Şimdi Ara

WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EDİT: başlığı wot emek hırsızlığı olarak değiştiriyorum, zira bazı arkadaşların iddia ettiği gibi iyi oynarsan kazanırsın tezleri yalan! wot kaybedeceksin derse ağzınla kş tutsan kaybediyorsun. ispatları burada!!

    Burada wotun takım eşleşmesinde ki adam kayırmaları ve buna karşın ne yaparsan yap wot kazanmayacaksın dediğinde maçı döndüremeyeceğinizin örnekleri verilecektir, karşı yada benzer örneği olnalar SS lerle birlikte takılabilir ama elinde SS yada maç reply olmayanlar boşuna oyunculuğa işi bağlamasın, varsa kanıtları buyursunlar.

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı



    Wot eşleşme yaparken oyuncunun istatistiğini dikkate almıyormuş, tank cinsleri eşit olsun, tier ler eşit olsun gerisini boşver diyor ve ona göre takım eşleşmesi yapıyormuş,
    yani Fenerbahçe SK futbol takımı, 3. ligde son sıradaki takımda futbol takımı wot a göre bu kıstas yeter, 2 takımı eşleştirip bu "ADİL" bir maç diyor,
    başka bir örnek Mike tyson boksör, karşısına boksa yeni başlamış birisini verip bu "ADİL" bir maç diyor.
    bunu dile getirdiğinde bizimkiler hemen sen kötü oyuncusun, iyi oyna kazanırsın gibi karşı saldırıya geçiyorlar (artık çıkarları ne ise?)
    madem iyi oynayan kazanaıyor bugün yaptığım maçlardan çeşitli SS leri buyrun bakalım kötü oynadığım için mi kaybetmişiz yoksa takım kötü olduğu içinmi?

    bugün yaptığım maçların sonuçları

    Resme baktığımızda bizdeki kırmzı ve turuncu yani noob dediğimiz oyuncu sayısı 11 iken rakibimizde bu sayı 8 yani rakipde zaten doğal olarak 3 oyuncu daha iyi olarak başlıyor ama wot a buda yetmemiş işi garantiye almak için 1 mor 1 de mavi oyuncuyu yerleştirmiş..


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı



    bu da maç sonucu, gördüğünüz gibi bizdeki ilk 4 tankın toplam hasarı düşmanın ilk 4 ünden daha fazla ama bizde daha fazla noob olduğu için yenilgiden kurtulamadık. Ben ve is karşımızda t26e5, tiger ve kv2 yi aldık ve onları durdurduk, toplam 19 atışım var 19 tam isabet ama t26e5 ve tigerdan sekenler yüzünden 10 atıştan hasar aldım.

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı



    bir sonraki maç;
    burda yine takımları incelediğimizde bizde yine 11 adet turuncu yani noob varken wot karşı tarafa 7 tane koyarak maçı eşitlemiş ancak yine işi sağlama alıp bizde hiç yokken karşıya 4 tane yeşil oyuncu atamış. şimdi bu maçta eşit dimi ?


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı



    Maç sonucunu incelediğimizde bizdeki ilk 4 tankın yine düşmanın ilk 4 tankından daha fazla hasar attığını görüyoruz, bu durumda maçın belirleyicisi kimler olmuş... evet doğru tahmin nooblar!!

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı



    bir sonraki maça geçelim;
    ilk başta eşleşmeyi gördüğümde kesin kazanırız demiştim ama wot burda ince ince işlemiş, karşıda t57 şarjörlü is7 1 attığında o 4 atacak, sonra bizde iki kampçı pjgz lere karşılık karşıda 2 mobil TD, bizdekiler pusarken onlar direk basabiliyorlar.. bunlar bir araya geldiğinde sonuç...


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı



    görüldüğü gibi t57 işi nerdeyse tek başına bitirmiş, ben takımın en iyisiyim ama T10 bir maçta nereni yırtarsan yırt pek birşey değiştiremiyorsun, yani sadece iyi oynayınca kazanamıyorsun, bunu wotunda istemesi lazım...


