Şimdi Ara

WRC 7 (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
5.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • wrc 8 ne zaman çıkar acaba

    Bu sene Türkiye etabıda olacak ralli takviminde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar WRC 7' de Dirt Rally 4'teki gibi Rally Cross Var mı? Dirt Rally 2.0 da maalesef Rally Cross'ta NPC lerle yarıştırıyor sonra grubunda başarılı olanları buluşturuyor. Pat diye online a giremiyorsunuz İnsanlarla. Bilemiyorum belki arada kasapların elenmesi için iyi mi oldu kötü mü ama bitmek bilmiyor :)
  • ouz1806 kullanıcısına yanıt
    WRC 8 Eylül 2019 da çıkıyor ve dediğin gibi Türkiye Rally'si de olacak.
  • Uzun Bir süredir Dirt Rally'nin gölgesinde kalan WRC Ekibi yeni oyun olan WRC 8 hakkında yeni bilgiler paylaştı. Yeni oyun Sim severleri daha çok memnun edecek ve bu kez Direksiyon kullanıcıları odak noktası olacak. Oyun Direktörü Alain Jarniou, WRC 8'in mevcut standart kokpit kamera bakış açısını tamamlamak için yeni bir “dashcam” iç görünümüne sahip olacağını açıklıyor. Bu dashcam bakış açısı, otomobilin direksiyonunu ortadan kaldırıp, oyuncuların kendi direksiyonlarını görerek aksiyona daha fazla dalmış hissedeceklerini düşünüyor.
    Ayrıca Otomobil setupları da her zamankinden daha önemli olacak - Bu sefer arabanızda ayarlayabileceğiniz daha fazla parametreye sahip olup otomobilin lastiklerini farklı hava koşullarında yönetmeniz gerekecektir. Ek olarak, araba ayarları kaydedilebilir ve toplulukla paylaşılabilir olacak ki bir çok yeni oyunun bir süredir uyguladığı bu ayrıntı da oyuncuları memnun edecektir.

    Kariyer modu da bir çok yenilik ile karşımıza çıkacak. Oyuncular kendi program ve takvimlerini buna bağlı etkinliklerini oluşturup yönetebilecekler. Araçlarını geliştirmek için Oyun içi “AR-GE” bölümleri olacak.Mekanik, mühendislik, tıp, finans ve daha pek çok alanda görev alan personelin işe almalı ve yönetilmesi de kariyer modunun bir parçası olacak. Son olarak, WRC 8’in çok oyunculu bileşenleri haftalık olarak çeşitli zorluk derecelerinde eSports WRC yarışmasını destekleyecek görevlerde içerecek.

    WRC 8 Eylül 2019'da PlayStation 4, Xbox One, PC ve Switch için Eylül 2019 da piyasaya sürülecek. Oyunda 50 takım ve 2019 sezonunda içinde Türkiye Rally'sinin de olduğu 100'den fazla özel etapla 14 ralli yarışı olacak ve bu da şimdiye kadarki en büyük off-road yarış olması planlanıyor. WRC 8'de farklı yüzey tiplerinde yeni off-road fiziği ve yağmur, dolu ve kar gibi yeni bir dinamik hava sistemi yer alacak.

    WRC 7 (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro)

    WRC 7 (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 25 Nisan 2019; 11:50:11 >




  • İnşallah sürüş fiziğini daha iyileştirirler... Dirt rally 2.0 fizik olayını arşa çıkardı... WRC serisi yavan kaldı yanında...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada aşağıdaki video'da WRC 8 in sunumu Monte Carlo ve Türkiye Rally lerindeki görüntülerle oluşturulmuştur.



    https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=WqmSrcF4Ryk




  • Merhaba arkadaşlar,
    Dün Xbox ta WRC 7'yi denedim. Beklediğim kadar kötü gelmedi. Özellikle etapların gerçekliği yeni eklenen Dinamik FOV'da hoş bileşenlerdendi.Direksiyon ile oynanışı kolaylaştırmak için FFB'yi biraz yumuşatmam gerekti sadece.
    Malumunuz Force feedback'in nerdeyse çok az oyunda bu denli az ince ayarın gerektiği örnekler var.(Wrc,Assetto corsa gibi).
    Tek şaşırdığım WRC 8'in çıkmasına 5 ay kala Multiplayer da tek bir online lobi bulamamasıydı. WRC nin oyunlarını genelde kariyer ve Günlük Challenge olarak mi oynuyor insanlar?
    WRC 8'de de ayni kader mi olur sizce?

    Dirt Rally 2.0 da online etkileşim çok daha fazla ve günlük Challengeların Crown alışverişi, araç açma ve araç tamirlerinin kazanılan tecrübe puanlarından yapılmasından dolayı insanı daha çok içine çekiyor. Hem bu Challengeların bir çoğu klasik araçlarla olması daha da cezbedici.

