Şimdi Ara

Xbox live bağlanamıyorum lütfen yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin dünden beri xbox live bağlanamıyorum sürekli konsolunuz xbox live bağlanamıyor diye hata çıkıyor hata kodu 8015190E dünden beri herşeyi yaptım modemi modemi kaç kere açıp kapattım fabrika ayarlarını geri yükledim fakat bit türlü olmadı bide internetten xbox live hesabıma girdiğimde hizmetler bölümünde sosyal ve oyun sınırlı olarak görünüyo bi yardımcı olursanız çok sevinirim



  • hocam ttnet kullanıyorsanız suan baya kısınınde sıkıntı yasadıgı bir sorun var bende dahil herhangi bir microsoft servisine baglanamıyoruz ne xbox live nede outlook.com hiçbiri acılmıyor login ekranı geliyo fakat eopstalar vede xbox live baglanamıyo internete ttnet dh forum sayfasında bir konu var orayı takip ediyorum ben bakalım dns filan diyenler var fakat olmadı sizde degil yani sorun bende reset yaptım nat ayarı vb olmadı ama.
  • Kardeşim ben superonline kullanıyorum bende outlook.com falan açılıyo ama xbox live açılmıyo yapamadım bi türlü
  • banada oluyo modemi kapatıp açınca giriyo. telefondan xbox live uygulamalarına hiç bağlanamıyorum.
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek birisi yok mu acaba bi türlü yapamadım
  • Beyler son 1 haftadir xbox live da bir sikinti var ara ara kopuyor yada cihazi acarken hic baglanmiyor ara ara bakimmi tapiyorlar dicem ama ole olaa komple kaparlar 1 2 gun bakimda diye anlmadim bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mestan09 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende vardı,xbox sistem güncellemesini buradan indirip usb belleğe atıp daha sonra xbox'a yükledim düzeldi, istersen bunu dene;http://support.xbox.com/tr-TR/xbox-360/system/system-updates-info
  • Kardeşim yalnız ben zaten bu güncellemeyi indirmiştim sorun yoktu düne kadar nolduysa dün oldu ayrıca konuu açtıktan bi 3-4 saat sonra tekrar denediğimde xbox live bağlandı fakat az önce girmek istediğimde gene bağlanılamıyor hatası aldım kafayı yiycem lütfen bilen biri yardım etsin
  • Bu ne arkadas boyle guncellemeden sonra surekli baglanti kopuyor ve hata aliyorum herkesde bu sekildemi durum?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sizdedemi boyle bi durum var guncellemeylemi alakali cidden bu durumdan sikintisi olanlarda cevap atabilirmi oyleyse faha fazla ugrasmayiyim yoksa modemi bzcam ip adresi port vb herseyi denedim ama olmuyor bilen biri varsada yardimci olsun lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, 2-3 gündür aynı sıkıntı bende de var. Sorun güncellemede değil, Microsoft Türkiye hizmetlerinde ya da ttnet'te. Dün ve bugün ttnet'le konuştum, normal görünüyor dediler. 8015190E hatası yaşayan ve çözen birisi internette sağlayıcı şirketin sorunu çözdüğünü, beklemek gerektiğini yazmış. Ayrıca denildiği gibi Outlook vesaire de çok zor açılıyor.

