Şimdi Ara

Wireless Adaptör (Kısa Mesafeler) / Access Point (Uzak Mesafeler) Öneri ve Bilgiledirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
8
Favori
12.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kblysvk

    Arkadaşlar yaklaşık 25 mt yakınımda wifi var komşudan alıyoruz çaprazımızda olduğu için kablo çekemedik
    Wireless adaptör önerirmisiniz fazlada pahali bişe istemiyorum (modemle aramda 1 duvar var gerisi açık)

    ne zaman okumasını öğreneceksiniz ? ilk sayfada o kadar yazı yazdım ve aradığın cevap hatta daha fazlası mevcut. okumak bu kadarmı zor ? ne üşengeç insanlarsınız yahu. hemen hazır cvp istiyorsunuz, araştırma, okuma, biraz kafa yorma sıfır. eğer okursan ilk sayfadaki netis model işini görecektir o da pahalı gelirse en uygunu 722n olacaktır.
  • Kardeşim çok iyi anlatmışsın eline sağlık, uzak mesafe anten konusunu bekliyorum ben, sanırım benim sorum da tam olarak gelecek olan konuyla alakalı. 200 metreden Wifi çekip evimin içinde A.point ile dağıtmak istiyorum. Wifi adaptör sadece usb ile bağlanıyor anladığım kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgniz için tşk. ederim. Konuyu güncelledim. İnterneti çektiyseniz evin içine dağıtmak istiyorsanız aynı anda alış veriş yapabilen herhangi bir acess point işnizi görecektir. Yani bu işe 100 liradan fazla para yatırmanızı önermem tabi söylediklerim ''ev içinde'' geçerli. Ev içinde birden fazla kullanıcı cihaza bağlanacaksa mümkünse yönsüz anten takabileceğiniz (ya da sinyali 360 derece yayabilen türden antene sahip) herhangi bir cihaz işinizi görecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tersol

    İlgniz için tşk. ederim. Konuyu güncelledim. İnterneti çektiyseniz evin içine dağıtmak istiyorsanız aynı anda alış veriş yapabilen herhangi bir acess point işnizi görecektir. Yani bu işe 100 liradan fazla para yatırmanızı önermem tabi söylediklerim ''ev içinde'' geçerli. Ev içinde birden fazla kullanıcı cihaza bağlanacaksa mümkünse yönsüz anten takabileceğiniz (ya da sinyali 360 derece yayabilen türden antene sahip) herhangi bir cihaz işinizi görecektir.

    windows 10 da çalışır mı? %100 çalışacaksa alacagım.
  • access pointler ethernet üzerinden bağlantı kurduğundan tüm işletim sistemlerinde çalışırlar (diye biliyorum) %100 diye hiçbirşeyin garantisini veremem firma reklamı yapmıyorum ben bilgi paylaşıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tersol

    access pointler ethernet üzerinden bağlantı kurduğundan tüm işletim sistemlerinde çalışırlar (diye biliyorum) %100 diye hiçbirşeyin garantisini veremem firma reklamı yapmıyorum ben bilgi paylaşıyorum.

