Şimdi Ara

XCOM 2 (2016) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
5
Favori
7.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Kamera açısından kaynaklanıyor bazen o, Q veya E ile değiştirmeyi deneyin.
    Bir de tutorialda illa oyunun istediği hareketleri yapmamız gerekiyor, belki başka bir isteği vardır sizden.

    Sağolasın yorum için.. 2. tutorial görevinde istediğin hareketleri yapabiliyorsun, zorunlu bir durum yok. Ondan olduğunu sanmıyorum..

    Kamera açısı ile oynamadım sanırım, emin değilim.. Bir daha olursa onu da denerim. Zaten asıl endişem eğer bu bir bug ise çok rahatsız ederdi. Ama anlaşılan genel bir problem ya da sık yaşanılan bir durum değil.
  • Misal düşmanlar trenin üstünden tur sırası bende bomba atıyorum saga sola kacıyorlar e onlar bana saldırıdıgında ben tur onlardayken kacamıyorum mantıksız degilmi_?

    Oyuna 0dan başlamayı dusunuyorum ilk gelişirken şunları önce yaparsan avantajlı olursun dediginiz birşeyler varmı cunku garanti yanlış yapıyorum birşeyleri ben 1 gelişirken adamlar 20 gelişiyor bukadar dengesiz olamaz oyun
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    düşmanlarla ilk görsel temasta onlar pozisyon alırlar..kımıldamadan dursalardı hepsi cok kolay yem olurdu..cover'ları olmadığından
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    O düşmanların bizi gördüğü gibi kaçması firmanın bir tercihi ne yazık ki. Direkt ortada kalınca çok rahat ölecekleri için öyle bir "çözüm" düşünmüşler. Genel olarak kimsenin sevmediği bir özellik ama inatla bu oyunda da tuttular, özellikle eski oyunların fanları için (ben gibi) hakaret sayılıyor.
    Görünmez durumdayken pusu kurduğumuzda bu düşünertek hareket etmek lazım. Bir elemanla diplerine girip ateş edin sonra geri kalan askerler ile çapraz ateşe almaya çalışın flank ederek.

    İlk yapmanız gerek oda Gerilla Tactics olsun, buradan takımdaki asker sayısını arttırabiliyoruz. Sonrasında Resistance Comms, Power relay ve advanced warfare center lazım. Araya bir yere proving grounds sıkıştırmak da gerekiyor.
    Engineerlar başlangıçta çok önemli, scientistlerden çok onlara yönelin. 1-2 tanesini sürekli yeni oda açsın Avanger ın içinde.
    Bazı açtığınız odalarda enerji var yüksek miktarda , buraya kurduğunuz oda enerji istemez (psi lab kurmak için ideal) veya power relayler daha fazla enerji üretir.

    Otopsiler ile uğraşmayın başlarda. Research kısmında Modular weapons ve Hybrid materials ile başlayın. Bunlardan sonra magnetic weapons ve plated armor araştırmaları açılacak, bunları ve ardından gelen silah türlerini araştırınca hem silah hem de zırh konusunda iyi bir yere gelecek takım. Ardından mutlaka psi araştırmalarına yönelin ve psi odası yaparak 1-2 askeri orada eğitmeye başlayın. Oyunun en güçlü sınıfı şu an.
    Bu araştırmalar bittikçe proving grounds da experimantal ammo, granede ve armor araştırın. Bazı mermi ve el bombası çeşitleri oyun sonu düşmanlarına karşı çok etkili.

    Dünya haritasında çok yer açmayın hemen başta, ilk avatar mekanı haritada görününce oraya doğru ilerlemeye başlayın. Her kıtaya en azından 1 tane radyo kulesi kurun mutlaka, yeni yerlerle iletişim kurmak için gerekli intel azalıyor bu sayede. İnteli başlarda dikkatli harcayın. Black market i ihmal etmeyin, research süresini indiren güzel bilgiler satıyorlar veya az bir intel ile supply alabilirsiniz, olmadı elinizde biriken uzaylı cesetlerini satarsınız.




  • Arkadaşlar oyun nvdia gt630m ile çalışır mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah , bu arada bilim adamlarını nasıl recruit ediyoruz çözemedim o kısmı elimde 1-2 tane var onlarda meşgul
  • Görevlerden geliyor (VIP) veya ilk başladığınız yerdeki üstten ve black marketten alabiliyoruz suplly karşılığı. Bilim adamına çok yüklenmeyin 5 tane yeterli, mühendisler çok daha önemli uzunca bir süre.
  • dark event a bastıgımızda 2 tane sure bıldıren yer gelıyor..biri retalation strike(misilleme saldırısı) biri factory constructıon (fabrıka inşaaası..bu sureler neyı gosterıyor?
  • daha onceden hic xcom oynamadim. steam hesabimda bureau var. onu bir indirip baksam oyunun temelini alir miyim yoksa enemy unknown vs. mi oynayayim. tesekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SellYourSoul

    daha onceden hic xcom oynamadim. steam hesabimda bureau var. onu bir indirip baksam oyunun temelini alir miyim yoksa enemy unknown vs. mi oynayayim. tesekkurler