    Beklemekten başka yapacak bir şey yok. Bence aramayanlar da ttnet'i ya da kendi sağlayıcılarını arayıp özellikle Xbox Live'a giremediklerini belirtsinler. Sonuçta resmi olarak Türkiye'ye gelmiş bir konsol, ciddiye almaları gerekiyor.
  • Benim kullandığım konsolda da aynı sorunlar var. İki gündür live'a bağlanamıyor. Test yaptığım zaman ağ ve internet bağlanıyor diyor ama live'a bağlanamıyor. Bir de sorunun genel olduğu anlaşılıyor. Bende var sanıyordum bir tek. Microsoft Türkiye ilgilenmesi lazım bu konuyla. Not: Live gold üyesi değilim.
  • Arkadaşlar sorunu çözebilen yok mu? İki gündür içerikler gözükmüyordu ama live'a bağlanıyordu yine de. Bugün bir elektrik gitti geldi şimdi live'a bile bağlanmıyor.
  • Microsoft Türkiye'yi arayacağım yarın. Sorun büyük ihtimalle ttnet'le alakalı, forumdaki ttnet bölümünde bir çok kişi internetinde sorun olduğunu söylüyor.
  • Kac gundur sinir kirizleri geciriyorum bu live problemi yuzunden bi baglaniyor bi kopuyor fifa ultimate mac yapiyorum macin sonlarina dogru cat gidiyor ttnet ten oldugunu dusunmuyorum cnku diger her sekilde neti kullana biliyorun bu guncelleme gelmeden 1 2 gun once basladi ve genel bir problem ama kimsenin birsey yaptigini daha dogrusu bir problem oldugunu bile.resmi olarak soliyen yok live ole iyi bole guzel dedik nazar.degdi valla 1 haftadir berbat bir hal aldi cozumu bulan varsa eger ttnet ten kaynakliysa gercekten burda paylasalim beyler superonline veya kablo net gibi internet hizmeti kullanan varmi aramizda bu tarz sorunlar yasiyorlarmi acaba bunu ogrenmek.lazim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G pakedim var, onunla bağlanınca kopma falan yok bende. TTnet olduğuna eminim, çünkü bilgisayarda da microsoft.com, outlook.com gibi siteler açılmıyor/zor açılıyor.
  • Arkadaşlar iyice çığırından çıktı bu iş. son zamanlarda makineyi açtıgımda bağlanmıyordu modemi kapayıp açınca bağlanıyordu. lakin şimdi bi gta online yapayım dedim açtım makineyi bağlanmadı. modemi defalarca kapadım açtım. ag şeyini sıfırladım naptıysam bağlanamadım 80151901 hatası veriyor. başlıyacam böyle işe golda bi ton para ver ama bağlanama !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bgrcannot

    3G pakedim var, onunla bağlanınca kopma falan yok bende. TTnet olduğuna eminim, çünkü bilgisayarda da microsoft.com, outlook.com gibi siteler açılmıyor/zor açılıyor.

    Aricam bugun ttnet i ama nedicem xbox live a baglanamiyorum dicem adam susucak karsimda buyuk ihtimalle aorunun neden oldugunu bilsek en azindan musteri temsilcisini yonlendirirdim bana dicekki baglantiniz normal gorunuyor kapayin acin modemi vb..sikinti yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyle bir konu açmak yada araştırmak için foruma girmiştim ki bu başlığı gördüm. Güncellemeden sonra benim de live ile ilgili sıkıntılatım oldu. Bana verilen hata mesajları sonucunda port lar falan açtım ama nafile. Deli olmaya başlamıştım ve modem e yapmadığım kalmadı. Meğer çoğu kişide bu sorun var. İşin sıkıcı olan yarafı daha yeni 12 aylık live üyeliği aldım ve internete giremiyorum :( bu arada TTNET Fibernet kullanıcısıyım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sezer.E

    Arkadaşlar iyice çığırından çıktı bu iş. son zamanlarda makineyi açtıgımda bağlanmıyordu modemi kapayıp açınca bağlanıyordu. lakin şimdi bi gta online yapayım dedim açtım makineyi bağlanmadı. modemi defalarca kapadım açtım. ag şeyini sıfırladım naptıysam bağlanamadım 80151901 hatası veriyor. başlıyacam böyle işe golda bi ton para ver ama bağlanama !!!

    Arkadaşım ben de 2 gündür senin dediğin gibi yapaıyorum konsolu açınca bağlanmıyo modemi aç kapa yaptıktan sonra düzeliyo konsolu kapattıktan sonra açınca gene aynı durum bu konuyu açtığımda sorunun sadece bende olduğunu sanıyodum ama genelmiş galiba bu arada superonline kullanıcısıyım sadece ttnetle ilgili değil şimdilik idare ediyorum ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz bi an önce düzelir




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.