Şimdi Ara

Xbox'tan Gelen Mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox'tan Gelen Mail

    Merhaba bu akşam xbox'tan bir mail geldi ve yukarıdaki sayfaya yönlendirdi, anladığım kadarıyla 1 hafta bazi seyleri yapmam engellenmiş.

    Sayfa ingilizce olduğu için tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla kötü söz kullanmak vsden dolayı böyle bir şey olduğu söyleniyor.

    Ama ben bugün ne kimseyle iletişime geçtim ne de kimseye cevap verdim. Sadece birisi bana mesaj attı ve gruba aldı ben cevap bile vermedim gruptan çıktım ve mesaj göndereni engelledim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Uygunsuz sesli iletişim içerisinde bulundu/yer aldı diyor. En iyi ihtimalle sağa sola sataşan bir gruba girdin, o arada biri komple o gruptaki herkesi şikayet etti.
  • HAJAJ80 H kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle, maç yaptığım çocuğun teki gruba aldı 4 5 tane çocuk konuşuyorlardı ben hiç muhabette bile girmeden çıktım direk gruptan. Mesaj yazıyordu ona bile cevap atmadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RapX kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey yok banı kaldırmazlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki şöyle bir şey olabilir mi;

    "Bu uyarıdan 3 kere alırsanız komple hesabınız banlanır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RapX kullanıcısına yanıt
    Öyle bir kural vardı sanırım. Aldığın ceza ile ilgili support ile konuş belki yardımcı olurlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmen oyuna gelmişsiniz
  • Xbox Türkiye destek vermiyor. Sadece enforcement'deki sorulara cevap vererek oluyormuş o sayfada ingilizce yanlış cevap verdikçe test iptal oluyor ve daha fazla soruyla yeniden başlıyor.
  • RapX kullanıcısına yanıt
    Eskiden yaptığınız bir call'dan bile olabilir. Veya profilinize koyduğunuz fotoğraf, yazı veya başkasının klip paylaşımına herhangi bir şeyde yazmış olabilirsiniz. BF1'de noob taktiği kullanana chattan küfür edince 1 gün mesaj banı vermişlerdi. Belkide kendi fotoğrafınızı veya başkasının fotoğrafını xbox profil fotoğrafı koyduğunuzda birisi incinmişde olabilir. Bir arkadaşın kendi rızasıyla çektiğim troll yüzünü ubisoft profil fotoğrafım yapmıştım 1 hafta geçmeden(online oyunda oynamadan) profil fotoğrafımı kaldırdılar ve 3 defa olursa hesabın banlanır dediler. Bir de genel olarak eski raporların elden geçirilmesinden sonra onayı için beklenmişte olabilir. Ben DH'de yazdığım bir troll yazı vardı yazmamdan 1 hafta sonra 1 hafta ban vermişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.