    tamam teşekkürler
  • hocam yazınızı okudum fakat karar veremedim.200 metre ötedeki wifiye bağlanmak istiyorum.arada evler var.ama fazla butcem yok.evde wifi anteni falan yapmayi planlıyorum .bu isi en ucuz kac paraya hallederim? wifi antenini takabilecegim adaptör önerir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5462BC1B1 -- 1 Kasım 2015; 21:08:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada ne kadar ev var ve bu evlerde yalıtım vesaire varmı yokmu bilemeyeceğimden sizin sorunuza kesin bir cvp veremem bütçeniz nedir tam olarak ? bahsettiğiniz modemden normalde tlfndan falan sinyal alabiliyormusunuz ?
  • arada bir yada iki diş çekiyor ama bağlanmiyor. evler köy evi yalıtım yoktur.butce 250 tl diyebilirim ama en ucuz yolu arıyorum.aklimdaki fikir usb gibi takilan wifi adaptörü alip ona evde anten yapmak.ev yapımı wifi antenlerini duymussunuzdur.daha basit ve mantikli yol varsa fikirlerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.akakce.com/access-point/en-ucuz-tp-link-tl-wa7210n-fiyati,1427458.html
    al ömürlük kullan ya da netis model önermiştim onu al işini görür ucuz yollu.
  • tek başına is görür mü? anten şart mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onuda siz deneyerek öğreneceksiniz eğer üzerindeki 5dbi anten iş görmezse 8-9dbi anten alıp deneyebilirsiniz.
    bu dediğim iki önerdiğim ürün içinde geçerli antenlerin yetip yetmediğini siz deneyerek öğreneceksiniz yetmezse ikisinede daha güçlü antenler takma şansınız var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 2 Kasım 2015; 17:04:18 >
  • onun yerine bunu alsamwww.hepsiburada.com/dark-rangemax-150-mbps-5dbi-antenli-guclendirilmis-yuksek-menzilli-kablosuz-ag-adaptoru-dk-nt-wdn150hpbt6-pm-bd303339 pişman olur muyum? Marka dışında ne farki var? merdiven alti markalardan biri demişsiniz ama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettiğiniz ürün ile ilgili fikrim hala aynı. fakat karar sizin, benim memnun kalmayıp, önermediğim bir ürün sizi memnun edebilir bu tamamen sizin kullanım durumunuzla alakalı bir durum. ilk sayfada bu konularla ilgili temel bilgileri paylaştığımı düşünüyorum, gerisi sizin araştırmacılığınıza kalmış. konuda da bahsettiğim gibi ben bu konunun uzmanı değilim sadece kendi çapımda yaptığım araştırmaları, tecrübeleri paylaşıyorum.
  • merhaba ben alfa awus 036h almayi dusunuyordum ne dersin bu adaptor hakkinda? alfa nin turkiye distributorunden alacagim yani cihaz orjinal.wifi alacagim yer 60-70 metre arada 1-2 duvar var.

    yada tplink tl wn8200nd isimi gorurmu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meradz -- 2 Kasım 2015; 21:09:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside birbirine yakın ve bir o kadar eski cihazlar ikiside o mesafeden işinizi görür almak istiyorsanız. Fakat konuyu okuduysanız bu tür soruları sormamanız lazım. Yani ben en azından kafalarda oluşan bu tür basit sorulara cvp olsun diye o kadar bilgi paylaştım. Alfa 36h fiyatını hakeden bir ürün kesinlikle değil. evet ilk çıktığı dönemlerde o chipsetle en iyi performansı veren cihazlardan biriydi fakat nerdeyse 10 sene oldu çıkalı. Şu an daha ucuza alacağınız daha güncel bir chipsete sahip herhangi bir cihaz alfanın o modelinden geri kalmayacaktır.
  • Kafam baya karisti peki siz ne onerirsiniz.alfa kadar performans verecekse daha ucuz urunde olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizlere daha nasıl yardımcı olabilirim ? bahsettiğiniz ürünler zaten yıllardır piyasada olan ne yapabilecekleri belli olan ürünler. Yani normal şartlarda konuda belirttiğim etkenler haricinde hemen hemen tüm cihazlar işinizi görür. Bu birazda deneme yanılma işidir. netis 500w model ikinizinde işini görür ve burada bahsettiğiniz ürünlerden eksiği yoktur hatta daha günceldir. gerisi sizin keyfinize kalmış. Ben illa netis alın demiyorum f/p önerisi istiyorsunuz ve bende f/p olarak bu ürünü öneriyorum.
  • tesekkur ederim.soyledigin anteni bulamadim.8200nd almaya karar verdim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meradz -- 3 Kasım 2015; 21:59:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.