Şimdi Ara

WOT başlayacağım ne yok ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3-4 sene önce oynadığım bir oyundu wot. Bi ondan bi ondan biniyordum. Şuan muazzam bir sistemim var oyun için. İndirmeyi düşünüyorum. Ancak desteğe ihtiyacım var. Hızlı gitmesi hızlı dönmesi seri atışı felan önemli değil. Gerekirse ciddi ciddi 25 saniyede dolum yapsın ama vurdu mu yok etsin istiyorum. Özellikle şu atış yeri yani ucu uzun olan tanklar beni cezbediyor. Ne kullanabilirim hangi ülkeyle devam etmeliyim. Dediğim gibi güzel bir yere geçerim gerekirse 40 dakika hareket etmem. Yavaş vurması sorun değil büyük hasar istiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Senin ilacin Jpz E100 veya FV4005 ama bekledigin gibi cikmayabilir.Tek atmak meseledegil onemli olan isabet ise Alman Grille 15 onerebilirim. Biraz troll olsun ama saglam vursun dersende Obj 268 serisi, pusuya yatmadan bodoslama dalmak istersende 268 v4 agacina yonelebilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Bodoslama sevmiyorum hocam oyuna çok uzağım oynadığım zamanlardada hep her ülkenin en düşük tanklarından kullandım hiç ilerlemedim. Çok hafif detaylı aktarırsan çok memnun olurum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen bodoslama sevmiyorsan pusu yapiyorsun demektir. Alman Grille 15 agacina yonel, Tier 8 den itibaren gorunmez avcilardir ve attiklarinin iskaladigi gorulmemistir :) Ancak seni goren herkes sirf sana daha cok hasar vermek icin patlayici kullanir ve bazen tek bile yiyebilirsin. Hasar ortalamalari seviyelerine gore guzeldir.
    Ingiliz avcilari bu konuda benzer ozellikler gosterir ama hasarlari tier 8 den itibaren daha yuksektir 500-600 vurursun seri sekilde ustelik tanklarda oldukca hareketlidir. Tier 10 da FV4005 resmen tek atar ama 25 saniye bekletir seni. Tek atar olayi biraz farkli yalniz, potansiyel olarak 1850 hasar versede o hasari rakibe yedirmek icin cok dikkatli ve ince hesap yapmalisin.

    Geriye kalan rus amerikan ve fransizlar ise kismen on cephe tanklaridir isabetleri iyi veya kotu diyemem ancak geride oynamak icin uygun tanklar degiller. Bunlar ile guzel rush yaparsin troll zirhlari veya sarjorleri ile bastigin yeri domine etme sansin vardir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    FV4005 Ozaman buna yöneleyim hocam. Birde havadan mortar tarzında vuran vardı onlada oynamıştım baya vuruyordu yakın çatışmada yok oluyordu ama uzakta baya iyiydi ismini bilirsin belki onlarada yönelebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onlara arty deniyor, onlar tank değil topçu ve topçular oyundan fazla zevk vermezler. Oyunu 2 aydır oynamıyorum son güncellemeleri bilmiyorum ama fv4005 den gitmeni önermem. Oynayabilceğin eski sürümde fv215 b183 vardı uerine badger geldi o da pek iyi değil. Taretinin dönmesi önemli değilse kesinlikle abd tankı t110e3 ü öneririm. Ağır tanklardan japon type 5 heavy ama bu gold mermisiz oynanmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptaniguana kullanıcısına yanıt
    Üstad isimleri felan gram bilmiyorum. Hangi ülkeye yoğunlaşmam gerek basitçe anlatırsan çok memnun olurum. Şuan patch atıyor başlayacağım güzel bir şekilde. 30 eksisi olsun sadece 1 tane inanılmaz yüksek hasar + sı olsun yeter bana. Bunun karşılığını ne verebilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O iş öyle kolay değil kardeşim. Yüksek hasar veren tank istiyorsan önce merminin deliş gücüne bakacaksın. Delişi düşükse bi halta yaramaz yüksek patlayıcılı olur bunlar dediğim gibi devamlı gold mermi (pahalı olanı) alman gerekir. Zırhı da iyi olmayabilir mesela önce seni indirirler. Tank bir bütün olarak iyi olmalı. Eğer t110e3 e gidebilecek sabrın varsa oradan git. Yoksa t110e4 üzerinden iki tarafa da git. Hem e4ü hem e3ü aç. Teknoloji ağacını açtığında görürsün dediğimi. Bu t110e3 öncesinde t28 ve t95 adamı yorar. T28 prot tarafından her iki 10 tiera ulaşabilirsin. Bunlara t.d tank avcısı denir. Ağır tankta ise istediğin şekilde japon ağır tankları var ama çok ağırdırlar bi saatten sonra sövebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptaniguana -- 11 Mart 2018; 13:59:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk yazdıklarına istinaden, oyumu fv4005 den yana kullanıyorum, normalde arty ve td lere çok dikkat ederek oynarım ama bu zıkkım beni defalarca tek aldı. bir başkasına atış yaptığını gördüğüm anda ölme pahasına direk daldığım ender ucubelerdendir.
  • Bence T30'u da içeren E4'e gitmeniz çok daha iyi olur. Avcı konusunda önceden sarjorlu wt auf e100 vardı bu tankla aldığım hazzı diğer hiçbir tank vermedi. Malesef yerine Grille 15'i getirmişlerdi. T30 harika bir tank bence.
  • is-7 serisi iyi. kv-1s ile bir deliyorsun son topta şaşkına uğruyor karşındaki o ne öyle diye. kv-1s'i sattığıma pişmanım. zevk için tekrar alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.