Şimdi Ara

Windows Phone hala kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski bir Lumia kullanıcısıyım. Telefonumdan son derece memnundum. Uzun bir kullanım sonunda şarj soketi devamlı arıza yapmaya başladı, bizim kız düşürdü camını patlattı, telefonu bırakmak zorunda kaldım. Maddi durumum yok, alt segment android telefonlardan hiç birinden Nokia telefondaki verimi alamadım. Benim için özellikle whatssapp ve mail gerekiyor. Öyle oyundur, sosyal medyadır kullanmıyorum. Piyasada bazı sıfır nokia telefonların yok parasına satıldığını görüyorum. Bir müddet için windows phone alsam kullanabilir miyim? Tecrübesi olan var mı? Yazılım desteği kesildiği için whatssapp ve bazı temel uygulamalarda sıkıntı yaşanır mı yoksa bir iki sene daha kullanılır mı? Tecrübesi olan varsa bilgilendirirse dandik android telefonlara para harcamaktan kurtulurum.



  • Benim de merak ettiğim konudur.

    Eski lumia 525 kullanıcısıyım şu an huawei gr3 kullanıyorum fakat 4-5 oyunda ara ara kasmalar oluyor. (Üstelik 2 gb ram ve 8 çkirdekli bir işlemci barındıran donanımı olmasına rağmen.)

    Lumia 525'te ise 10'dan fazla oyun vardı ve tık demeden akıcı bir şekilde oynardım. (Donanımı ise 1 gb ram ve çift çekirdekli snapdragon işlemci.)

    Konu oyun değil fakat windows phone sisteminin androide göre sistemsel olarak avantaj sağlayan yönlerden birini yazdım.

    Bu aralar bir lumia bakıyorum.

    İşe başlarsam temiz bir tane bulup kenara koyacağım.
    Kullandığım telefonun yarına çıkacağının garantisi yok en azından telefonsuz kalmam daha sonraki zamanda.
  • Bence 2017 itibari ile çöp oldular hocam alınmaz işletim sistemi windows tabanlı telefon alacağıma GM alırım daha iyi.
  • Lumia 625 Kullanıcısıyım, gayet dayanıklı bir telefon,whatsapp ve mail için çok uygun bir telefon fakat öyle facebook veya instagram diyince mağaza bizi hüsrana uğratıyor. Doğru düzgün bir uygulama yok bu arada 512mb ram'e göre gayet hızlı, windows 10'u 1gb ram'e sahip telefonlar destekliyor. windows 10 un yenilikleri de harika.

    KISACASI 2014 YILINDA ÇIKAN Bİ TELEFONA GÖRE GAYET İYİ
  • Ben de surface phone'u bekliyorum ama ulaşamayacağım bir fiyattan çıkacak kesinlikle.



    Senelerdir 32 GB lumia 925 kullanıyorum ama internette gezinirken çok sık hata vermeye ve kapanmaya başladı son bir senedir. Resetlemede kurtarmadı.



    Gerçekten kaliteli cihaz ve windowsa da çok alıştım ama artık devri bitti. Desteği kestikten sonra arada bir de olsa güncelleme verselerdi çok iyi olacaktı. Yapmadılar.



    Kızıma geçenlerde gm5+ aldım. 800 TL civarına maloldu ama daha ucuzladı da var. Güzel makina.



    Android yabancı ve çoğu yeri amatörce geliyor ama surface Phone olmazsa ZTE Axon 9 alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de üç yıldır yedekte duran bir cihazla (Nokia Lumia 525) yine yedekte duran bir hattımı kullanmaya başladım. Aslında Nokia Lumia 525 giriş seviyesinde bir cihaz (ön kamera yok, flaş yok, ekran küçük vs.), ancak yine de çok talepkar olmayanlar için kullanışlı. Evet Microsoft da desteğini çektikten sonra popüler uygulamaları bulamıyoruz, ama temel fonksiyonlar için hala iş görüyor. Ben beğenerek kullanıyorum.
  • oklawa kullanıcısına yanıt
    Telefonu fabrika ayarlarına döndürün ilk günkü gibi hızlı oluyor. Tabii önce resim ve garantiye alın silinmesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oklawa kullanıcısına yanıt
    Telefonu fabrika ayarlarına döndürün ilk günkü gibi hızlı oluyor. Tabii önce resimleri vb garantiye alın silinmesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lumia 735 kullaniyoum. Ama hàla sıfır gibi kamerası carl zeis lensi yazık oldu facebook ve yok. Bide lamia 630 almıştım a101 marketten hiç kullanmadım kutusunda duruyor. İlgilenen haber versin sadece 1. Ay kullandım. Çok üzüldüm windows pronun kapanmasına taş gibi telefonları vardı. Acaba tekrar üretime geçer mi diye takip ediyorum haberleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa'dan 10 taksitle xiaomi mi 8 aldım. Lumia 925 de olup da bu telefonda da keşke olsun dediğim en önemli şey "kelime tahmini".

    Lumia 925 neredeyse aklımdan geçen kelimeleri önerirken, android de aynı kalitede uygulama bulamadım. SwiftKey kullanıyorum şuan, ben onu eğiteceğime o beni eğitiyor sanki..

    Bahsettiğiniz konuya gelecek olursak, reset falan kurtarmıyordu artık, güncellemeyi kestiler. Telefondaki sıkıntıyı özellikle web'de gezinirken yaşıyordum. Çoğu sayfayı doğru düzgün açamıyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.