Şimdi Ara

World Eko Kart Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
574
Cevap
43
Favori
131.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kartı kullanan arkadaşlar memnunlar mı?

    Normal Worldcard'ın sağladığı taksit ve Worldpuan kazanımlarının tümünü sağlıyor mu?

    Web sitesindeki açıklamalar çok ayrıntılı değil...



  • Hocam yapıkredi uygulamasından normal world carda başvuruyoruz. Kart başvurusu kabul edilince hemen müşt. hizm. arayıp “Aslında Eko kart istiyordum uygulamada ekranıma çıkmadı onu istiyordum” diyoruz.
    Sonra onlar ekoyu basıp gönderince mh’yi arayıp “Eko kartıma bağlı Aidatsız World Gold / Platinum kart istiyorum” diyoruz.

    Onlar sistemden bakıyorlar uygunsanız “Eko’yu kapattırmadığınız sürece Aidatsız Gold / Platinum kartınızı gönderiyoruz tamam mı?” diyorlar.

    —Uygulamadan bakıyorsunuz yeni kart Troy basılıyorsa tekrar mh arayıp “Ben Ekoya bağlı Aidatsız Gold / Platinum kart aldım ama ben Mastercard beklerken Troy gözüküyor uygulamada” diyoruz. Onlar da muhtemelen size “Troy kart evinize gelsin teslim alın ondan sonra tekrar mh arayın değiştirelim” diyecekler. Troy eve gelince mh’yi arayıp değiştirtiyoruz ben mastercard istedim mastercard gönderdiler sonra.

    —Eğer uygulamada yeni kart Mastercard / Visa gözüküyorsa yukarıdaki Troy aşamasıyla uğraşmanıza gerek yok.

    Eko’ya bağlı aldığınız kart ise kendi özelliklerini kullanıyor.

    Eko’yu kaldırın çekmecenin ya da dolabın bir köşesine. Ama Eko’nun limitiyle yeni bağlı aldığınız kartın limitleri ortak.

    Eko’yu kapattırmadığınız sürece aidatsız Gold / Plat kart kullanmaya devam edebilirsiniz.

    Tek sorun canlı müşteri hizmetlerine bağlanmak uzun sürüyor. O yüzden robot sizi dinlediğinde robota “Kart türü değişikliği” derseniz sizi canlı müşteri hizmetlerine bağlayacaktır.

    Umarım açıklayıcı olmuştur.
    World Eko karta sınırlı taksit olayları olabiliyor mesela diğer World kartlar fazla taksitlerden faydalanabilirken mesela 3, 6, 9,12 gibi World Eko taksit sınırında kalabiliyor. Birde ek taksitlerden yararlanamazsın. Örnek; Bir ürün alıcaksın World karta taksit 5+2 varsa World Eko ile sadece 5 taksit kısmından faydalanabilirsin. Puan olayı normal puan kazanma olayında farklılık varmıdır bilmiyorum ama diğer World puan kampanyalarının hepsinden faydalanabiliyorsun. Örnek X markadan 100 tl ve üzeri alışverişe 10 tl world puan hediye gibi kampanya gibi bütün kampanyalardan yararlanabilirsin.

    Aidatsız Word Ekoya bağlı, yine aidatsız olarak sistemde kişiye görünüyorsa Word kart, premium kart vb. verebiliyor. Bunun için müşteri hizmetlerini zaman zaman aramak gerekiyor.


    Taksit olayına gelince 9 taksit ya da 9'dan fazla taksit de verebiliyor. Burada önemli olan Word Ekonun sanal kartıyla işlem yapmak gerekir. Sanal kart işlemini aidatlı Word kart işlemleri gibi görüyor. Aynısı Garanti aidatsız Flexi kart için de geçerli. Word Eko sanal kart yerine, Word ekonun kendisi ile işlem yapıldığında, aidatsız kart taksit sınırlaması geliyor.

    "Word Eko karta bağlı aidatsız olarak Word Kart, Platinum kart vb. almak" için müşteri hizmetlerini arayıp bu şekilde söylemek


    gerekiyor. Bazı müşteri temsilcileri olmaz deyip işlemi sonlandırırsa, tekrar aramak gerekir. Müşteri temsilcisi sisteme bakarak,


    sizin adınıza Ekoya bağlı aidatsız olarak kart verilip verilmeyeceğine bakacak. Sonuç olumsuz olursa daha sonra belli aralıklarla


    tekrar aramak gerekiyor.


    Sonuç olumlu olursa bilgisayardan (Cep telefonundan değil) internet bankacılığına girip aşağıdaki sırayla bakınca aidat alınmayacağı belli oluyor.


    1. kartlarım
    2. kart hizmetleri
    3. puan işlemleri
    4. yıllık üyelik ücreti
    5. son yansıma 01/01/1900


    Son yansıma 01/01/1900 yazıyorsa ilgili kart Ekoya bağlı olduğu için aidatsızdır.


    Bu kampanyanın devam edip etmediğini bilmiyorum.

    Bu sabah World Eko kartımı teslim aldım:
    -Hesap kesim tarihini değiştirdim.
    -Döviz Ekstre aktif ettim.
    -Fatura talimatlarımı world karttan eko karta taşıdım.
    -Sanal kart oluşturdum.
    Yukarıdaki işlemlerin hiç birinde en ufak bir problem çıkmadı.

