Şimdi Ara

www.paykasacards.net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil ödeme ile Paykasa firmamız üzerinde Kart şatışlarımız başlamıştır.
    Paykasa ,AstroPay ,Otopay,Jeton sanal kartlarımız satın almak artık çok kolay olacak .
    En büyük sorun olan paykasayı kredi kartı ile almak istiyorum diyen müşterilerimiz gönül rahatlığı ile kredi kartı ile alışveriş yapacaktır.
    Paykasacards.net bu yeni özellikleri kullanıcıları sevindirecek.
    AstroPay ,Paykasa ,Jeton , Paykwik,Cashixir ve Otopay Resmi bayi güvencesiyle satın alma ve bozum işlemleriniz sadece 3 dakika da yapabilirsiniz.
    Kredi Kartı veya Banka Kartı kullanmıyor olabilirsiniz. Cepbank hizmetimiz sayesinde Paykasacards.net kullanıcılarımızı ayrıcalık tanıyoruz.
    Paykasacards Türkiye’nin en Güvenilir firmasıdır.Paykasacards sizlerle piyasadaki fiyatları karşılaştırıp en ucuz Paykasa kartı satın almanızı sağlıyor.
    Paykasa Kartı yüksek komisyon ödemeden en ucuz şekilde satın alın.
    Paykasacards 7-24 Güvenli SSL güvencesiyle Paykasa ,AstroPay,Paykwik ,Cashixir,Jeton ve güncel kurlar hakkında bilgi alabilirsiniz.
    Paykasacards ön ödemeli kartlar,önceden karta yüklenen tutar kadar harcama yapmaya imkan veren kartlardır.Ön ödemeli kartlar ,ödemede nakitte daha uygun ve güvenli bir yöntem sunar.Ön ödemeli kartlar ,bir banka hesabına bağlı değildir.Ayrıca kredi kartlarında olduğu gibi bir kredi limiti bulunmaz.
    Paykasacards.net şirketi birlikte çalıştığımız insanları bir arada görmenin mutluğunu huzurunu yaşıyoruz.Paykasacards olarak çok büyük bir aileyiz.
    Yaptığımız hizmetler hep sizlerin desteğiyle oldu ve hayata geçireceğimiz hizmetlerde yine sizlerin desteğiyle olacaktır.

    www.paykasacards.net

    www.paykasacards.net

    www.paykasacards.netPaykasa ,Astropay ,Paykwik tıkla







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.