    Büro komple farklı bir oyun, oynanışı Mass Effect gibi. Uzaylılar dışında 2 oyunun ortak yanı yok.
  • 17 subatta update çıktı..BU UPDATE ILE BEKLEME SURESI KISALDI (SKYRANGER ICINDE OPERASYONA GIDIS VE DONUS)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurozsoy -- 19 Şubat 2016; 8:03:00 >
  • şunu anlamadım eski ufo gibi oyun sürekli devam ediyormu çünkü konunun başlarında böyle bişey söylenmişti? yoksa xcom enemy unknown daki gibi görevler bitince oyunda bitiyor mu?



    oyunun ilk oynanışını görünce hayal kırıklığına uğramıştım ilk oyunun pişirilip tekrar önümüze koyulduğunu düşündüm. bu yüzdende almamayı düşünüyordum sonra baktım konunun başlarını okuduğumda yok şu varmış bu varmış sürekli oynanıyormuş oyun bitmiyormuş vs.. dedim 115tlye alınır oyun bi çıksın sonra gider alırım diye. ancak baktım kimisi oyun güzel hemen alın diyor kimisi ilk oyunun pişirilmişi diyor. demekki ilk oynanış videosunda düşündüğüm pişirme durumu gerçekten olmuş. hemen alın diyenlerin yorumunu da sanki biraz takım tutar gibi görüyorum. yani bmw bisiklet çıkarsa bmw hayranları beğenir cinsten.


    görevler bitince oyun bitiyorsa bu oyun için heyecanlanıp 115tlye alınmaz. ancak bazılarıda oyunu beğenmiş. konuyu takip edecem bakalım ama aklımda bir netlik oluştu. oyun artık steamdenmi g2a danmı biryerden indirime girerde 50tlye düşerse alır biraz oynarım. 9 tane ps4 oyunum var toplamda 500tl vermişim. öyle her bilgisayar oyununa 100-200tl versek yılda 2000 lira hava olur.




  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Görevler bitince bitiyor oyun. 30-40 arası görev oluyor bu da oynama stilinize göre.
    Teoride aynı oyun, görevler açıldıkça uzaylı avlıyoruz. Tek farkı ilk oyundaki roller değişmiş durumda, ufak görevler ile uzaylılara zarar verip, tekerlerine çomak sokmaya çalışıyoruz.
    Biter bitmez de hemen oynanacak bir oyun değil, modlar falan var ama öyle çok dolu bir mod henüz yayınlanmadı. Bir kaç ay da sürer gibi öyle bir mod.
    Oyun güzel ama şu an ki steam fiyatı korkunç, sitelerden gene bir nebze daha iyi ama gene ucuz değil. Bir indirim veya ek paket çıkınca ikisi bir arada olmadan almak mantıksız şu an için bizim ülkenin şartlarında. Çok parası olup sokağa atmak isteyen kendi bilir :D
  • Arkadaşlar "XCOM Enemy Unknown" oynamadan direk XCOM2 oynamak hikayede sıkıntı yaratır mı, kopukluk olur mu? Ne önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fearless

    Arkadaşlar "XCOM Enemy Unknown" oynamadan direk XCOM2 oynamak hikayede sıkıntı yaratır mı, kopukluk olur mu? Ne önerirsiniz?

    Yok be abi, öyle bir sıkıntı olmaz. Zaten aşırı derinlikli senaryo yok. Taktik ağırlıklı bir oyun.
  • Fearless kullanıcısına yanıt
    Hikayede kopukluk olmaz. EU'da savaşı biz kazanıyorduk. XCOM 2'yi paralel evrende "ya insanlık EU'da insanlık savaşı kaybetse ne olurdu" düşüncesi ile hazırlamışlar. Dolayısıyla bağımsız bir oyun gibi düşünebilirsiniz.
  • Teşekkürler arkadaşlar, direk XCOM 2 den başlıyorum o halde..
  • Fearless kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yap. Askerlerine gözün gibi bak.
  • teknoseyir de xcom 2 oynanış videosunu izledikten sonra ilgimi çekti oyun.ilk oyunu indirip kısaca bir denedim.baktım oynuyorum orjinale geçiş yaptım.acemilikten

    ilk tur facia ile sonuçlandı tabi.oyunda ilerleyip ana görevi yapmayı unutmuşum.sonrasında zaten mümkün olmadı ilerlemek.tarz olarak beğendim oyunu.ilkiyle işim

    bitince ikinciye de geçiş yaparım.hem oyun oturur,hem fiyat düşer,hem ek paket ve modları çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 4 Mart 2016; 1:32:51 >
  • amma kazık bir oyun yapmışlar, 10kere denedim daha ilk görevi geçemedim. orayı geçmenin taktiği tüyosu nedir?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.