft hesabı istiyor. ben eski hotmail adresimi yazdım oldu. sonra da muhtemelen anadolu üni seçip okul mailini yazacaksın. okul mailini ektifleştirmediysen önce onu aktifleştir sonra kayıt yap, o maile mesaj gelecek onay için.

    https://mail.anadolu.edu.tr/web/




  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    tmm dır hocam halletim çok sağol valla :) Windows Embedded 8.1 Industry Pro varmış sadece oda windows 8.1 pro ile aynıymış :) ben aslında photoshop istiyodum sitede microsoft ve adobe var diye yazıyodu ben göremedim hiç adobe programlarını. Zaten windows 7 home premium orjinal lisansım var istediğimiz zaman alabiliyoruz dimi hocam yani illa şuan bişey almak zorunda değilim bide kaç tane alabiliyom en fazla
  • günlerdir boş yere dremaparkı bekliyom sistem çökmüş durumda normal microsofttan sürümü indirsem crack isteyecek 2 ay sonra,,serial harici loader cracklerini de hiç sevmem ne idüğü belirsiz oluyor..okula başvuru yaptım premium için hiç sallamadılar bile..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    KMS aktivasyon araçları kalıcı olarak etkinleştiriyor. Diğer bilgisayarımda yükseltme ile uğraşmamak için KMS aracı ile etkinleştirdim. Office 2013 vardı onuda etkinleştirmiş yanında sağolsun :)
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    bir tane veriyor ama aktifleştirmezsen bir süre sonra iptal oluyor diyorlardı. o konuyu tam bilmiyorum...
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    24 ay içerisinde lisansın kullanılması gerek.
  • kmspico spy yuvası hocam:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamsparktran aldığım win 8.1 pro key ile mevcut windowsumu orjinal yaptım ardından windows 10 a yükselttim ardından format atıp temiz bi şekilde tekrar win 10 kurdum şuan orjinal bir şekilde kullanıyorum. dreamsparkta birtanede win 10 keyimiz var. onla bi sisteme daha win 10 yükleyebiliriz
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    8.1 embedden industry pro muydu hocam ?
    yoksa farklı bir 8.1 pro sürüm keyi mi verdi size ?
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    direk 8.1 proydu. buarada embedded olayını bilmiyorum ama yükseltirken key soruyosa kabul etmiyo demektir. yükseltirken key sormaması lazım. yükseltmeden direk format atmaya kalkarsanız zaten win 8.1 pro bile olsa keyi kabul etmez aktif olmaz.
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsunuz tek bir satır zararlı kod içermiyor. Tek yaptığı linux serverları üzerinden sanal KMS sunucuları yaratıp 180 günlük aktivasyon sağlamak. Kaynak kodları var isterseniz ana konusunda. Ayrıca bir MDL projesidir, kolay kolay kabul almayan üst düzey bir platformdur DH gibi ergen kaynamaz :)http://forums.mydigitallife.info/ da KMSpico -Official Thread- altında bulabilirsiniz.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bilgi için. sanırım bilgisayar mühendislerine düz 8.1 pro vermiş dreamspark ama bize w8.1 embedded industry pro diye bir sürüm verdiler, ücretsiz orjinal diye aldık. kullanımda bir fark yoktu ama w10 yükseltmede fark çıktı ortaya işte. yükseltme olmadığı birkaç gün önce kurduğum w10 u ben de kms auto ile aktifleştirdim artık.
  • mdl de yıllardır üyeyim bende,dh ergenleri derken üzerime alınmıyorum zira o yaşları geçtik epeyce:)
    ben windowsta her türlü bankacılık işlemi vs..yapıyorum..o yüzden crack olaylarına mesafeliyim..

    ayrıca kms ve kaynak kodları ile ilgili şuradaki linki bir okumanızı öneririm:)

    https://www.technopat.net/2014/12/09/korsan-windows-kullanmak-neden-tehlikeli/

    şunu da düşünmüyor değilim dreamparkı beklemektense 38 tl ye retail windows 8.1 alıp windows 10 yükseltmek?

    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/windows-8-1-pro-orjinal-lisans-retail-181296586



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Ağustos 2015; 16:25:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    O yazıyı gördüm uzun zaman önce, hiç bir aksi durum yok ki. Her şey olması gerektiği gibi, size anlattığım gibi 180 günlük otomatik aktivasyon sağlıyor. Herhangi bir virüs vs içermiyor. Her türlü antivirüs ile taratabilirsiniz. Tamamen zararsız bir yazılım, illegal'e karşı olan kullanmaz zaten orası ayrı. Satın alıp yükseltin hem içiniz rahat olsun hemde windows 10 unuz olsun. Windows veya Office e verecek parası olmayan veya ek cihazı olup lisansı olmayanlar kullanıyor zaten senelerdir. Açıkcası kimsenin kutulu office aldığını düşünmüyorum 200+ bir ücret ödeyerek. O zaman KMS araçlarını kullanmak kaçınılmaz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.