Şimdi Ara

XBOX Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,XBOX almak istiyorum.Fakat ne alacağımı bilmiyorum oyun konsollarına pek ilgim olmadı bu zamana kadar 2000 liraya kadar bütçem var.Evde hanımla zaman geçirmek , kinect ile tenis oynama falan.Ne almamı önerirsiniz?



  • hareket destekli oyunlar pek kalmadı açıkçası(kinect'in üretimi durdu, ps move zaten pek ilerlemedi)... sadece nintendo switch sanırım bu tip oyunlara devam ediyor... öte taraftan almışken en iyisini(güçlüsünü) almak dersen xbox one x 2000 liraya satılıyordu... bugünlerde fiyatı ne tam bilmesem de güzeldir.

    diğer taraftan "acaba biz oyun oynar mıyız? evde konsol olsun mu?" tipinde soru işaretleri varsa kafada, ikinci el bir xbox one s de iş görür... genelde ps4lere göre daha uygun fiyatlarda sonuçta... eğer beraber oyun oynamak keyifli gelirse az kayıpla(yada kayıpsız) elden çıkartıp xbox one x alınabilir... yada mutlu mesut kullanılabilir one s...

    bu arada öneriler neden xbox tarafında dersen de, forumun xbox tarafında olmamız dışında xbox'ın online oyuncu kitlesi açık ara daha medeni... dişi isim gördüğü anda saldıran insan sayısı yok denecek kadar az :)
  • Xbox One X kampanya vardı 2000 tl'ye satılıyordu sanırın fiyatı artmış alabilirseniz Xbox One X alın. Kinect falan ben detaylı bilmiyorum ama şunu söyleyeyim Xbox aldığınızda ayda 30 tl gibi bir paraya 100'den fazla oyun oynuyorsunuz, ayrıca Access var. Yani her türlü Xbox daha avantajlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.