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    bu maç enteresandı eşleşmeye bakınca en azından eşitimsi bir dağılım arada fazla uçuk oyuncu yok maç ortada dedim

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı



    ve sonunda wot bize kıyak geçmedi sadece eşitimsi bir takım eşleştirdi ve kendi göbeğimizi kesebildik. Teşekkürler wot. :)

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    bu maçta ise wot dedi ki sen çok kazandın hadi lost serisine devam, şuna bakın bizde 6 noob karşıda 4 noob ama bizde 1 tane yeşile karşılık karşıda 4 tane yeşil var


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    sonuca baktığımızda t54 ve centrion yani düşmanın bizde olmayan 8 ve 7 k lık 2 iyi oyuncusu oyunu domine etmiş, ben yine elimden geleni yaparak (iyi oynayarak) birşeyler yapmaya çalışmışım ama wot un yenileceksin emrini değiştirememişim.

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı




    DEVAMI GELECEK...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_71 -- 27 Şubat 2018; 2:40:24 >



  • Bunlar cok yazildi cok cizildi ancak WG derki; WN( diye bir deger yok ben bunu kistas kabul etmiyorum. Oyun ici Raiting e bakiyorum. Ortalama olarak Raiting MM leride olmadigi icin sunu der; ben sizi Skill MM karsilastirirsam oyunlar cok uzar, oyunun zevki olmaz ve epic madalyalarin kazanilmasi imkansiz olur.
  • MM'yi değiştirebiliyor muyuz? Hayır. Oyunculuğumuzu geliştirebilirsek pek çok şeyi aşarız. Oyunun kendi forumunda da görüyorum, pek çok kişi daha temel mekaniklerini bilmeden, başka yerlerde kabahati arıyor. Kuralını bilmeden satranç oynayabilir mi insan? Oynar, ama kötü oynar, bence hadisenin temeli bu. Gelişim için önce gelişim ihtiyacı olduğunu kabul etmek lazım. Sonra ince ayarlar zaten yapılır.

    MM işi zaten istatistik, bugün bana kötü takım gelir, yarın iyi gelir, yoksa oyun bana niye taksın yahu.
  • WG artık MM ye son maç istatistiklerini de eklemeli...Misal son 5 maçını kaybetmiş adamları aynı takıma koymamalı veya tam tersi son 5 maçını galip bitirmiş adamalrıda aynı takıma koymamalı...Genel statlardan çok bunlar önemli...
  • quote:

    Oyun ici Raiting e bakiyorum.


    yanlışınız olmasın hocam, bana gelen cevabı ekledim orda kesinlikle hiçbir istatistiği kaale almadığını, gerekçe olarak da bunları dikkate aldığı taktirde maç atama süresinin uzayacağını yazmış ki zaten attığım eşleşme SS lerine baktığınızda orda WN değil WG nin kendi oyuncu raitinglerinin yazılı olduğunu göreceksiniz.
    Daha 1 yıl önce oyuncuların haksız eşleşmeden sıkıntısı iyi oyuncu kötü oyuncu eşleşmesi değil tankların absürt eşleşmesi idi, hepimiz çok iyi hatırlıyoruz 1 takıma 10 tane med verirken karşı takıma 8 tane td verdiği oluyordu, son 3 yada 4 güncellelede WG bunları ciddi oranda düzeltti. o zamnalarda haksız eşleşme konuları açıldığında verilen cevaplar bugünküler ile benzerdi. o zamanlarki eleştirler ile şimdiki çok farklı. fark burda
    Ben xvm yi daha yeni kullanıyorum, bundan önce çok iyi oynadığım oyunlarda sürekli kaybederken birşeylerin yanlış olduğunu biliyordum ama isim veremiyordum,şimdi ise bu çok açık wg maçları iyi oyucu kötü oyuncu olarak atamıyor, kötü oyuncuarı iyi oyunculara dağıtıp da yine atamıyor
    bakın size onların örneklerinide vereceğim, geçen başıma geldi ama böyle bir topik açmaya karar vermediğim için o oyunların SS lerini almamıştım.
    4 kere beni dünkülere benzer kırmızı ve turuncu maçlara atadı, karşı taraf 4 kere bizi ezip geçti, 5. de tam tersi ben mor, mavi yeşil takımda iken karşı taraf yine turuncu ve kırmızı idi, yani wg resmen sen çok kaybettin al kazanda istatistiğin çok düşmesin dedi. 2-3 el böyle takımlara geldim sonra hop yine kaybedenler kulübü.
    kimse kusura bakmasın wg nin bir sistemi olduğuna kesinlikle eminim, sizi sürekli kazanan yada sürekli kaybeden takıma atamıyor belli bir sistem ile atamalarını yapıyor, yani size illa maç kaybettiriyor yada 0 demage bile atsanız kazanacak takıma atıyor.
    bunlarında örneklerini maçlarda karşılaştıkça ekleyeceğim.

