Şimdi Ara

Windows Vista`da İnternet Bağlantısı Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Bugün Windows Vista kurdum, internet bağlantısı üzerinde kırmızı çarpı işareti var, aygıt yöneticisine tıklıyorum; enthernet sürücü bulunamadı hatası yazıyor.

    İlgili donanım:

    qualcomm atheros ar8151 pci-e gigabit ethernet controller (Ndıs 6.30)

    Vista Ultimate 32 bit

    Lütfen yardım edin arkadaşlar



  • Arkadaşlar,Vista kullanan biri olarak bilgisayara format attıktan sonra,Ne update çalışıyor ne de doğru dürüst Mail hesaplarına,Antivirus sitelerine giriliyor..Opera,yandex gibi tarayıcılar da denedim sorun çıkarıyor..İnterneti aradım taradım Ne update hatalarının çözümü var ne de başka çare yok, ben bulamadım..Microsoft Service Pack 3 çoktan çıkarmalıydı ancak Lisanslı yazılımımıza destek olmuyor.Microsoft...

    Benim gibi sorun yaşıyorsanız Microsoftun sitesindeki updateleri Service pack 1-2 yi yükledikten sonra şu güncellemeleri ---Security Update for Windows Vista ----

    https://www.microsoft.com/en-us/search/result.aspx?q=+Security+Update+for+Windows+Vista+%28&form=MSHOME

    Aramaya bunu yazın adres çıkmazsa -Security Update for Windows Vista -
    İndirdiklerinizi Elle yükleyin 2014 den öncekileri ben yüklemedim.2014 den sonrakiler yeterli gibi geldi bana.Çok var.

    Elle Yüklemeden önce Updateyi tamamen kapatın başlangıca services.msc yazıp çıkan menüden. windows updateyi tamamen durdurun.Bilgisayarı yeniden başlatın.




  • Bende wireless bağlanamama sorunu var. Laptopla gelen Vista home premium'u tekrar yükledim. Wireless modeme bağlanmıyor. Daha doğrusu bağlanıyor ama sınırlı bağlantı diyo ve sayfalara girmiyor. Telefonumdaki mobil erişim noktasını açtığımda, laptop ile telefon üzerinden internete giriyorum. Eskiden de her format attığımda wireless'a bağlanmazdı. bir güncelleme yapardım düzelirdi. Şimdi vista güncellemelere kapanmış, düzeltemiyorum. Yukarıda bahsedilen güvenlik güncellemelerini de yapmıyyor.

    Bunun bir çaresi yok mu? Vista çöp mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Navi

    Bende wireless bağlanamama sorunu var. Laptopla gelen Vista home premium'u tekrar yükledim. Wireless modeme bağlanmıyor. Daha doğrusu bağlanıyor ama sınırlı bağlantı diyo ve sayfalara girmiyor. Telefonumdaki mobil erişim noktasını açtığımda, laptop ile telefon üzerinden internete giriyorum. Eskiden de her format attığımda wireless'a bağlanmazdı. bir güncelleme yapardım düzelirdi. Şimdi vista güncellemelere kapanmış, düzeltemiyorum. Yukarıda bahsedilen güvenlik güncellemelerini de yapmıyyor.

    Bunun bir çaresi yok mu? Vista çöp mü?

    Hayır Vista çöp değil :)


    Yapman gereken sanırım; sürücü yüklemelisin, eğer forumda; başkasının açtığı başlık altında yardım istemek yerine, kendi konunu açarsan sana yardımcı olabilirler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.