    Bunları neden yazıyorum TEB aidatsız "Sade Kart" ta kullanıyorum:
    -Hesap kesim tarihini net olarak belirletmiyor:

    -Kredi kartından fatura otomatik ödeme talimatı verilmiyor.
    -Sanal kart oluşturulmuyor.
    -Allahtan bir döviz ekstreye izin vermişler yoksa benim için komple çöp bir kart. Döviz ekstre var diye tutuyorum elimde

    Eko kart almayı düşünüpte burayı okuyan arkadaşlar varsa: Eko kart gerçekten çok iyi, aidatlı kartların bir çok özelliği var. Yukarıdaki bahsettiğim TEB gibi örneklerde var aman diyim bulupta bunamayın. Alın kullanın
  • World Eko karta sınırlı taksit olayları olabiliyor mesela diğer World kartlar fazla taksitlerden faydalanabilirken mesela 3, 6, 9,12 gibi World Eko taksit sınırında kalabiliyor. Birde ek taksitlerden yararlanamazsın. Örnek; Bir ürün alıcaksın World karta taksit 5+2 varsa World Eko ile sadece 5 taksit kısmından faydalanabilirsin. Puan olayı normal puan kazanma olayında farklılık varmıdır bilmiyorum ama diğer World puan kampanyalarının hepsinden faydalanabiliyorsun. Örnek X markadan 100 tl ve üzeri alışverişe 10 tl world puan hediye gibi kampanya gibi bütün kampanyalardan yararlanabilirsin.
  • Bende bu kartla ilgileniyorum, şimdi online kredi kart başvurusu yaptım, bana sunduğu kart seçeneklerinde eko kart yok. Eşime alacaktım, eşimin bilgileriyle girince bilgilerinizde hata var deyip iletletmiyor, sadece tc kimlik no ile telefon giriyorum birde güvenlik kodu? siz nasıl başvuru yaptınız, yapacaksınız? Şubeye mi gitmek gerekiyor?
  • ercnsvn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • sakizagaci S kullanıcısına yanıt
    World Eko banka şubelerinden başvuru yapılarak alınabiliyor veya mevcut World kartlarınız var ise telefon bankacılığı ile World Eko ile değiştirebilirsiniz.
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Yardımcı olduysam ne mutlu.
  • ercnsvn kullanıcısına yanıt
    Bende biraz araştırdım World Eko çıkartmak için mevcutta bir kredi kartı gerekiyormuş. Eşim çalışmıyor, gold kart başvurusu yaptı kabul etmediler. Şubde direkt Eko başvurusu yapabiliyorsa birde oradan denenebilir aslında.
  • sakizagaci S kullanıcısına yanıt
    Ben normal World karttan geçiş yapmıştım eşinizin başka bankalardan kredi kartı var ise şubeden başvuru yaparken referans gösterebilir veya direk olarak World kart başvurusu yapın 1 yıl dolmadan World Eko ile değiştirebilirsiniz.
  • Bende normal World kart vardı ikinci kart olarak internet üzerinden alışverişler için kullanıyordum kart ücreti ödememek için World Eko ile degiştirdim telefon bankacılığını arayarak tam telefonu kapatırken müşteri temsilcisi World Eko kartınız kullanıma açık kaldığı iptal edilmediği sürece size özel World Gold var istermisiniz diye teklif sundu bende kabul ettim. Şuan da sadece World Gold kart kullanıyorum World Eko da evde bir köşe de duruyor. Ne kullandığım hesaptan ne de kredi kartımdan aidat veya yıllık ücret ödemiyorum diğer bütün bankalardan hesaplarımı ve kartlarımı kapattım hal böyle olunca.
  • ercnsvn kullanıcısına yanıt
    cevapların için teşekkür ederim hocam, sağolasın...
  • karta başvurunca banka cari hesap açıyor mu acaba yarın öbür gün hesap işletim ücreti falan kesmesinler.
  • sakalak kullanıcısına yanıt
    Zaten hesap olduğu için bilgim yok bu konuda...
  • Zamanında world gold kartım vardı onuda aios karta çevirtmiştim 100 tl aidat gelince aradım bankayı 90 gün içinde 1200 tl alışveriş yaparsam iptal olacağı söylendi ve iptal oldu. Bidahaki sene yine uğraşmamak için bankayı aradım world eko karta çevirdiler ve 1.5 senedir bunu kullanıyorum. En nihayetinde kredi kartı yani özellik falan filan umrumda da değil işimi görsün yeter.
  • World Eko Kart ile akaryakıt kampanyalarına katılabilir miyim
    World Gold kart mı olması gerekiyor illa ?
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Worldcard için geçerli tüm kampanyalara katılabilirsiniz.

    Joker Vadaa olayından yaralanamıyorsunuz bildiğim kadarıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

    Worldcard için geçerli tüm kampanyalara katılabilirsiniz.

    Joker Vadaa olayından yaralanamıyorsunuz bildiğim kadarıyla.


    Tamamdır aidat yok ama başka bir ücret adı altında para almıyolar dimi
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Aidat'tan başka para alınıyor mu?

    Sorunuzu anlamadım ama yıllık üyelik ücreti yok.
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    world eko kartta joker vadaa olayı yok.
    taksit sınırlı.
    normal alışverişlerden kazanılan puanlar da düşük.
    kampanyalara ücretsiz (şimdilik) katılabiliyorsun.
    aidat yok.
  • World Eko kart üzerinden sanal kart olusturabiliyormuyuz?
  • Evet
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.