    eskilerden bir maç sonu SS almışım xvm yüklü olmadığı için takımları bilmiyordum ama öyle bir oyuna kaybettiğimize göre kesin bu iştede bir wg parmağı olduğuna eminim.

    Şu sonuca bakın.. ben bu maçı nasıl döndürebilirim, daha ne yapabilirdim ?

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı
  • Zagor_71 Z kullanıcısına yanıt
    Eslesmede zaten dikkate almiyor ama WGe bu resimleri gonderdiginde WN8 i tanimadiklarini ve tanimadiklari kistaslar ile gittiginizde dikakte almayacaklarini soyluyorlar. MM de herhangi bir Raiting eslesmesi soz konusu degil herhangi bir dengesizligi ispatlamak icin karsilastirma koyacaksaniz oyun icindeki Raiting ler ile karsilastirma koyun diyor.
  • Bugün 2 maç üst üste kazandıktan sonra wotun emri ile kaybettiğim eşleşmeleri gururla sunarım.


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı



    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    yetermi yetmez 2 maç üst üste kazanmışız, winrateimin düzeltilmesi lazım

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    yetttimi dedim ama wot ısrarla hayır diyor, aldıklarından fazlasını ver diyor illa :) el insaf yahu 3 tane T10 tankı karşılaştırın yuh diyorum başkada birşey demiyorum, zaten öldükten sonra sonucu alamdan oyunu kapattım sinirden..



    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı
  • Başlığı şu dakkadan itibaren EMEK HIRSIZLIĞI olarak değiştiriyorum, bu kadar olmaz, neymiş efendim stat eşleştirmede kriter olamazmış. la arkadaş adamlar sen nereni yırtarsan yırt takım olarak atadığın "denyolar" yüzünden yeniliyorsun, peki karşı takımda niye o kadar "denyo" yok diyemiyorsun! bunun adı adil eşleşme miş.. yersen.

    karşı takımın xvm SS ini aldım sanıyordum almamışım ama bizden bariz üstünlerdi.. hakkım yendi yine


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    el insaf diyorum arkadaş, tamam kötü oynayıpda kaybettiğim maçta var ama Tier 10 maçda en iyi oyuncu Tier 8 tanksa ve o Tier 10 lar karşı eşleşmeye göre idiot sa bunun adı adil oyun olamaz.

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    Allahaşkına düşmanın Tier 9 larına bakın birde bizimkilere bumu adil maçın WOT

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    Artık isyanlardayım bu oyunların sonucu bu olmamalı, büyük haksızlık var. 7k t95 gibi yürüyen bir kaleye karlık torti ve sonuç

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı
  • maalesef katılıyorum yazdıklarına. daha önce de yazdığım gibi çözüm belli, WG rating'e mi bakıyor? takımların ratinglerini dengele, herşey bitecek. çok mu zor yani inanılır gibi değil. uydurmasyon cevaplar.
    üstad sen bunları bence oyunun resmi forum sayfasında da kayıt açıp yaz. dediğin gibi 2 sene öncesine kadar mm süper diye cevap verip adil olmayan takımlar yaratıyorlardı.
    demekki şikayetleri dikkate alıyorlar.. ne kadar çok itiraz gelirse bence bu konu da yakın zamanda düzelecektir. düzeltemeyiz diye bir cevabı kabul etmek aptallık olur.
  • wotun insaflı bir eşleşme yapmasından bir örnek. bileğimizin hakkı ile kazandığımız bir maç, demekki her maç bu şekilde adil eşleşse kimsenin hakkı yenmezmiş, demekki wot isterse adil bir eşleşme yapabilirmiş !
    Anlayana!!