    Bunun dışında galiba güncellemeyle pist ustu kayma sorunları oldukça giderilmiş ama dolaysıyla direksiyon ayarları değişti. Tüm gece onu oturtmakla uğraştım.
    Dirt Rally 2.0'in hoşlanmadığım yanı ise 8 Kişilik lobide yarışçıların önce NPC lerle mücadele etmek zorunda kalması. Bu hem sıkıcı hem de troll sürücülerden kurtulmak için iyi bir yol. Öte yandan Yapay zekanın aşırı agresif olması getirdiklerinin bir kısmını geri alıyor.

    İnanın şu günlerde biraz kararsız kaldım. Forza Motorsports 7'nin ceza sistemi oturmadı, Horizon 4 eğlencelik, Project Cars 2 firmanın gelecek planlarının karmaşasında ve oyunun bir tarafı düzelirken bir başka tarafının bozulmasından dolay saç baş yoldurması, Assetto çorsa Compentatione'nin konsolda kesin tarihi olmayışı, Bir önceki Assetto'nun severlerının lag problemli oluşu uzun uzun düşündürmeye başladı.

    Öte yandan, Formula 1 in hiç olmazsa nispeten severlerının dolu olması ama Avrupa dışından giren kullanıcıların Selver'deki pingi arttırması, çok hoş bir içeriğinin oluşu ve en uzun deneyimi onda yaşamam hala sempatik geliyor.

    Bir de Temmuz ayı için Raceroom'un Pc den konsollara GTR3 ismi ile portlanıp tıpkı Assetto corsa'nın Blancpain GT3 Serisi gibi Fia World Endurance Championship ile çıkacağını duyurduğu oyunu mu birtürlü karar veremedim.
    22 Yıllık Sim-Racing tutkumda bir donem böyle kararsız kalıp yola Project Cars ile devam ettiğim bir donem olmuştu o dönem bu bu konuyu paylaşacak o kadar insan yoktu tabi.
    Dijital dönem öncesi galiba oyunlar daha çok test edildiği ve kutulu satıldığı için kötü geri dönüşlerin firmaları çok olumsuz etkilemesiyle bitmiş ürünler daha stabil çıkıyordu. Şimdi Çoğumuzda iyi kötü setler var ama yarım kalmış oyunlar ve sürekli güncellemelerden öturu hepimiz ayar manyağı oluyoruz. PC'leri dışarda tutacak olursak sizce bugünlerde ya da yakın gelecekte hangisine şans vermeli ya da odaklanmalı? Sabrınız için teşekkürler.




  • Bugün En iyi yarış simülasyonu portallarına GTR3 ile ilgili soru sordum. GTR3 Ekibine de sordum ama tüm portallara yaptıkları gibi bilgi paylaşmıyorlar. Herkes haziran ayındaki E3 Fuarında gösterileceğini düşünüyor.
  • Ben de ndirime girmişken dün akşam aldım oyunu PS4 için,
    Fakat çok zorlandım,
    Virajlarda çok kayıyor ve dengesini kaybedip kenarlara çarpıyor, uçurumdan uçuyor vs,
    Kontrolleri çok zor geldi,
    Hassasiyet ayarlarıyla oynamadım henüz,
    Ama grafiklerini çok beğendim,,,
  • Arkadaşlar kariyer ve multiplayer modlarını açmak istediğimde "henüz yüklü değil" uyrası çıkıyor,
    Bunları açmak için ayrı bir paketini mi satın almamız gerekiyor,,,
  • Oyunun tamamı indi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnmiştir heralde,
    İnmese diğer "Quick Race, Test Drive" bölümlerini de açmaması gereki, hatta oyuna da girmemesi gerekir,
    Anlamadım,
    Siz de aktifmiydi ilk indirdiğinizde,,,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L i O N -- 10 Mayıs 2019; 15:25:11 >
  • Hayır, bazı oyunlarda oyunun tamamının inmesi gerekir. Tamamı inmeden de oyun açılabilir. PS4 menüsünde oyunun üzerindeyken Options tuşuna basıp, Bilgi yazısına basın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Akşam eve geçince bi bakayım hocam,
    Geçen hafta arkadaşla far cry 5'i almıştık,
    Onda da online bölümünü bulamamıştık,
    Acaba o da mı öyledir,
    Teşekkürler,,,
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibiymiş hocam,
    Oyunun tamamı inmemiş,
    Şimdi açılıyor,
    Oyunda arabanın kontrolu çok zor, sola sağa dönülkerde araç kendini bir türlü toparlayamıyor,
    Gaz fren hassasiyet ayarlarını değiştirmek gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.