Şimdi Ara

Worldcard başvurusu yapmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Info Music'ten taksitli alışveriş yapacağım. Biliyorsunuz ki sadece kredi kartlarına taksit yapıyorlar ve 12 taksit de sadece Worldcard'ta var. Ben de Worldcard açtırmayı düşünüyorum ama emin değilim. Ailemdekilere sordum bu karttan var mı, varsa ondan sipariş edelim elden veririm ben diye ama kimsede yokmuş.

    Şimdi soruma gelelim:
    - Ödemeleri nasıl oluyor, ne tür kesintiler yapıyorlar?
    - Karta mesela 220tl yükledim ve 100tl'lik bir alışveriş kesintilerle beraber 120tl oldu. Bir de kartın yıllık abonelik ücreti (100tl dersek ona da) eklenince 220tl oldu ve abonelik ücretiyle beraber alacağımı aldım. Bunun dışında kart beklese, kullanmasam yani kesinti olur mu? Olursa nelerdir bunlar, ne kadar olur?
    - Öğrenciyim ve öğrenim kredisi alıyorum, Gençkart'ın kredi kartı özelliğini açtırmadım. Yatıyor para ben de çekiyorum olduğu gibi. Taksiti ve abonelik ücretini buradan ödeyeceğim. Ama diğer kesintiler hakkında bir fikrim olmadığı için kararsızım. Her ay Worldcard için 300tl ayırabilirim. Sizce başvuru yapmalı mıyım?







  • Bence en yakın Yapı Kredi şubesine gidip öğrenci belgenizle Play kredi kartına başvurun Play kart Worldcard'ın bütün özelliklerini taşıyor. Muhtemelen 12 taksiti de yapar ve Play kartın üyelik ücreti de öğrencilerden alınmıyor. Worldcard almanızı tavsiye etmem 104 tl üyelik ücreti var. İki kartında ödemeleri aynıdır genelde ayın 14'ünde ekstre gelir. Dediğim gibi Play kartta öğrenci olduğunuz için üyelik ücreti alınmaz ama Worldcard'tan 104 tl alınır. Bunun dışında bir kesinti yapmaz bankalar, siz ücretli her hangi ekstra bir şey yapmadığınız sürece (ekstre atlatma vb. gibi).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.