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı
  • dünkü garabelerden sonra wot insafa geldi, bizi bariz kayırmasa da adil eşleşmeye gayret etti ve,
    sonuç: demekki istese wot adil eşleşme yapabiliyor... o zaman maksat ne ?

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı


    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_71 -- 28 Şubat 2018; 1:32:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trgenesis

    maalesef katılıyorum yazdıklarına. daha önce de yazdığım gibi çözüm belli, WG rating'e mi bakıyor? takımların ratinglerini dengele, herşey bitecek. çok mu zor yani inanılır gibi değil. uydurmasyon cevaplar.
    üstad sen bunları bence oyunun resmi forum sayfasında da kayıt açıp yaz. dediğin gibi 2 sene öncesine kadar mm süper diye cevap verip adil olmayan takımlar yaratıyorlardı.
    demekki şikayetleri dikkate alıyorlar.. ne kadar çok itiraz gelirse bence bu konu da yakın zamanda düzelecektir. düzeltemeyiz diye bir cevabı kabul etmek aptallık olur.

    ilk mesajımda örnekledim, wot a göre barcelona bir futbol takımı, siirt köy hizmetleride futbol takımı, wot bunları başka bir kritere ihtiyaç duymadan eşleştiriyor ve buna ADİL oyun diyor. wota göre oyuncuların kalitesi becerisi ve yetenekleri kıstas değilmiş, wot tankı baz alıyormuş, tamam tanklar seviye ve çeşit olarak benzer olabilir ama bu tanklar kendi kendilerine oynamıyor.. asıl önemli olan o tankları oynatanlar. wotun hesaba katmadığı o oynatanlar maçın sonucu belirliyor. wot ya bunu anlayamacak kadar gerizekalı yada işine gelmiyor anlamamakta ısrar ediyor.
    Benim farkındalık yaratmak istediğim nokta tamda bu.
    resmi forum sitesinde eski bir tartışmadan dolayı süresiz banlandığım için yazamıyorum.
    o forum yöneticleri yada wotun politikası gereği tam bir faşist düzen. düzene karşı çıkan (yalaklık yapmayan diyelim, yada hakkını arayan) aykırı ses yükselten, adalet isteyen anında ban lanıyor. işlerine böylesi geliyor demekki.
  • WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı




  • Günün en adil olmayan maçı...
    birkaç yenilginin ardından yukarıda bahsettiğim gibi wot hiçbir şey yapmasam bile kazanabilecek oyuncuların olduğu maça atadı.
    karşı takıma yazık değil mi? haksızlık değil mi bu ?
    savaş sonucunu yayınlama gereği bile duymuyorum

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı
  • Daha yeni Excelsior ile tier 6 maçında 2.4k hasar attım 6 kill aldım. Maçı 6-15 yenildik. Çelik duvar, top gun ve birkaç madalya daha aldım.

    Maç skorlarına baktım. Attığım hasar takımın attığı hasardan fazla! Tier 6 maçı olduğunu unutmayın. T-150 ve t34 85 falanda vardı. 0 çekti bu ikiside! Takım toplam 1.3k hasar atmış ben tek başıma 2.4k hasar attım ve yenildim. Bide o kadar gold sıktım.

    Takımda ben mavi, 2 tane sarı diğerleri kıpkırmızıydı. Rakipte 3 tane mor t67 platoonu varda bizi mahveden de bunlar oldu. Rakipte bunun dışında 2 yeşil 4 tane de sarı vardı.

    Mm böyle bişey işte!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bu guzel ornek oldu :) Karsi taraf dunya karmasi bizim takim ise Nuh un gemisi :D
    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı
    ama yine iyi dayandik 3dk filan surdu oyun. Harita kucuk olsa emin olun daha kisa surerdi.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    bu birkaç kere üst üste kazandıktan sonra atanan bir maç mıydı ? gerçekten sanki cezalandırılman için atanmış bir takım :)
  • Zagor_71 Z kullanıcısına yanıt
    Yok bu tankla 26 oyunda sadece 11 win alabildim. Bundan daha kotu olan birde M4 54 var ondada 8win 14lose gidiyorum :D Butun gun takimlar boyle denk geldi. Bu aksam biraz daha ugrasacam boyle giderse stat filan koymayacam hesapta.
  • WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapator

    WOT emek hırsızlığı- MM saçmalığı

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.