Şimdi Ara

X5460 için soğutucu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikler herkese merhabalar, bilindiği üzere bu işlemci çok enerji tüketimi yapıp fazla ısınmakta bu yüzden sıklıkla 20-30 saniyelik oyunlarda FPS drop sorunu oluşuyor. Zalman Z11 Kule Kasa kullanıyorum Kasa yan fanları dahil 7 adet fan kullanmaktayım. Ekran kartım GTX 780 Ti bequiet ın 800 watt lık power supply ını kullanmaktayım. Performans olarak çok memnunum tüm bileşenlerimden. Dediğim gibi ısınmaya bağlı olarak fps sorunu ortaya çıkıyor. Bu yüzden bu işlemciyi soğutabilecek yükte ya da hız aşırtmada da problem yaşatmayacak bir hava soğutma fanı aramaktayım. Bir arkadaşın Akasa Venom Vodoo ile soğuttuğunu söyledi problem olmadığını söyledi ancak burada daha fazla seçenek üretilebileceğinden cevaplarınız beklemekteyim. Teşekkürler.



  • Bütçe sorununuz yoksa, Akasa Venom Medusa daha iyi bir seçenek olur.




  • X5460 için Asus arctic square kullanıyorum, oldukça memnunum tam yük altında 50 c yi geçtiğini hiç görmedim, eski bir soğutucu bulabilirseniz değerlendirmenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 8 Eylül 2018; 15:21:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

    X5460 için Asus arctic square kullanıyorum, oldukça memnunum tam yük altında 50 c yi geçtiğini hiç görmedim, eski bir soğutucu bulabilirseniz değerlendirmenizi öneririm.
    bendede vardı o soğutucudan ortadan fanlı. daha sonrada asus silent knight 2 almıştım ne günlerdi bee
  • Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. bequiet dark rock pro 3 satın aldım. Hem ileriye dönük hem de beklentimin çok üstünde muazzam bir soğutucu. Tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.